Hirdetés
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- iPhone topik
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
MJanos
csendes tag
Helló, én 14.-én rendeltem meg egy 16GB-os fekete Aurora-t a Spemall.com-ról miután chat-en azt mondták, hogy egy tucat van nekik raktáron. Másnap már postázták is. Confirm levél, tracking van, egyébként meg PayPal-on keresztül fizettem. Szállítással együtt 194$ volt (44k HUF). Remélem két héten belül ide is ér.

-
Memostore
csendes tag
Sziasztok, neoprén tokot tudok ajánlani. Nagyon jó tapintású és kulturált kinézetű.
-
Biga123
addikt
válasz
Stanley-B.
üzenetére
ok de ha ez se magyar akkor megint nem vagy beljebb mintha kínából rendelnéd olcsóbban.. ugyanúgy nincs mo-i garid és te állod a postát kínába ha vissza kell küldeni javíttatásra .. akkor mért is éri meg inkább DF től rendelni drágábban? mint közvetlenül kínából ?? nekem nem fontos az áfás számla viszont ha már drágább akkor legyen rendes gariztatás.. de ez itt nem áll fenn..
-
hevizms
addikt
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Ennek örülök ha működik a dispute dolog.
A magyar gondolkodás meg nem a történelmi múltból fakad,hanem sajnos a jelenből.
Olvass utána fórumokon mennyi garanciás és egyéb elintézési panasz van.
Sajnos sok a csaló manapság.
Paypallal kapcsolatban nekem nincsenek tapasztalataim ilyen téren,hisz azért is kérdeztem rá erre a dispute dologra.Ha rendben működik ez,akkor az csak jó nekem is hisz azon keresztül intéztem a pandawilles rendelést is.
Pandawill:elismertem hogy ezzel magam ellen is beszélek.Viszont akkor is megspórolok többezer forintot és semmivel nem látom veszélyesebbnek mint a digifactort.Sőt!Nekem email-ra is válaszoltak,illetve már 2x sikerült az élő chaten is felvenni a kapcsolatot velük.
A teljesités sebessége az viszont engem is idegesit,de ha olvastad edigi hsz-eket ezt a kinai ünnep bekavarta rendesen.Ez szerintem más kinai oldalaknál is igy van mostanában.
Te még jóval előtte rendelted a digifactortól és gondolom azért is tudták beszerezni időben.
Na erről ennyit én sem akarok erre többet fecsérelni az időmből.Tok:vaterán nézted már?Esetleg:
http://szamitastechnika.vatera.hu/szamitogep_laptop_tablet_kellek/tablet_pc_ipad_tok_es_tarto/7_tablet_tabla_pc_epad_tok_1548759065.html?od=1548759065Magamnak ezt néztem ki,de közben meg kihasználtam a kupont a pandawillnél és végülis tőlük rendeltem.
-
pistutm
csendes tag
Az oltogatás nagyon megy azt látom srácok.

A tokról annyit, hogy az itt jelenlévők közül még SENKI sem kapta kézbe a rendelését rajtad kívül. Szóval eddig te voltál a legközelebb egy Aurorához.
Úgyhogy, tapasztalattal nem tudunk szolgálni, melyik tok jó és melyik nem. De ha ezzel segítek akkor én ezt rendeltem. -
Stanley-B.
őstag
Igen értem amit mondasz egyébként, részben igaz is, én Nideknek mondtam, hogy ha azt a választ kapta hogy nem magyar vállalkozás, akkor minek vár ÁFA-s számlát.
"Én szivesebben rendelek olyan helyről aminek van rendes elérhetősége."
Gondolom ezalatt a Pandawill live chatet érted
, mert hogy még mailre se válaszolnak, telefonszám meg alapból felejtős... Ahogy látom teljesítés sebessége szempontból sem éppen ütős. Nekem 8, amúgy is csak megkérés miatt rendeltem, nem magamnak.A PayPal dispute dologra meg tipikusan magyar gondolkodást mutatsz, ezért nem működik itt semmi, mert minden jó dologban a kibúvót, a csalást keressük (részben érthető a történelmi múlt miatt), amíg ez így marad nem is lesz fejlődés. Elmondom, hogy nekem az eddigi 20-30 problémás esetből 2-szer kellett dispute-ot nyitnom, többi esetben szó nélkül visszautalták a vételárat, pedig csak tracking numbert adtam, hogy visszaküldtem a csomagot. a 30-ból 5-6 volt USA üzlet, többi Kína.
Biga123: ne haragudj, de baromira nincs, ha a kérdésére azt mondták, hogy nem magyar. Ne idegelj, hogy te is ÁFA-s számlát akarnál külföldi cégektől, mert nem tűnsz akkora homálynak.
Mindenki onnan rendel ahonnan akar, én erről nem akarok többet beszélni, nem is fogok. Ami engem érdekel, hogy megjött minden rendben , így az előző kérdésem megint felteszem, hátha:
Tud valaki jó tokot Aurorara?

-
Viktor X
tag
Ígérgetni mindig szoktak chaten, nekem is az volt az érzésem, hogy inkább a nyugtatás mint a valós ügyintézés a funkciója a srácoknak
Majd ha elküldték elhiszem nekik.Valaki megadta az msn címét pandawilles ügyintézésnél? Mert mióta megadtam nekik reggelre már a 4. elég gyenge angol tudással rendelkező ismeretlen vett fel, aki nem éppen a rendelésemmel kapcsolatos témakörben keresett...

-
A digifactor.hu-t egy magánszemély jegyezte be (Kowalska Anna) és Hollandiában van a weboldal a leaseweb.com webhosting cégnél.
Ez egy cégesnek látszó weboldal, ami már a Rólunk oldalon megbukik. Az ilyeneket kell nagy ívben elkerülni, ezeknél még a kínai webshopok is jobbak. Én mondjuk, ha valami drágábbat akarok Kínából rendelni, akkor azt az eBay / PayPal párossal teszem, mert ott védve van a pénzem... -
hevizms
addikt
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Utánanéztem ennek a dispute dolognak.
Hát kiváncsi lennék azért hogy ez mennyire gördülékeny dolog.
Szerintem ez sem nyújt semmi garanciát.
Ugyanis mi van akkor ha az eladó állitja hogy elküldte az árut?
Sőt továbbmegyek.Az eladó pont ez miatt küldd neked egy ajánlott nagy semmit szépen becsomagolva.
Te átveszed,örülsz neki,azt mikor kibontod,akkor csak újságpapirt vagy fadarabot vagy mittudomén mit találsz.
Na akkor mi van?
Az eladó bizonyitja a paypal felé hogy ő bizony elküldte(feladóvevény),te meg sehogy nem mosod le magadról hogy a paypalt akarod becsapni hogy nyerészkedj rajtuk.Szóval én még mindig azt mondom jobb olyan helyről rendelni ami személyesen megkereshető ha gond van.
Főleg nagy értékű dolgoknál.
Persze most magam ellen is beszélek,hisz kinából rendeltem most én is és ha nem kapom meg,akkor úszott a lóvém,de pont ez a lényeg.
Ugyanolyan rizikós onnan rendelni,mint ettől a digifactortó!Illetve még ez sem teljesen igaz,mert a pandaill már bizonyitott sok esetben.
Viszont ha megjön,akkor 8000 ft-al olcsóbban kapom.
Lehetséges hogy a digifactorosok is a pandawilltől rendelik
-
hevizms
addikt
Na akkor talán a héten elinditják a 8gb-os Aurórámat?

Jó lenne.
Szerintetek irjak nekik hogy a tokot amit csak a minap rendeltem tőlük felhasználva az 5$-os kupont,azt tegyék hozzá a tablethez,vagy inkább ne irjak nekik azt küldjék csak külön?
Lehet jobb lenne nem bekavarni nem? -
hevizms
addikt
válasz
Stanley-B.
üzenetére
A honlapjukon sehol nem szerepel hogy nem magyar cég,sőt az sem hogy milyen.Ami még roppant érdekes hogy garanciális esetre ezt irják
" Hova küldhetem a terméket garanciális ügyben és mennyibe kerül nekem a visszapostázás?Központunkba várjuk vissza garanciális ügyintézésre a készülékeket. A postaköltség ~1500Ft, a visszapostát cégünk állja."
Na de hol az a központ?Az elérhetőségben csak telefonszám és email cim szerepel.
Az hogy te megkaptad a termékeket amit rendeltél az jó dolog
Viszont semmi biztositék arra nézve nincs hogy ha elérnek egy nagyobb mennyiségű rendelési tételt,nem lépnek le a pénzzel.
Mert mi van akkor ha teszem azt most még teljesitik a megrendeléseket,még igy is keresnek pld a szóban forgó Aurórán 8000 ft/db.
Na de ha beindul a bolt és kapnak akár milliós nagyságrendben megrendelést,akkor fogják magukat a weboldalt megszüntetik,a telefonszámot megszüntetik azt kész.
Futhat mindenki a pénze után.Se telephely,se bolt se cim semmi.
Én szivesebben rendelek olyan helyről aminek van rendes elérhetősége.
Ez a digifactor ez nem más,mint amit a Vaterán is sokan csinálnak.
Más helyett rendelik meg az árut és rátesznek párezer ft-ot.Ennyi.
Nem titkolom még nekem is megfordult a fejemben ez a módszer.
Semmi kockázat semmi rizikó.
Ez a digifactor szinte lenyomozhatatlan.Még a rendőrségnek is nehéz lenne nemhogy magánúton.
Ugyanis semmi konkrét dolog nincs benne.
Telefonszám ma már simán akár egy Tescoban is vehető,email cim lenyomozhatatlan,esetleg talán a számlaszám amire utaltatnak,bár talán még számlát is lehet nyitni hanisan(ezt nem tudom biztosan).
Egy szó mint száz,én nem tudnék megbizni egy ilyenben.
Még a Vatera is rejteget buknivalót,de ott legalább vannak visszajelzések,vagy személyes átvétel.
Ez a weboldal ez nagyon veszélyes szerintem rendelés szempontjából.
A paypalos biztonságnál az a dispute az egész pontosan mit jlelent?
Hogyan ad az biztonságot? -
pistutm
csendes tag
Épp az imént beszéltem egy Fisher nevű taggal a Pandawill chaten.
Azt mondta a 8 gigás Aurorából a héten a 16 gigásból pedig a jövő héten kapnak készleteket. Sokat ne várjatok a live chattől. Meg sem várják hogy az ember leírja a problémáját, majd ők kitalálják mit akarsz. Persze nem sikerül nekik és így elég nehézkes a normális kommunikáció. Legalábbis ezzel a formával én így jártam. -
Biga123
addikt
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Ha jól veszem ki akkor te is a Digifactortól rendeltél..

Amúgy teljesen igaza van Nidek -nek ..
Ez nem is cég .. csak pár srác aki kínából rendel cuccokat és neten árulja valószinüleg áfa-vám csaló módon szóval ne is várjunk áfás számlát..
+ a gari is gyártói .. ajánlom figyelmedbe [link] -
Stanley-B.
őstag
Már ne haragudj, de hatalmas IQ fighter lehetsz
lejött a kemény 1 hozzászólásodból.
Ha azt mondták h nem magyar cég, akkor miért keresel magyar adószámot? Gondolom kínai oldalakon is az első, hogy ÁFA-s számláról érdeklődsz és az adószámot keresed...Kevés a növény, kevés az oxigén.
Amúgy én innen rendeltem 3db aurorat (nem magamnak) jan 16-án és február 10-én meg is jöttek már. Biztonságért PayPallal fizettem, hogy nyithassak dispute-ot ha gond lenne.ON: valaki nem tud jó tokot Aurorahoz?

-
hevizms
addikt
válasz
vertigojames
üzenetére
Na jó oké leállt az élet 19-én.Na de ha jól tudom 25-én meg újraindult.Azért szerintem elvárható hogy 2 hét alatt legalább hajóra rakják nem?Legalábbis én igy gondolom.Amúgy meg a próféta szóljon belőled!
Abban is igazad van,korrektek voltak.Na de csak irásban eddig.Majd ha ténylegesen a kezemben lesz a tablet meg a kárpótlásul mellérakott ingyenes képernyővédő fólia,meg megjön az 5$-al csökkentett áru tok,na akkor majd mondhatjuk hogy korrektek.
Nekem nem feltétlenül van bajom azzal ha valami késik.Mint már irtam korábban is,engem a bizonytalanság tud felidegelni nagyon.
Esetleg ha a honlapjukon tennének valami számlálót vagy valami infot hogy mi a helyzet,na az korrekt lenne szerintem.
Így rohadt bizonytalan minden.
Na de legyek optimista igaz?
Már nagyon kiváncsi vagyok.
Nekem egyébként ez az első rendelésem külföldről,lehet ezért is vagyok kicsit ingerültebb.
Mi a tapasztalat?Ha egyszer végre elinditják,akkor mennyi idő múlva ér ide Magyarországra? -
vertigojames
tag
Nem szabad elfelejteni, hogy 19-étől állt az élet Kínában. Sajna ilyen ez a Holdújév.
Így ez nem csoda. Bárhonnan rendeltél volna akkor, sehonnan sem jött volna meg.
Szóval én nem parázok.
A pandawill korrekt volt, még kárpótlásul ajándék kupont is adtak. Ráadásul ha a rendelésnél figyeltem volna, akkor ott is volt kupon akció direkt a várható késedelmek miatt.
Úgyhogy ez van... várok. -
hevizms
addikt
válasz
vertigojames
üzenetére
Hát akkor én már nem is idegesitem magam.Te 18-án rendelted és még mindig semmi?
Én 1-én rendeltem meg.
Ha még te sem kerültél sorra,akkor mi mikor fogunk???
Na innen se rendelek soha többet az tuti.
-
pistutm
csendes tag
válasz
vertigojames
üzenetére
Én csak 9.én. A hitegetést arra értettem, hogy mindenki ezeket kapja. Legalábbis a fórumok többségén ezt olvasom.
-
vertigojames
tag
Én még nem kaptam ilyet. Te mikor rendeltél?
mod: Ja, közben látom. Azért lehet, mert te tényleg későn rendeltél... én már január 18-óta várok rá. Te meg ha jól láttam február 9-én rendelted meg. Kicsit durva, mennyit jelent nekik egy hét teljes gyártói leállás. Szerintem most ezek az Ainolok a legkeresetebbek...
-
pistutm
csendes tag
Ma ezt kaptam:
"[...] And the tablet was short of stock now ,
We will send the package according to order schedule
It is possible to ship within 1-2 weeks,once it ships we will send you shipping confirmation"Egy picit már soknak érzem ezt a hitegetést.
De maradjunk pozitívak! Érkezzen meg egyben és működjön! -
pistutm
csendes tag
Kezdjek el aggódni, ha bejelentkezést követően eltűnt a listából a rendelésem? Vagy még mindig csak az oldal szarakodik?!

-
hevizms
addikt
Köszi a tippeket mindkettőtöknek.Megrendeltem a drágábbat és a kupont is felhasználtam.Elfogadta a rendszer.Már csak irnom kell nekik hogy csapják hozzá a tablethez.
-
pistutm
csendes tag
Én azt a tokot rendeltem meg amit ajánlottak az Aurorához.
Ezt. Igaz ez nem fér bele az 5ös keretbe. -
hevizms
addikt
Közben rájöttem hogy a felső sárga sor nem működik az oldalon,a keresőbe birva végülis lehet nézelődni.
Apropó.
Az Ainol Aurora-hoz milyen tokot érdemes nézni ott?
Valaki esetleg választott már?Amikor a gépet rendeltem,akkor nem jelöltem be a tokot,mert nem akartam zsákbamacskát.Viszont ha már igy alakult,akkor az 5 $-os kupont elhasználnámegy tok árába
Tipp hogy melyiket? -
hevizms
addikt
válasz
Viktor X
üzenetére
Köszi a segitséget.
Vásárolnék is a kuponnal ha elérhető lenne az oldalukon a termékkinálat,de már tegnap óta nem jó valami náluk.
Kezdek ideges lenni.
Először ez a tologatása a csomagfeladásnak,most meg ez a honlap probléma.
Hát nem tudom.Remélem nem feleslegesen kidobott pénz volt.
Mindenesetre nyugodtabb lennék ha végre elindulna az a fránya csomag. -
Viktor X
tag
Szerintem ezt az emailt elküldték mindenkinek, mert én nem írtam nekik semmit mégis megkaptam egy kuponkóddal. Engem mondjuk kicsit megnyugtat ha ellenőrzik elküldés előtt, hogy működik-e, mert inkább kapjam meg később mint hogy rossz legyen.
Vásárolsz és a rendelés leadásánál lehetőség van megadni a kuponkódot, akkor levonja a kupon értékét az összegből.
-
hevizms
addikt
Ugyanigy jártam én is!
Irtam nekeik emailt hogy mi a helyzet,erre ugyanezt a szövegű emailt küldték nekem is.
Annyi különbséggel hogy az 5$ kupon mellé még ajánlottak egy ajándék képernyővédő fóliát szintén 5$ értékben.
Ja és a jövő hét szöveg benne volt természetesen.
Viszont az dicséretes hogy próbálják a vevőket kárpótolni kicsit a késedelemért.
Remélem nem lesz semmi gond és jönni fog a cucc.
Mihelyst kapok a feladásról értesitőt megirom ide.ui:
Ezt az 5$-os kupont hogy lehet levásárolni? -
vertigojames
tag
válasz
Viktor X
üzenetére
Na tegnapi érdeklődésemre ma kaptam egy kisregényt...
Végre részletesen leírták, hogy mi a helyzet. Február 6-ra kaptak ígéretet a szállításra a gyártótól, amit meg is kaptak, azonban ellenőrizték, és sok volt köztük a problémás tablet, ezért visszaküldték a gyártónak. - Ez mondjuk biztató, ha tényleg így volt, és ellenőrzik a terméket kiszállítás előtt. Pont erre gondoltam tegnap, hogy ok-ok, szállítanak, de a leállás után a szorgos kínai kezek (akiket pont most biztos hajtani fognak, mert tuti nagy megrendelést kell teljesíteniük) mennyire lesznek megbízhatóak.
Amúgy még annyiban is korrektek voltak, hogy kaptam egy 5$-os kupont, amit fel tudok használni februárban.
Én most már nem foglalkozok vele. Baromi jó lenne, ha már itt lenne a készülék, de csak idegeskedek, ha folyton levelezek velük. Inkább nézek még valamit ebből az 5$-ból, és ennyi. Jövőhéten már biztos szállítani fognak -
Viktor X
tag
Nekem 2-án csütörtökön meg 7-én kedden is jövő hetet írtak, szóval majd egyszer küldik.
A webkártya meg egy virtuális számlához tartozó virtuális kártya amit a rendes számlád mellé tudsz kérni és arra mindig annyi pénzt érdemes áttenni amennyiért vásárolsz így biztos nem vesznek le többet, és ha véletlen ellopják a kártyaadataid akkor se tudnak visszaélni vele. Nekem is van de legtöbb helyen már lehet fizetni paypalal is szóval még nem használtam.
-
hevizms
addikt
válasz
Viktor X
üzenetére
Engem személy szerint nem zavar az sem ha 6 hét alatt jön meg(na persze minél előbb annál jobb),de ami igazán zavar és bosszant az a hitegetés.
Nekem a múlt héten igérték hogy ezen a héten feladják és erről meg fogom kapni az emailt a szállitási számmal.
Igaz még csak csütörtök van,de félek hogy ez elfog húzodni.
Na az ilyet nagyon nem szeretem.
Irja le a tutit azt akár 6 hetet is türelmesen várok.
Nem az életem függ tőle,tehát kivárom,de azt nem szeretem amikor igérnek valamit és nem tartják be.
Persze még nincs vége a hétnek,de van egy rossz érzés bennem
-
pistutm
csendes tag
Hát nagyon remélem, hogy nem lesz 6 hét. DE még 25 nap sem.

-
Biga123
addikt
válasz
Bernardo20
üzenetére
a magyar gariról csak annyit hogy itt is gyártói gari van és le is írják ,hogy a gyártóhoz való visszajuttatás költségét a vevő fizeti..
szal nem vagy beljebb..
Csak beépítesz egy + lépcsőt és többet fizetsz..
Digifactor :
"GaranciaTermékekre 12 hónap gyártói garanciát vállalunk. Termék meghibásodása esetén kérjük e-mailben vegye fel a kapcsolatot a Digifactor ügyfélszolgálatával a további információkért. Levele kérjük tartalmazza a hibajelenség részletes leírását, annak körülményeit és azzal kapcsolatos összes tapasztalatát, hogy a megoldást minél hatékonyabban tudjuk eszközölnli. A termékek garanciális szervizpontjára történő eljuttatásának költsége a vásárlót terheli."
-
vertigojames
tag
válasz
Viktor X
üzenetére
Sziasztok,
Én is rendeltem, sajnos már elég rég a Holdújéves időszak alatt január 18-án.
Kaptam én is 3 mailt, mert beregeltem. Kaptam én is valami felhasználható pontokat a következő rendelésnél.
Azóta én is beszéltem velük chat-en, és kaptam "sorry mail"-t is. Még mindig nincs feladva, de én is változtattam a megrendelésemen.
Eredetileg Elf-et rendeltem, chat-en egyeztettünk, kifizettem az Aurórához szükséges különbözetet, és módosították a rendelést. Nekem sem küldtek arról semmit, de rákérdeztem (még akkor chat-en, és azóta e-mail-en), és mindkétszer megerősítették, hogy le van módosítva a megrendelésem. -
Viktor X
tag
Én regisztráltam, de a pandawilltől nem kaptam vásárlás után megerősítő emailt csak a paypaltól, hogy levette a pénzt. Rendelés óta kaptam 2 levelet is, egyiket a múlt héten a másikat ezen a héten, ugyan az a levél:
"Really sorry for the shipping delay
The new batch novo tablet will arrived in us next week
Shipment may arranged send next week
Hope you can understanding and patient wait"Eredetileg Elf-et rendeltem aztán beszéltem velük chaten hogy szeretném Aurorára módosítani. Leírta mit csináljak, befizettem paypalon a különbözetet, aztán chaten megmondtam az azonosítószámot és módosította a rendelést. Megkérdeztem mikor szállítják, a változatosság kedvéért ott is azt mondta, hogy jövő héten és majd küldenek emailt az azonosítóval amivel követhetem a csomagot. A rendelés módosításról sem küldtek emailt.
mod:
pistutm: A szállítási időbe nincs belekalkulálva a készlethiány, átlagosan nekem 3 hét alatt szoktak megjönni a kínai rendelések (van ami 2 hét de volt már 6 hét is).
-
pistutm
csendes tag
Regisztráltam igen. Nem rizikós mert internetkártyával és számlával csináltam. Csak annyit utalok rá amennyit fizetni akarok. Szóval szerintem nem rizikósabb mint a paypal. Ráadásul még közvetítő sincs.
Most nézem, hogy 12-25 napot jelöltek meg az airmailes csomagküldésre. Azért az elég soknak tűnik nekem. Remélem ebbe belekalkulálták már a készlethiányt is!

-
hevizms
addikt
Gondolom akkor nekem azért nem jött a Pandawilltől igazoló email mert nem regisztráltam be,csak a Paypalon keresztül rendeltem.A Paypal az azonnal küldött 2db emailt,egyik a pénzlevétel a másik pedig maga rendelés ahol már szerepelt a Pandawill is mint eladó.
Viszont a rendelésem az rendben ott van a Pandawillnél,mert amikor rákérdeztem,akkor a chaten bekopizta az illető a náluk levő rendelést és azon rendesen szerepelt az összeg,a cim meg minden.
Amúgy a rendelési szám a Paypal emailon ott volt,úgyhogy valószinüleg ez igy rendben van,hisz arra hivatkozva kértem infot és kaptam is.
Te beregisztráltál?
Bankkártyás dolog nem rizikós?
Paypal nekem azért tetszik,mert csak annyit utalok rá amennyibe kerül a cucc. -
pistutm
csendes tag
Üdv!
5 perce sincs, hogy rendeltem egy 16Gbs Novo 7 Aurorát, fóliával és tokkal, credit kártyás fizetéssel. Cirka 44 ropit húztak le a kártyámról és azonnal kaptam 3 mailt is. Kettőt a Pandawilltől amikben tájékoztattak a rendelésről illetve, hogy a vásárlásért kaptam X reward pontot. A harmadik pedig a Moneybookers-től amiben megerősítették a 201 dolláros tranzakciót.Viszont azt nem tudom, a pandawillen belül hol tudom nyomon követni a rendelés állapotát.

-
hevizms
addikt
Szerintem aki az elmúlt időben rendelt a pandawilltől,az részletesen leirhatná(ha nem titok)a történéseket.Szerintem hasznos lenne egymásnak.Azoknak is akik már rendeltek és várnak,meg azoknak is akik a tapaztalatokra várnak a rendelés feladása előtt.
Valami ilyenre gondoltam:
02. 01-én regisztráció nélkül,a Paypal gombra nyomva rendeltem meg az AinoNovo7 Aurora-t.
Megerősitő emailt a pandawilltől NEM kaptam.
Emailt irtam,élő chaten jelentkeztem 2x is.
Válaszoltak.
Rendelésem rendben,a kinai ünnepek miatt csúszik a feladás,illetve a kért termékre akkora az érdeklődés hogy nekik is várni kell mig postázhatják.
A többi történés az előző hsz-ben.
Most éppen várom a feladásról az értesitést.Ja még annyit akik rendelésen törik a fejüket hogy az email-ket érdemes a spam mappában is megnézni.Van amelyik levelező odateszi.
-
hevizms
addikt
Nekem is azt igérték a pandawilltől még a múlt héten email-ban és chaten,hogy ezen a héten érkezik hozzájuk az Aurora és még ezen a héten feladják hajóra és erről küldenek emailt és a benne lévő szám alapján tudom nyomon követni a csomagot..Ma már csütörtök,de email-t még nem kaptam a feladásról.

Remélem nem csak marketing duma ez a "jövő héten küldjük"
Ha bármi történik ezügyben irok. -
vertigojames
tag
válasz
Viktor X
üzenetére
Igen, nekem is így volt.
Viszont én rögtön megnéztem, és már akkor visszakérdeztem, hogy miért nem látom a módosítást. Visszaírtak, hogy nem fogom látni, mert felületen nem javul. A saját rendszerükben javította. Csatolt is rögtön egy print screent. Ott módosítva volt, és a rendelés számom mögött volt egy "A".
A bocsánatkérők szerintem valami korábbi kérdésedre jönnek. Nekem is több nap csúszással válaszoltak az e-mail-es megkeresésemre. Az a baj, hogy chat-en még mindig túlterheltek... -
Viktor X
tag
válasz
vertigojames
üzenetére
Neked módosították a megrendelésednél aurorara az elfet? Megbeszéltem velük chaten kifizettem a különbözetet, majd megírtam chaten az paypal azonosítót és akkor írták ugyan hogy rendbe van, de még nem írták át sem az oldalon sem emailt nem küldtek a módosításról. Viszont azóta már a második bocsánatkérő levelet kapom, hogy majd jövő héten érkezik tablet és akkor szállítják.
-
vertigojames
tag
Sajnos még én sem kaptam meg, de egy másik fórumon már van szerencsés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Energiaital topic
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Pánik a memóriapiacon
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5440 - I5 1345U 1.6GHZ - 16Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 840 G6 - I5 8365U 1.6GHZ - 8Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 850 G3 15"6 - I5 6300U - 8Gb - 256Gb ssd
- Dell Latitude 5580 15.6" - I5 7200U- 8Gb - 128Gb ssd
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Úgyhogy, tapasztalattal nem tudunk szolgálni, melyik tok jó és melyik nem. De ha ezzel segítek akkor én
, mert hogy még mailre se válaszolnak, telefonszám meg alapból felejtős... Ahogy látom teljesítés sebessége szempontból sem éppen ütős. Nekem 8, amúgy is csak megkérés miatt rendeltem, nem magamnak.
Majd ha elküldték elhiszem nekik.

De maradjunk pozitívak! Érkezzen meg egyben és működjön!