- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Az N5-öt a többi S800-as telefonhoz mérik, pl G2 vagy Note3, és azoknál gyengébb ebben. (Az megint más kérdés, hogy a Z1-es a 3000-es akksija ellenére sem bírja tovább, mint az N5...)
A Nexus 5 mellé tedd hozzá a 4.4-ről szóló cikket, máris az lesz a hosszabb
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
animoo
senior tag
Sziasztok!
Kicsit irigykedem az ujdonsult tulajokra De amint lehet, csatlakozom a klubhoz, ez mar eldontott teny, nincs mit tenni
Jol ertem, MartOOn, hogy a tied feher? Azt olvastam, hogy mas anyagbol van a hatulja mint a feketenek. De attol meg nem gagyi muanyag, ugye? A fenyes oldalelek mennyire lesznek szerinted karcolodok? Mondjuk szerintem igyis-ugyis a feher hatuljut fogom megvenni, ha mar a 4-bol fekete van...Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
assemble
addikt
Koszi, akkor nagyon ugy tunik hogy ez nem egyedi hiba lesz.
Meg mindig gondolkodom a gariztatason azert (a ket felig beragadt pixel miatt). Csak azert a varakozason tul (amig ott kikuldik plusz meg onnan ide kuldik) kicsit rizikos is, ha peldaul esetleg a replacement peldanynak valami komolyabb gondja lenne, meg egy kort megjarni vele igencsak idoigenyes igy h nem egy supportalt orszagban elek.
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz MartOOn #1288 üzenetére
Majdnem
Javítsd a "fehéregyensúlyt "expozícióra, és helyben vagyunkA slow Motion videó lényege pedig a nagy sebességű felvétel...mert egy 24-30 képkocka per másodperces videót, nem tudsz megfelelően lassítani ahhoz, hogy szép folyamatos mozgást láss...minél nagyobb a másodpercenkénti kocka szám, annál jobban tudsz lassítani,,,,
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz MartOOn #1288 üzenetére
Hm.. ugy tunik hivatalosan csak 30fps.. ez elszomorito, azt gondoltam volna h a G2-hoz hasonloan ez is 60-at tud majd
xda-s arc irta ezzel kapcs.:
"It's weird, the Nexus 5 has the choppiest
video recording I've seen in a while. It can
only do 1080p 20fps, or 720p 22fps looking
at the video files. Anyone else having the
same problem? Phone likes the iPhone 5S or
Note 3 can do 720p 120fps.. this is
ridiculously bad."..bar ezen meg talan segithet az OTA-s fix. Hatha.
-
ßrainiac
addikt
válasz MartOOn #1759 üzenetére
Mar az eleje ota probalom gyozkodni magam (az elso teszt videok ota), hogy jo lesz ez, es ugyan latszik is a fejlodes a nexus 4-hez kepest, valahogy nem gyozott meg teljesen soha. szeretnek minel jobb videokat csinalni a csaladrol, meg minden, es ehhez a G2 jobb valasztasnak tunik.
Nem igazan neztem utana soha a G2-nek, mert nem is johetett szoba eddig, nexus 5 elvakultsagomban nem erdekelt mas
Biztos nem lesz tokeletes, foleg szoftver teren (fajo pont..), de el leszek vele egy ideig, es ha nagyot dobnak google-ek a frissitesekkel, akar meg vissza is terek az eredeti tervhez
-
Zakii
csendes tag
válasz MartOOn #2333 üzenetére
Nekem se jott meg, mar varom turelmetlenul. Nemreg voltam egy szep helyen, ahova nem megyek el valoszinuleg tobbet, es ott probaltam ki elesben a kamerat. Hat nem voltam elajulva tole. Igaz nem olyanok voltam a fenyviszonyok, amirol minden kamera almodik, de tok sotet, gyenge kepek keszultek. Nem mindegyik, de legalabb a kepek fele gyenge lett. Battery Percent nekem is fent van. Toroltem, csinaltam 2 restartot, de igy sem frissitett meg. Lehet nincs koze hozza, csipukanak csak veletlen szerencseje volt
Dell Inspiron 15R, Nexus 5
-
Zakii
csendes tag
-
-
zsirfecske
addikt
válasz MartOOn #4377 üzenetére
de miért nem a linkelt hivatalos lg csí orb akkor már egy ezressel drágábban? vagy ez az általános verzió (illetve inkább azt is koreából), külön eu adapterrel is olcsóbb szállítással és van fehérben is.
amúgy haverom n4-éhez vett anno orbot, elkértem tőle tesztelni. ha valakit érdekel majd megírom milyen. amúgy ő sem használja még melóban se nagyon, ezért én se vennék ilyet. kipróbálni azért szívesen kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest