- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
adammkaa
senior tag
Mikor kivitte neked a futár kaptál 2 lapot tőlük, egyik a garancia , másik a számla és külön a bontatlan original N5 készüléket? Csak azért kérdem mert írtad hogy a számlán szerepelt a széria szám, ha nem bontják ki a dobozt akkor honnan tudták hogy az adatok telefonnak mi a széria száma? és a legfontosasbb: HOGY TETSZIK??
[ Szerkesztve ]
Nexus 5 Black
-
adammkaa
senior tag
Ha már itt tartunk nézd meg kérlek a dobozodat és diktáld be az első három számjegyet, kíváncsi vagyok milyen van most az üzletükbe. Egy darab papírost kaptál ami a számla és azon szerepelt az 1 év garancia, vagy két papírt külön-külön?
pepe091 Rendben.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5 Black
-
-
-
tomiii007
senior tag
válasz csaby9 #11164 üzenetére
Nekem egyik fóliám se mosható, amelyik meg mosható arra utána még jobban ráragad a porszemcse mire megszárad.... legjobb megoldás ha egy vastag celluxra rágasztani a képernyős részét, és ezáltal a fóliárol az összes nem kívant por szemcse lejön.... én már rengeteg foliat tisztitottam így aamit nem sikerült feltenni buborék,és pormentesen akar 3-4xer is celluxal tisztítottam.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz csaby9 #11414 üzenetére
Eddig nem sok új telefont vettem, de valahogy N5 -el hosszú távra tervezek, ami parasztlogikámmal az akku szempontjából előny lenne.
Ráadásul a használt piac sem kecsegtet túl sok jóval, de nincs kizárva a használt vétele sem.
Egy Qi töltőre azért beneveznék mindenképp, ha használtat vennék
-
G4bi89
senior tag
-
MPite
tag
válasz csaby9 #11573 üzenetére
Voltam bent Westend Telenorban, nem is hallottak róla, hogy náluk lenne, de nembaj. Mellette a GSM boltban 1500-ért adtak egyet és fel is tették, csak sajnos a fent linkelt Nillkin tok kicsit kikezdte a szélét (de szerencsére visszaragadt), szóval a kettő együtt nem megy
-
Lecs@
addikt
válasz csaby9 #11747 üzenetére
Minden oksa volt. Egy - két appnak nem tetszett az egész ( exhcange, downloadUi pl ) de ráhúztam mind2 telóra még egyszer a Romot nowipe, az update SU - t, majd xposed framework újraflashelése után, mind2 teló minden tökéletes. Szóval sztem 10 perc volt.
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
Sztbeni
őstag
válasz csaby9 #12044 üzenetére
A SIM-ek kb. 80%-a már Telekom HU. Nekem van egy Domino Web kártyám, az még T-Mobile H, de a Telekomos ismerőseimnek az elmúlt hetekben azoknak is Telekom HU lett, akiknek eddig nem. De ismerek olyat, akinek már nyáron az volt.
[ Szerkesztve ]
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
MartOOn
addikt
válasz csaby9 #12059 üzenetére
Lehet én maradtam le de az OTG-nek mi köze van az OTA-hoz?
Nexus 5-on mokolas nelkul muxik az OTG. pl totalcommander + otg plugin oszt csokolom...
Vagy en neztem be nagyon vmit (es fogalmam sincs mirol beszeltek) vagy ti...HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
DeathAdder
veterán
válasz csaby9 #12324 üzenetére
Értem, köszi
"Egyetlen dolgot tudok ajánlani, mégpedig, mielőtt átváltasz art-ra telepíts fel minden programot."
Ezt azért nem értem, mert ugye, ha ART-on van, akkor a programok telepítése közben készül belőlük futtatható állomány, ezzel nő az alkalmazás mérete és telepítési idő is, viszont talán gyorsabban nyílnak meg a programok.
Dalvikon pedig simán az alkalmazás futtatása közben íródik át feldolgozható fájlra (ezért nyílnak meg lassabban elméletileg, mint ART-on) vagy én értelmezem rosszul a dolgotklasszsrac - Lehet ezt tolom fel most Slim helyett
Kernel csere ajánlott?
[ Szerkesztve ]
-
sir fg
aktív tag
-
radicspeter1
őstag
válasz csaby9 #13647 üzenetére
a zipthemer téma fájl a fenti navimhoz amit már mindenki használhat biztonságosan az alkalmazással megfeleő ismerete mellett
Bocsi a kellemetlenségérteathAdder[ Szerkesztve ]
[LG NEXUS 5]
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest