Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• stewe780

őstag

válasz Quasi_modo #33 üzenetére

Gyorsabb proc, több ram, meego.

- Prociban már most is van jobb, pedig még az egész N8 csak a hírekben termék. Mire a boltokba jut még gyengébbnek számít majd. Szóval ez biztosan nem a felső kategória. Talán egy erős közepes, nem több. És mielőtt körforgásba kerülnénk, kérlek le ne írd még1szer, hogy majd kiderül mekkora lesz az új symbi igénye, az nem érdekel senkit. Mindig van gyorsabb. Ha egy alkalmazás 2 másodpercet tölt akkor miért nem indul el 1 mp alatt. Ha 1 mp alatt elindul akkor meg az lesz a sok.
    - Ram-ból sem tudom mi a fenének spóroltak ennyire. eléggé szűkös. Az 5800-hoz képest dupla akkora. 128 helyett 256, viszont a symbi is lényegesen többet elvisz. Ezért az alkalmazások által felhasználható nem lesz 128-al több. Itt csupán 81MB-ről 135MB-ra nő. Nem lesz gond megtölteni. Ahogyan az új symbi is jóval több ramot igényel, az aláírt új alkalmazások is valószínű, hogy többet igényelnek majd.
    - Ja és akkor itt van a symbi, amire már nem egyszer írták itt is, hogy túl korlátozott, zárt. Ezt nem fogja a kalap akármi egycsapásra megoldani. Ahogy én láttam sokkal jobban hasonlít az s60v5-re mint kellene. Nem lesz minőségi ugrás. Amolyan ráncfelvarrás, de nem több.

Új hozzászólás Aktív témák