Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hasek

    Közösségépítő

    Arcképszerkesztéssel kapcsolatos fontos tudnivalók

    Ha az egyéni arcképre jogosultak esetleg nem tudják elkészíteni a feltételeknek megfelelő avatart, akkor ők itt kérhetnek segítséget az Arcképgyáros kollegáktól, illetve a vállalkozó szellemű felhasználóktól.

    Ki jogosult egyéni arcképet kérni?

    Személyi feltételek:

    - Minimum 600 napja regisztrált nick

    - Minimum őstag rang

    - Csak azok jöhetnek ebbe a topicba arcképet szerkesztetni, akik megkapták az előzetes engedélyt az Arcképhez való jogosultság c. topicban. Addig kár idejönni.

    - Az arckép senkinek sem jár automatikusan. Ez nem egy szolgáltatás ami jár, csupán a régi tagoknak szeretnénk ezzel kedveskedni, ha kiérdemlik. Akinek tiszta az adatlapja, megvannak a kritériumai, és normális módon fórumozik (pl.: post-csibészek/hozzászólás-vadászok ne is reménykedjenek), az kérhet egyéni avatart.

    - Akinek az elmúlt egy évben 1 napos vagy annál hosszabb ideig tartó banja volt, az nem kérhet egyéni avatart.

    - Akinek az elmúlt fél évben 1 naposnál kevesebb ideig tartó banja, vagy figyelmeztetése volt, nem kérhet egyéni avatart.

    - Akinek több mint fél éve volt 1 napnál kevesebb ideig tartó banja vagy figyelmeztetése / több mint egy éve volt 1 napnál hosszabb ideig tartó banja, az kérhet egyéni arcképet, de különleges elbírálás alá kerül minden esetben.

    A képekkel szemben támasztott technikai követelmények:

    - Illeszkedniük kell a PH! arculatába

    - Nem lehet fénykép vagy logó-jellegű nonfiguratív ábra, céges ill. védjeggyel ellátott logó tilos! Legyen ''arcuk'' az arcképeknek

    - Rajzos-mesés képek kellenek átlátszó háttérrel, stílusban leginkább az ICQ-s avatarokhoz közelítsünk

    - Preferált méret: 40x50 pixel ill. 16x20 pixel (a topic-listában megjelenő kicsi verzió), ezektől kis mértékben el lehet térni, nincsenek szigorúan meghúzott határok, szemre jó legyen és figyeljünk oda az arányokra

    - Fontos, hogy a képek transzparens (átlátszó hátterű) gif-ek legyenek, melyeket #B4B6B1-re kell optimalizálni

    Az elutasítások okai, és következményei

    - A fentebb leírt, bármelyik feltétel meg nem léte esetén automatikusan elutasításra kerül az igénylés.

    - Ha valakit elutasítunk a feltételek meg nem léte miatt, akkor 60 napon belül nem kérhet újra arcképet. Természetesen, ha technikai okokból történik az elutasítás, (a képen még észrevesznek egy hibát, amit eddig nem, de mindenképpen ki kell javítani) akkor ez a 60 nap nem érvényes.

    - FIGYELEM!!! Az egyéni arcképek, nem megfelelő fórumhasználat, alapelvek megsértésé és tiltás esetén, a házigazdák, moderátorok döntése alapján, bármikor visszavonhatóak!

    Fontos tudnivalók, jó tanácsok, kéréseink

    - A késznek vélt képeket, először az egyik arcképfelelős moderátor (jelenleg: RoyalFlush, Kidus, Pompi) elbírálja és ha megfelelt, akkor kérvényezheted azt avatarodnak, a Request topicban.

    - Ebben a topicban, csak azok arcképét készítik el, akik a kérés pillanatában már jogosultak. A feltételekről, >Itt< olvashatsz.

    - A PROHARDVER! kiemelt(szerződéses) partnerei, amennyiben felvállalják a hivatalos technikai segítséget a fórumon, kaphatnak egyéni arcképet, amely cégük logója is lehet, hogy közvetlenül a cégük nevében kommunikálhassanak a felhasználókkal

    - Amennyiben már rendelkezel egyéni avatarral, de váltani szeretnél másra, 2 év elteltével megteheted (az idő mindig az aktuális arckép beállításának napjától ketyeg). Akár más téma is választható, az új kép feltételei ugyanazok, mint az első egyéni avatar esetében.

    Társtopicok

    - Az Arcképhez való jogosultság c. topicban kell megkérni az egyéni arckép viseléséhez a jogosultságot a moderátoroktól. Ez az első lépés, amivel az arcképre éhes usernek foglalkoznia kell. Hogy ezt miként tegye meg, az a topic első hozzászólásában olvasható.

    - Ha a képed elkészült, és egy arcképfelelős moderátor is megfelelőnek találta azt, akkor az Arckép Request topicban kérvényezheted. FONTOS olvasnivaló az említett topic >első hozzászólása<, amelyben megtalálhatod a kérésekkel kapcsolatos feltételeket is.

    - Ha még nem vagy jogosult saját arcképre, viszont szeretnél megszerkesztetni egy képet, vagy egyszerűen csak van egy jó ötleted, akkor a Képszerkesztő topicban segítenek neked.

    - Ha bármilyen észrevételed, kérdésed vagy problémád van, akkor az átláthatóság megőrzése érdekében, >Ebbe< a topicba írd le azt.

    - Már sok egyéni arckép van, amelyek nem lettek felhasználva. Ezeknek a képeknek a zömét, megtalálhatod >Ebben< a topicban.

    Segítségek a szerkesztéshez

    - Az elkészült képeket, itt ellenőrizheted - PH! Arckép ellenőrző

    - Kísérletező kedvűeknek készült egy tutorial - PH! kompatibilis arcképszerkesztő tutorial

    A hozzászólásokkal kapcsolatban

    - A felesleges hozzászólásokat kerüljétek. OFF-olni itt sem lehet.

    A TOPIC KIEMELT MODERÁTORI FIGYELEM ALATT ÁLL!

    Üdv. H

Új hozzászólás Aktív témák