Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • JozsBiker

    aktív tag

    válasz Balesz1899 #2363 üzenetére

    Az akkut leginkább a kijelző meríti, de fontos a kommunikáció és a processzorterhelés is ( ez utóbbi az átlag használatnál szerintem nem annyira játszik szerepet ). Ezek közül a kommunikációra van komolyabb ráhatásunk, hiszen a kijelző úgyis kikapcsol ha nem használjuk és a processzorterhelés is csak az effektív használatkor jelentkezik. Az adatkapcsolat, bluetooth, wifi viszont a háttérben eszi az energiát, vagyis ezek használatát érdemes felülvizsgálni, ha valaki spórolni szeretne.
    Nálam legalábbis bevált, hogy ezeket akkor kapcsolom be, ha szükségem van rá ( jó, mint fentebb írtam meg is szívtam emiatt az MMS -sel, de igazándiból nem jelent nagy problémát ). Jelenleg 3 napnál tartok, és 46 % -os töltöttségnél. Átlagos telefonálás volt, fél nap bluetooth, némi játék, net egyáltalán nem, viszont sokat mozogtam vele, tehát az átlagosnál több cellaváltás volt.

    Természetesen ez az egész nagyban függ attól, ki mire használja a telefont, nyilván ha nem teheti meg hogy a netet kikapcsolja, akkor más a helyzet. ( Nem akarnék olyan vitába belemenni, hogy minek az okostelefon ha nem használjuk a netet. )
    És azokat is megértem, akik nem kapcsolgatják ki és be szolgáltatásokat, hiszen tulajdonképpen fölösleges hogy kitudja hány napig elmenjen egy töltéssel, ha éjszaka úgyis tudja tölteni a zember.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák