Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #84490496

    törölt tag

    válasz scorpio74 #2515 üzenetére

    Mivel nem láttad,hogy milyen,nem tudod azt sem,hogy samuból mennyit javítok és mikkel,ezért ne gratulálj szerintem :)

    Mondjuk ezek után én meg Neked gratulálok,ha inkább HTC vagy Samu lesz.
    Alca eladott M.O-n kb 5 ezer példányt az Idol S-ből ,amiből eddig kb 50 db hibás. Samu eladott kb 10-15 ezer Expresst, amiből a szervizes haveromnál eddig(és csak Nála!!,a többit nem tudom..) 70 Db landolt.Jelenleg 4 db-ot javít ma délutánig és 3 van holnapra beütemezve..HTC 2-3 ezer eladott példány 10 hibásról hallottam..

    Huawei: Nagyságrendileg ugyanez..

    Arról nem is beszélek,hogy a gyártók 90%-a ugyanazt a gyártósort használja Kínában..Szal ha Te ezek után nem ilyet veszel ( merthogy hibás lesz tutira! felkiáltással),akkor az csak az itteni fórumozóknak jó..

    Nem akarlak megbántani,de ezzel a hozzáállással inkább ne vegyél telefont...mindegyikben csalódni fogsz.

    Azt azért én hozzátenném a magam részéről,hogy én viszont tuti,hogy ilyet fogok venni...Ennél ezerszer rosszabb konstrukciókat is láttam,látok naponta javítás közben és Engem nagyon meggyőzött az,ahogy összerakták.Kb 10-12 órát melegedett a kijelző az ipari kemencénkben,mire a touch elvált az lcd-től..Ez még egy S3-S4 telónak is sok,mert ott az agyon istenített AMOLED ledobja a láncot pl..Ebben nem lötyögnek a szalagkábelek,6 !! csavar tartja az alaplapot.. (HTC 3-at szeret használni,Samu max 4-et..) . Hidd el: nem keveset javítottam/javítok,de ez (mármint az alcatel minősége) nem olyan borzasztó,mint gondonád..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák