- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaliGa
aktív tag
válasz
N.Zola89 #197 üzenetére
Ugyanebben a cipőben jártam. Karácsonyi ajándéknak lett egy ilyen betervezve, amely esemény ugye vészesen közeledik, de mindenhol lekéstem a rendelést, én meg nem ülhetek a fa alá, hogy drága gyermekem, ha majd a boltba lesz, aki ide is jön a jézuska.
Úgyhogy ma szépen beslattyogtam az Euronicsbe és vettem egy ATAB9,7 IPS-t. 55e pénz, dual-core proci, quad-core gpu, otg van, bluetooth van, ips panelja jó, 10pontos multitáccs, érzékenység oké, akku elég nagy, a 8GB belső tárhely meg le van ejtve, ahogy a support is (mert utóbbi gyakorlatilag zéró). -
N.Zola89
csendes tag
http://www.edigital.hu/Tablet/MyAudio_Series_7_708AG_tablet_8GB_+_3G_(Android)_+_30GB_Ingyenes_felho_szolgaltatas_2_even_keresztul-p343010.html?backurl=clear http://www.edigital.hu/Tablet/ConCorde_Tab_PLAY_16GB_tablet_(Android)-p342467.html?backurl=clear a kettő közül melyiket vennétek,a teljesítmény egyforma,a simkártya 3g nem nagyon érdekel,a kijelzőméret annál inkább...a 4:3as concorde-ot vagy a 16:9es myaudio-t ajánljátok?szóval a kérdés az hogy a 4:3as képernyő játékok/filmek terén mennyire számít rossznak vagy jónak?mert én valahogy ódzkodom a 4:3as mérettől...
-
N.Zola89
csendes tag
ilyen nincs hogy ennyire limitált lenne minden Prestigio tablet,tököm tele van már elegem van,már bocsánat...több mint 2 hete rendeltem meg a "7"-es Pro Duo-t,és egyszerűen képtelenek beszerezni és kiszállítani...többször váltottam már üzletet a 2-3 hét alatt,rendeltem-töröltem-rendeltem-telefonáltam ideoda...próbáltam már az Edigitalt,Notebookzone-t,Laptopszalon-t,FocusCamera-t,Elektoszalon-t,Digitcam-et,és mindenhol azt a választ kaptam hogy sajnáljuk de volt-nincs.se a "7"collos,se a "8" collos se a Prime Duo,helyettük ilyen 20ezres vackokat akartak rám sózni hogy jó lesz az nekem,az van dögivel...
most per pill a Focuscameránál vagyok,pénteken rendeltem,azt mondták hogy hétfőre megjön,hétfőn azt mondták hogy csütörtökre megjön,ma csütörtökön meg azt hogy nincs és lehet nem is lesz,majd értesítenek még a nap folyamán,és én csak várok és várok és telefonálgatok...és ahogy közeledünk karácsony felé egyre jobban fogy el minden,pedig még időben novemberben végén rendeltem...a 35-50ezres 2 magos kategóriában minden elfogyott,mindegy milyen márka... srácok ötletet kérek,van egyáltalán 2 magos Prestigio Magyarországon valahol,vagy hagyjam az egészet?
-
SShadow
aktív tag
válasz
korcsillio #195 üzenetére
Fehérvár környékén nem tudsz helyet az közel van hozzám?
-
thomson33
csendes tag
Ugye ez csak vicc az edigitálnál. délelőtt még várható érkezés idejének dec.17. volt feltüntetve, délutánra meg már nem is forgalmazzák? A hétvégén szerettem volna megrendelni..
-
Destr4ct
aktív tag
Talán:
http://www.laptopszalon.hu/tablet_tabla_pc/prestigio_tablet/Prestigio_MultiPad_7-0_Pro_Duo_7438.html
http://www.focuscamera.hu/prestigio_multipad_70_pro_duo_8gb_fekete-86575.html
http://www.digitcam.hu/Tabla-PC/Prestigio-MultiPad-7-0-Pro-Duo-2EV-bortok-PMP5570CDUO-Tablet-PC-24133-p24133.html -
fordjee
aktív tag
Fülessel teljesen halk max. hangerőn. Másnál esetleg?
-
SShadow
aktív tag
Nem tudja valaki hogy most lesz az edigital-nál vagy sem mert azt írják hogy már nem forgalmazzák
Vagy esetleg egy helyet ahol lehet még kapni ilyet??
-
Oriza T
csendes tag
akkor marha gyorsan vidd vissza, hogy időben kapjál másikat.
most nézem az edigital azt írja, hogy raktáron van nekik, de az üzletekben 2 nap az átvétel.más.
mondtam már hogy új nekem ez az android dolog.
az ígért 5 GB ingyenes felhőszolgáltatást hogyan, melyik programmal tudom igénybe venni? meg amúgy aki használja, a mindennapi életbe mire használjátok?letöltöttem az "Ingyen könyv" alkalmazást és bizony sok-sok olyan képregény van ott, ami megdobogtatja a szívem. viszont nem jeleníti meg a tab. mit töltsek le hogy tudja olvasni, ill. látni?
-
dwiki
senior tag
Megjött az enyém is, de sajnos úgy tűnik én is kikaptam egy hibás példányt
...
Nálam az érintőkijelzővel van a gond, elkezdi "nyomogatni magát" a képernyő alján (vízszintes helyzetben , ahol a fő érintőgombok vannak) Bekapcsoltam az érintés visszajelzést, és így szépen látszik. Van amikor egy darabig jó, de kb 5 perc után tuti összehallja magát...
Kerestem hátha van vmi érintőképernyő kalibrálás benne, de nem találtam ilyet, és erős a gyanúm, hogy ez nem szoftveres hiba...
Pedig amúgy nagyon tetszene...
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. Lehet még valahol kapni ezt vagy a 8"-os fajtát? Nem vettem észre időben, és lemaradtam.
-
Akira1987
csendes tag
Nagyon szemezek vele.
Van ettől olcsóbb ips kijelzős tablet? -
[w]
őstag
válasz
cincinatus #181 üzenetére
root-olásnak egyébként sincs semmi hátránya, de mondom nekem eleve ezzel a verzióval jött és nincs vele gondom!
-
Mezcal
addikt
focuscamerába csütörtökön érkeznek meg a gépek az előrendelőknek. Szóval pénteken már meg is kaphatom.
-
dwiki
senior tag
A készlethiányhoz hozzászólva, én még 12-e előtt megrendeltem (jóval) , és megkaptam az értesítést , hogy megjött (edigital). Magyarul ez azt jelenti, hogy előrendeléssel elfogyott az összes 12-re érkező, ezért van, hogy most 17-e a határidő...
-
xewyor
csendes tag
válasz
korcsillio #176 üzenetére
Sajnos csak egy hdmi bemenet van, elég régi a tv.
A másik fórumon írták, hogy valószínű a szabványokkal lesz a gond. -
[w]
őstag
válasz
cincinatus #175 üzenetére
felraktam, szedd le a frissebbet! [link]
-
[w]
őstag
válasz
cincinatus #171 üzenetére
nem frissítettem, azzal használom, amivel adták a gépet. eddig hibátlan!
te miért frissítenél?
-
Oriza T
csendes tag
No, most este sikerült lefagyasztanom a gépet. Valószínűleg túl hamar tettem rá a pendrive-ot és nyitottam meg a Total Commandert, mert úgy maradt. Semmire nem reagál.
Próbáltam resetelni egy gémkapoccsal, de nem reagált, gyakorlatilag nem éreztem hogy benyomnék bármilyen gombot is abba a lyukba.
max az jutott eszembe, hogy várom míg lemerült. szerintetek? -
SShadow
aktív tag
válasz
christophe #160 üzenetére
Ja és tuti nem lesz belőle elég
(
-
-
b0bcat
addikt
válasz
cincinatus #154 üzenetére
Ha annyit bír kb., mint a Pro Duo, az nem rossz. És érthető is, hiszen kisebb ugyan az akku, de nem IPS a kijelző. A betekintési szögek milyenek?
-
cincinatus
tag
Egyszer használtam folyamatosan netezésre és filmezésre és kb. 4 órát bírt. Ez mondjuk tényleg nem sok, de nekem elég (4 óránál több szabadidőm egyben ritkán van). A kijelző nagyon szép, akadást sehol nem tapasztaltam, a wi-fi is kiválóan működik, a kivitelezés nagyon igényes, egyáltalán nincs olcsó kínai kinézete
Egy dolog, ami nem tetszik: a memória kártya behelyezése. Le kell pattintani felül egy műanyagot és úgy betenni, ez nem túl praktikus megoldás...
-
b0bcat
addikt
válasz
cincinatus #152 üzenetére
És neked mennyit bír ez a kisebb akksi?
-
cincinatus
tag
Ha valakit nem zavar hogy nincs Hdmi, meg kisebb az aksi, akkor nyugodtan bevállalhatja a
Prime-ot. Én már 2 napja nyúzom és semmi rosszat nem tudok mondani róla -
Mankó
veterán
Ahogy elnézem, annyi lesz a jelentkező 12.-re, hogy már most is necces a rendelés.
-
joci9
tag
Tudom nem tőlem kérdezted (-:
Az első nem kapcsolt be, töltöttem de hideg maradt.
Visszavittem egy óra múlva, azonnal adtak volna egy másikat ha lett volna, így kértem egy prime változatot.
Kifizettem leszámlázták, ezt már a boltban (edigital) kapcsoltuk be, aztán észrevettem nincs rajta HDMI.
Vissza. Másik boltjukban volt, hazafelé beugrottam, átvettem működik. Minősége jó. Bőrtok faja.
Tévére kötni szerintem jobb a wayteq, ahhoz lehet kapni távit, meg külön van a töltője. Emezt nem tudom hogy lehet tölteni, amikor OTG kábel van beledugva. -
hbala
aktív tag
Iponban még volt délelőtt 16gb-os 40 párszázért, most már ott sincs.
-
bon.bence
csendes tag
Hááth igen örülhetsz hogy még most sikerült hozzá jutnod én tegnap rendeltem be a Extrémnél de csak 12után jön elvileg az országba. Remélem nem fogok ki egy hibást terméket és boldogan el élek vele
-
Oriza T
csendes tag
Köszönöm a segítséget!
megnéztem a legutóbbi lemerülés előtt én is a merülési grafikonomat. nálam is tapasztalható volt kb felénél egy hirtelen esés. de amúgy a 4-5 óra közötti használat továbbra is áll, attól függően mire használjuk.
ahogy így olvasom a hozzászólásokat, áldom az eszemet, hogy időben megvettük!
-
i8910user
csendes tag
http://marketing.prestigio.com/$Customer_Support/Service_Files/Tablet_PC/Compatibility/PMP5570_and_PMP7100_Supported_3G_dongles.pdf
-
fordjee
aktív tag
válasz
paramedic #135 üzenetére
Bocs, tegnap csak ennyi időm volt írni. Dec. 1-jén délelőtt néztem, 4 vidéki városban volt még, ami vihető volt. Székesfehérváron lefoglaltam, hogy érte megyek majd, de aztán nem tudtam, így fölkértem Pestre, ami 3 nap volt. Szerdán megérkezett, tegnap megvettem.
1-jén kb. 16 órakor néztem és már nem volt sehol sem vihető állapotban. Mindenhonnan elvitték. Mákom volt, hogy délelőtt lefoglaltam. Nem az Edigital hibája volt, 2-án már valóban nem volt náluk. -
Destr4ct
aktív tag
A legegyszerűbb megoldás lehet valami Play-ben fellelhető alternatív IM kliens használata, ami tud Gtalk-ot is. Nem vagyok tájékozott, hogy mostanában milyenek vannak, illetve melyek jók. A hang és videóbeszélgetést valószínűsítem, hogy egyik sem támogatja, meg az a tippem, hogy több akksit/rendszererőforrást használnának mint a rendes Gtalk.
A legjobb megoldás mindenféleképpen az eredeti Google-s kliens használata lenne.
Nekem nincs ilyen tabletem, se Gtalk nélküli ICS készülékem így nem tudom kipróbálni/garantálni az alábbi módszer sikerességét. Mindenesetre elrontani nem lehet a dolgokat, egy próbát megér.
Gtalk installálása:
A fájlok system partícióra másolásához root jogosultság szükséges, root fájlkezelőnek a Solid Explorert ajánlom (Play-ben fellelhető, ingyenes)Feltöltöttem kétféle gtalkot is, az egyik Jelly Bean a másik ICS verzió. A JB-s lehet, hogy nem fog működni ICS alatt, de meg lehet próbálni.
Mind2 zipben van talk.apk, és két darab .so fájl.
Az apk fájlt a /system/app könyvtárba kell másolni, az .so fájlokat pedig a /system/lib könyvtárba.
Solid Explorerrel a gyökérkönyvtár elérése: Ugrás -> Eszköz -> Rendszer.
Ellenőrizd az átmásolt fájlok attribútumait, ugyanolyannak kellene lennie mint a többi eredetileg ottlévő fájlnak. Ha nem, akkor változtasd meg. (Fájlon hosszan nyomvatartani -> tulajdonságok, attribútumok, és -rw-r--r--) -
Destr4ct
aktív tag
Hmm. Ez lehet, hogy nehéz dolog lesz. Amúgy olyan nincs, hogy "gtalk ami ehhez való", mmint minden fajta készülékre ugyanaz a gtalk jó.
Meg lehet próbálkozni a gtalk.apk rendes telepítésével, de ahogy szétnéztem a neten, általában ez nem jár sikerrel. (Mindjárt feltöltök valahova egyet, amit kipróbálhatsz.)
Valószínűleg más rendszerfájlok is szükségesek az apk-n kívül, amiknek a bemásolásához root jogosultság kell.
Vagy rootolva?Szerk: talk.apk
-
JoeYi
őstag
tudtok mondani egy linket ahonnét ehhez való gtalk-ot lelehet tölteni?
-
JoeYi
őstag
kiadott a gyártó egy listát a támogatott 3G modemekről: [link]
-
fordjee
aktív tag
Nah, elhoztam az utolsó pro duot az Extreme-ből. Most már csak meg kell ismerkednem vele
-
xewyor
csendes tag
válasz
korcsillio #125 üzenetére
Köszönöm, utánajárok.
-
bon.bence
csendes tag
Nem is attól félek nem kezeli csak hogy nem egyidejűleg. Vagy talán nem add le annyi áramot,meg szerintem nem mindegy hogy milyen elosztót rakok be mellé vagy mindegy?
Ja linkeld már a te elosztod légyszi. -
bon.bence
csendes tag
Szerintetek ha a microUSB-nél rádugok egy elosztot kezelni fog egy billentyűt+egeret egyszerre? vagy hogyan tudnám megoldani hogy egyszerre kezelje mind a kettőt vagy akár a 3G modemet is?
Köszkösz -
Tenager18
senior tag
Komolyabb játékokkal tesztelte valaki?(Most Wanted,Dead Trigger,Shadowgun,Max Payne,GTA3,Gangstar rio,stb....)
-
Mezcal
addikt
Most akarok venni, de sehol nincs MO-on. Mindet elvitték.
-
[w]
őstag
kijelzővédő fóliát honnan, milyet lenne érdemes venni, ami passzol rá?
szerintetek van/lesz rá esély, hogy BT támogatás kerüljön az új rom(ok)ba?
-
JoeYi
őstag
kérdésem is van: esetleg tud valaki arra megoldást hogy a wifi ébrenmaradjon kikapcsolt kijelző mellett? Próbáltam pár app-ot, de egyik se váltotta be a reményeimet (esetleg root mellett vmi megoldás?)
Azért volna rá szükségem, hogy frissüljön a gmail sleep alatt is, és a hangjelzés révén észrevenném az új mailt. az még jobb lenne, ha mondjuk olyat lehetne, hogy 5 percenként kapcsoljon be mondjuk 30mp-re
-
JoeYi
őstag
idei is leírom a tapasztalataimat (egyébként ezeket a tabletes és az edigital-os fóromba is leírtam már)
töltő kérdés: mini USB van rajta, nem micro. Laptopról tudtam tölteni, de volt olyan 230-voltos töltőm ami elhasalt (a gyári természetesen tökéletesen megy). Ez abból fakad hogy 5V 2A kella töltéséhez, amivel próbáltam a pedig csak 1A--ert tud, és túlterhelődött/túlemelegedett.
hátlap: anyagában puha felület, tehát nem olyan felfestett rétegnek tűnik mint amit a logitech egerek oldalára kennek (és lekopik idővel)
kijelző: nagyon szép a képe, tökéletes betekintési szögekkel. Fektetve és állítva is ugyanolyan élvezetes. Sajnos nincs külső fényérzékelő, így manuálisan kell szabályozni a fényerőt, mert este sötétben még a legkisebb is bőven sok, nappal pedig szükséges a maximum
melegedés: melegszik átlagos használat mellett is. Nem éget, de azért nem is kellemes. Viszont azért nem zavaró, mert a kereténél fogva fel sem tűnik
akksi: kb 4 órát bír netezéssel. Most volt egy időszak amikor 2 nap 10 órán keresztül nem volt töltőn, igaz csak 2-3 órát olvasgattam rajta, a többi stand by volt, bekapcsolt wifivel. És itt jegyezném meg, hogy tök mindegy bekapcsolt-e a wifi vagy sem, miután lelövi a kijelzőt pár percre rá a wifi-t is kikapcsolja.
akksimérő: eleinte összevissza jelzett, mostanra mintha pontosabb lenne. A gép 1%-ig meríthető, tehát nincs vészlekapcoslás 10%-nál mint egyes HTC-knél
sebesség: gyors. Minimális 3D gamét toltam rajta az is jó volt, de maga a felhasználói felület tökéletesen gördülékeny. Sehol nincs várakozás, akadás
érintőképernyő: 5 pontos. Ha hatodik ujjal is hozzáérsz elveszti az összes többi pontot is. Persze ez nem nagy korlát, elég ritka eset hogy valaki 2 nél több ponton simizi. Szerencsére jó az összeszerelési minőség, minden résézn jól érzékel és nem veszti el a jelet (sok olyan volt a kezemben ami élvezhetetlen volt csak emiatt)
wifi: n-es. Persze nem feszegeti az n határait, de 3-4 MB/seces átviteli sebesség elérhető.
kamera: "nice to have" ahogy egnlishül mondanák. Bővebben kifejtve gyenge. A hátlapi kamera többnyire elmosódott, életlen, "ködös" képeket csinál (se autó fókusz, se képstabilizátor) az előlapinak pedig összevissza változik a fehéregyensúlya. Néha olyan piroskás a képe mint a mesékben a nagyondühös figura feje. Persze skypehoz bőven elég (mikorofon is van az eszközben!). A prestigio heléyben kihagytam volna a hátlapi kamerát, és még 1-2 ezressel olcsóbban lehetne dobálni.
tömeg: könnyűnek mondanám. Persze nem olyan konnyű mint a Nook touch, tehát érzed hogy a kezedben van, de még nem is fárasztó
bővíthetőség: egér és billentyűzet is köthető rá, valamint a rádugott pendrive-val sem volt gondja
összességében:
pro: gyors, szép kép, olcsó, hosszú garancia idő, jó minőségérzet
kontra: viszonylag rövid akksiidő, nincs bluetooth, miniUSB, melegedésre hajlamos, wifi kikapcsol ha a kijelző nem aktív, nincs fényérzékelő -
Gabor12
tag
válasz
cincinatus #106 üzenetére
Én már egy hete várok rá. Annyit mondtak ezen a héten valószínű, megérkezik. Három van berendelve. Komoly hiánycikké kezd válni, úgy látszik túl jó, vagy túl kevés jut a magyar piacra (lehet, hogy jól eladható máshol). Ár/érték viszonyban eléggé kiemelkedik az eddigi ismereteim alapján. A Samsungot (60 eFt) magasan veri (Kindle Fire-t is). A Nexus 7 jobb de annak ára nagyon magas egyelőre.
-
joci9
tag
válasz
korcsillio #98 üzenetére
Amelyiket belinkelted. A készüléken meg a netről tölthető legújabb van. Lehet megpróbálom még1x, távirányíthatóság kék nekem, meg elrejteni a gombokat.
-
Destr4ct
aktív tag
Leválasztáshoz a rendszer beállítások / tárhely menüben nézz körbe. Azt hiszem SD kártyát is ott lehet kiadatni.
De igazából az is lehet, hogy Androidnál is úgy van mint Windowson, hogy már nem feltétlenül szükséges ezzel foglalkozni. (tehát, hogy alapértelmezetten nincs késleltetett lemezre írás bekapcsolva, szóval ha épp nem másolás közben vagy, akkor nyugodtan kihúzhatod a pendriveot akármikor. Ez Windowsnál igaz, Androidon nem biztos.)A galéria ízelítő alatt gondolom valamelyik kezdőképernyős widgetet érted. Hosszan nyomva kell tartani, akkor lehet áthelyezni, méretezni, törölni.
-
[w]
őstag
válasz
korcsillio #98 üzenetére
hogy-hogy melyiket? amelyik marketből letölthető...
-
Oriza T
csendes tag
Sziasztok!
én is az extrémnél vettem karácsonyra, de azóta is nyúlik a tesztidőszak...
4-5 órát bír nálunk az akksi vegyes használattal (azaz wifi, játék -nem 3D-, képregény)
a mi igényeinknek egyenlőre ez tökéletesen megfelel, de mivel még ismerkedünk, így nem teljes a kép.nekem új dolog ez az android, most ismerkedem vele.
a pendirve-ot hogyan lehet szabályosan leválasztani?
a főoldalról hogyan tudom eltüntetni a galéria "izelítőt"? mert marhára idegesít hogy bedobja oda a feltett képregényeket is és nem feltétlenül akarom hogy bekapcsolás után a gyerekem azt nézze hogy a Megtorló éppen fejbe lő valakit... -
xewyor
csendes tag
válasz
korcsillio #93 üzenetére
A root-ot vissza lehet csinálni, ha beüt a gebasz és szervizbe kell vinni?
-
gepesz21
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok esetleg olyan boltról webshopról ahol van készleten a 7" PRO DUO változatból jelenleg? Mindenhol csak a PRIME DUO változatot találom
Köszönöm!
-
rokarudi
aktív tag
Na, én is idetaláltam végre
Néhány hasznos program, hátha más is tudja használni ezeket:
BetterBatteryStats (nagyon jó akkumulátor figyelő program, sokféle beállítással). Ezzel elég egyszerűen meg lehet tudni, hogy mikor és hogyan volt használva az akksi (külön méri, hogy mennyi ideig volt bekapcsolt kijelző, mennyit volt aktív, meddig volt nyugalmi állapotban stb. (ROOT kell hozzá!)
GL to SD: ha több olyan játékot is szeretnél egyszerre használni, ami sok helyet igényel (pl. Gameloft), akkor egy idő után a 8 gb kevés lesz. Ezzel át lehet pakolni a külső sd-re. Szerintem nagyon hasznos (ROOT kell hozzá!)
[link]HideBar (demo): el tudja rejteni a systembar-t egy gomnyomásra, így teljes képernyőn lehet játszani és filmet nézni. Probléma, hogy a beállított háttérképet a felbontás megváltozása miatt kinyírja. Illetve néhány programnál nem annyira stabil. (ehhez is ROOT kell!)
Nekem a 7 collos, IPS kijelző kiválóan megfelelt arra, hogy képregényeket olvassak a tableten. Erre ez a program nagyon is alkalmas. Ingyenes tud .cbr-t és .cbz fájlokat és tömörített mappákat is kezelni:
Ha eszembe jut még valami, azt is közzéteszem. Amúgy a tablet kb. 2-2 és fél órát bír az igényesebb 3d játékokkal (pl. Nova3), képregényolvasással, internetezéssel inkább 3-4 óra bekapcsolt kijelzővel ( a BetterBatteryStats szerint). Az öt órát még nem sikerült semmilyen módon elérnem (mármint az öt óra bekapcsolt kijelzőt).
-
joci9
tag
válasz
korcsillio #94 üzenetére
Ja valami olyat olyat megnyomtam, de utána még felugrott pár kérdés, és azokra találomra válaszoltam.
Még a számítógépet is újra akarta indítani a végén (-:
Majd megtanulok kínaiul. -
[w]
őstag
válasz
korcsillio #94 üzenetére
akkor a hiba nálad van, nálam minden paraméterét teszteli, pontozza
-
joci9
tag
válasz
korcsillio #91 üzenetére
Köszi az infókat.
Össze vissza nyomkodtam a kínai gombokat, aztán féltégla lett a készülékből.
Még szerencse hogy adtak hozzá firmware töltőkét...
Te mit nyomkodtál a kínai izénél? Hogy találtad meg? -
korcsillio
addikt
Root:
Letöltjük a SuperOneClick2.3.1-et [link] és elindítjuk.
Bekapcsoljuk a készüléken az usb hibakeresőt,majd rádugjuk a gépre.Keresni fogja a drivert de valószínű nem találja(az eszközkezelőben egy felkiáltó jel lesz az eszközünk mellett).A programban rákattintunk az Advenced fülre,majd ott a Check Drivers-re és telepítjük a drivert.Ekkor már felismeri a számítógép a készüléket.
Ezek után letöltjük a ZhuoDaShi-2.2.0-t [link].
Feltelepítjük,elindítjuk ha minden jó akkor megjelennek a készülékünk adatai.Rányomunk a ROOT-ra és megvárjuk még végez(pár perc) és készen is vagyunk. -
joci9
tag
válasz
korcsillio #86 üzenetére
Hogyan sikerült?
-
joci9
tag
válasz
cincinatus #87 üzenetére
Nincs rajta HDMI, más professzor dolgozik benne.
-
cincinatus
tag
A Prime kivitelről valakinek valami tapasztalat?
-
korcsillio
addikt
válasz
korcsillio #85 üzenetére
Közben sikerült 2nap szenvedés után.
-
korcsillio
addikt
Root-olta már valaki?Milyen driver kell usb debugging-hoz?Eszközkezelőben a PMP5570c mellett mindig felkiáltójel van pedig raktam már pár drivert....
-
Gabor12
tag
válasz
korcsillio #76 üzenetére
Ez jó érték, köszönöm. Ezek alapján érdemes ilyet venni, jobb mint egy Samsung tab, ami 60 eFt.
-
konikan
aktív tag
Üdvözletem!
Kérdésem, hogy flash megy a böngészőn belül? -
joci9
tag
Ami ezen macerás:
- csak 1 usb port, ezen lenne az otg és ezen keresztül lehet csak tölteni. Azt hogy lehet megoldani, tudja valaki?
- nincs fizikai menü gomb, ezért majdnem mindig kint van a szoftveres, kivéve a gyári képnéző és videólejátszó programon. Azt el lehet tüntetni? (tévére kötve zavaró)
Úgy tudom a wayteqen külön van a töltő (ez ugye előny is hátrány is), lehet hozzá kapni távirányítót, valamint van fizikai gomb, ezért ott lehet eltűnik a szoftveres nyavaja.
A minősége meg a kijelzője ennek a cuccnak teljesen rendben van, wifije számok szerint jobb mint a telefonomé és a laptopomé. (boltban érdemes bekapcsolni, egy hibásat elvittem majd vissza) -
ranger69
tag
Most vettem észre, hogy az érintő képernyő az SD foglalat fölötti részen kiáll, elvált a foglalattól. Félek, hogy be fog porosodni az üveg alatt. Más nem tapasztalt ilyen összeszerelési hibát?
-
Mezcal
addikt
válasz
korcsillio #74 üzenetére
Akkor elég erős, mert az NFS zabálja az erőforrást.
-
Radist
csendes tag
Sziasztok!
Én is ilyen tablet vásárlásán gondolkodom karácsonyra.
A kérdésem ahhoz szólna, akinek már van ilyen gépe: A WIFI mennyire erős ,azaz a routertől való távolságot kb bírja úgy, mint egy átlagos telefon?
A választ előre is köszönöm. -
Mezcal
addikt
Mennyire erős a hardvere játékokhoz? 3D játékokhoz?
-
N.Zola89
csendes tag
igen,a mini usb
-
N.Zola89
csendes tag
bocsánat ha nehezem fogom fel,csak még nem találkoztam ilyen esettel
szóval akkor a töltési művelet a következők szerint van:usb kábel egyik vége tabletba be,másik végébe a 220V-os töltő,és úgy be a fali aljzatba?csak hogy tisztán lássam mielőtt megjön a készülék,ne akkor találgassam hogy hogy is van ez...
-
b0bcat
addikt
Én kérdeztem ott, hogy lehet-e USB-n keresztül tölteni. Azt a választ kaptam, hogy csak úgy lehet. Ez úgy értendő - amit a jelek szerint te félreértelmeztél -, hogy nincs külön töltő aljzat a készüléken. (Azért kérdeztem ezt ott, mert a Navon tablet-emen pl. nem lehet az USB porton keresztül tölteni, én pedig tudni szerettem volna, hogy ezt a modellt lehet-e.)
-
SShadow
aktív tag
Engem az érdekelne hogy ennek a hátlapja mennyivel rosszabb mint a PRIME-é ami ugye fémből készült.
Tegnap néztem a notebookcheck.net a PRIME 86%-ot kapott pont ugyan annyit mint a NEXUS 7))
(Oké az 4magos meg minden de 2szer annyiba is kerül)Elméletileg ebben ugye kicsit cumbosabb a proci meg a mali is 4magon megy, van HDMI olcsóbb tehát mindenféle szempontból jobb vételnek tűnik!
Aki még nem látta annak a NEXUS 7-el való összehasonlítás köszönet jaklacster kollégának a feltöltésért
http://www.youtube.com/watch?v=DHn5ttXr-do
-
N.Zola89
csendes tag
az edigital oldalán írták a termék értékelésénél...
de akkor megnyugodtam,köszönöm
amúgy már megrendeltem az elektroszalon-ból,várom már nagyon
-
Destr4ct
aktív tag
Ki írt ilyet, hol? Ha valaki ilyet állít, akkor valószínűleg nem tudja miről beszél. Te meg miért hiszel el ilyen hülyeséget?
Ha nem lehetne hálózatról tölteni, akkor mi a fenéért adnának hozzá hálózati adaptert/töltőt?
(Ha meg nem adnának, akkor is lehet kapni olyan adaptert, amin USB port van. és akkor az adatkábellel is lehetne tölteni hálózatról.) -
N.Zola89
csendes tag
azt meg tudnátok mondani hogy a készülék töltése milyen?mert egyesek azt írták hogy csak USB-ről tölt szgépbe bedugva, 220ról nem....ha ez igaz az milyen már,nagy rakás sz... akkor.és ha nem lenne számítógépem amin van usb,akkor az életbe többet fel se tudnám tölteni,lemerült és kész dobhatom el??
-
[w]
őstag
-
thomson33
csendes tag
Üdv!
Meg tudná mondani valamelyik tulajdonos, hogy ezen gép hátlapja miből készült? a kevés róla elérhető kép alapján valami puha gumiborítású műanyagnak tűnik. Van ennek is olyan összeszerelési minősége amilyen a tesztben szereplő nagy testvérnek? Tervezem egy ilyen kütyü beszerzését, véleményem szerint abszolút ár/érték bajnok a tulajdonságai alapján. Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Destr4ct
aktív tag
-
SShadow
aktív tag
Ebben a Mali 400 2 vagy 4"magos" ???
-
Gabor12
tag
válasz
korcsillio #38 üzenetére
Érdemes lenne rábökni az ábrára, hátha kinagyitja és az alján mutatja, hogy mi volt és mennyi ideig bekapcsolva. Az informatívabb lehetne. Egyébként köszönöm az infot.
-
Gabor12
tag
válasz
korcsillio #39 üzenetére
-
N.Zola89
csendes tag
Köszi,értem tehát az RK 3066 jobb mint az AML
az akksi teljesítményén lehet valahogy javítani szoftveresen ugyan,amivel meg lesz a bekapcsolt kijelző+wifivel a kb 5 óra hossza? most épp wayteq 70w-t használok még,és az folyamatosan bekapcsolt képernyővel+wifivel+játékkal+netezéssel+fényerő 25%al kibír 5 óra hosszát...
-
b0bcat
addikt
A Prestigio-nak jobb a procija (nemrégiben levezették a szagértők, hogy az AML-nél jobb az, ami a Pro Du-ban van), szebb a képe (IPS) és nagyobb az akkuja (bár ez nem feltétlenül jelent hosszabb üzemidőt).
korcsillio: Ne érts félre, kérlek - nem meghazudtolni akarlak, csak "kielemeztem" részletesen az ábrát, amit posztoltál.
-
N.Zola89
csendes tag
akku idő kijelzése normális?mert olvastam olyanokat hogy össze vissza ugrált... am mindent összevetve ezt ajánlod jobban a hibáival együtt is,vagy a wayteq 70dc-t?melyik az erősebb?
-
b0bcat
addikt
válasz
korcsillio #42 üzenetére
A második ábrád szerint a 11 óra 20 percből durván 3 órát volt bekapcsolva a gép, a többi készenlét volt. A gép szerint pedig a készenlét 55%-nyi akkuidőt fogyasztott, tehát óránként kb. 4,5% akkuidő ment le a készenlét alatt átlagosan (az nagyon durva
- bekapcsolva hagytad a wifi-t?), míg az aktív használat alatt óránként kb. 10%-ot evett (ami viszont jó eredmény).
Ha jól értelmeztem az ábrát, és pontosak az adatok...
U.i.: A korábban már felemlegetett akku-visszajelzés pontatlanság a te ábrádon is látszik: van két "ugrás" is a grafikonban.
-
b0bcat
addikt
válasz
korcsillio #42 üzenetére
Most nem az első ábráról beszélünk, ugye?
-
korcsillio
addikt
4-5óra játék-net-nyomkorászás volt kb. összesen...
-
b0bcat
addikt
válasz
korcsillio #37 üzenetére
Ha jól sikerült arányosítanom a kép alapján a használati időt, akkor kb. 2 órányi aktív használat alatt ment le 100-ról 43%-ra az akkuidő. Stimmel?
Ez a kb. 2 óra milyen jellegű használat volt? Netezés? Játék? Telepítgetés?
-
N.Zola89
csendes tag
Az akku használat az első képen hány óra hossza bekapcsolt képernyős állapotot jelent?volt benne játék,netezés,video?és a másodikon képen? valamint a benchmark jónak mondható?
-
korcsillio
addikt
Quadrant benchmark:
-
korcsillio
addikt
-
korcsillio
addikt
Akku használat:
-
Gabor12
tag
válasz
korcsillio #30 üzenetére
A frissítésről azt írják: over the air: OTA, ha lehet nekik hinni, akkor wifi-n keresztül lehet elérni.
-
Gabor12
tag
válasz
korcsillio #30 üzenetére
Van benne screen shot. Egyszerre kell megnyomni a hangerő + és a bekapcs gombokat. Ez ICS funkció minden készüléken.
-
Destr4ct
aktív tag
válasz
korcsillio #30 üzenetére
Kár.
Ki írta? Hol írta?
Ha arra gondolsz, hogy a doboz sarkán ott van, h "Jelly Bean Ready", az azt jelenti, hogy meg fog jelenni a frissítés valamikor.
Nyilván nincsenek még kész vele. Ha lesz, akkor valószínűleg a honlapra is kiteszik. -
Destr4ct
aktív tag
válasz
korcsillio #28 üzenetére
Jó, akkor nyilván te olyat kaptál aminek jó a wifije.
Gabor12-é nem volt jó, azért kérdeztem tőle h ő milyen hibát tapasztalt vele.ICS-ben elvileg kellene lennie beépített screenshot funkciónak: hangerő le + power gombot egyszerre le kell nyomni.
-
korcsillio
addikt
Én eddig semmi hibát nem észleltem,sőt...villámgyors(netezés közben,játék közben is),wifi stabil.Egy kérdés(kettő):melyik "képlopót" használjam hozzá?Egyik sem szuperált normálisan eddig...Torrent kliensből melyik a jobb?
-
Gabor12
tag
Én az extreme digital boltban vásároltam, azért mert tudom milyen minőséget produkálnak és azt hogy engedik ki.
A csomagot valahogy vissza is kell küldeni és az sem időben sem pénzben nincs ingyen. Sőt.
Úgy tűnik az árban nincs benne egy korrekt minőségellenőrzés, így azt a vevőnek kell megtennie. Persze lehet kockáztatni, de én azt kértem legközelebb legalább kettőt rendeljenek be, hátha az egyik jó lesz. (nem szeretnék egy esetből általánosítani, de eddig vettem két Concorde-ot abból az egyik rossz volt, egy Prestigiót az rossz volt, Háromból kettő rossz, ennyit a minőségellenőrzésről. A boltban pont előttem hoztak vissza egy rossz myaudio tabletet.)
Azt ajánlom mindenkinek, hogy boltban vásároljon és rögtön próbálja ki a wifi-t, futtasson le egy két tesztet mielőtt elviszi, ha van rá mód. -
korcsillio
addikt
Na sikerült,meg van.Mától tesztelgetem,eddig nagyon tetszik.Majd leírom a tapasztaltakat.
-
b0bcat
addikt
"Az akksi nekem is úgy tűnt, hogy elég gyorsan merül, de remélem ez még alakul."
Én úgy tudom, hogy az, hogy az akku üzemidő az első néhány töltés után éri el a maximumát, mindössze marketing maszlag. (Én legalábbis nem hallottam modellező körökben ilyet, hogy "erősödnének" a pakkok idővel.)
Ami viszont biztos: nem kell "formázni" az ilyen akkukat. Tehát a "töltsd XX órát első alkalommal" is egy nettó baromság, hiszen a lítiumos akku amint eléri a maximális cellafeszültséget (LiPo-nál ez 4,2V), a töltő lekapcsol (és nincs csepptöltés - mint régen a NiXX pakkoknál -, mert az pont tönkretenné).
-
ranger69
tag
válasz
korcsillio #11 üzenetére
Ez van rajta alapból.
-
ranger69
tag
válasz
korcsillio #17 üzenetére
Helló!
Kértél egy beszámolót, sokat nem tudok még írni róla, Karácsonyra vettem, meglepetés lesz a gyerekeknek. Tehát csak éjszaka tesztelgettem egy kicsit. Az Edigital-ben vettem; igényes csomagolás, jó összeszerelés, szép tok van hozzá. ahogy a másik topikban írtam, működik digi mobil stickkel.
Amit eddig próbáltam rajta minden gyorsan fut, játék közben kicsit melegszik, de egyáltalán nem vészes.
Az akksi nekem is úgy tűnt, hogy elég gyorsan merül, de remélem ez még alakul.
Az első hozzászólásban a kamera felbontást javítani kellene 2 megapixeles-re. -
Gabor12
tag
Ma megkaptam, rendelésre (Extreme digital-bolti átvétel), a wifi hibás volt. Meg se szólalt a net. Csak 1 db volt belőle, így tovább kell várnom. Jelly bean (4.1) van, OTA. A képernyő jó minőségű rendes IPS egy Kindle Fire-el hasonlitottam össze és ugyan olyan jó. A házhozsszállítás nem jó ötlet, mert lehet hibás. Viszont potenciálisan, ha működik, akkor ez egy egész jó készülék, ár-érték arányban a legjobb per pillanat, nekem úgy tűnik. Igaz ehhez az is kell, hogy a nexus 7-et nálunk durva áron adják (igaz azon nincs SD és HDMI csatlakozó, így kevesebb funkciója van). 199 USD=80 eFt, kissé durva átváltás, még ha a 27% ÁFÁt rászámolom akkor is 55 eFt-nak kellene lennie.
-
Destr4ct
aktív tag
válasz
korcsillio #11 üzenetére
Hello. Inkább itt válaszolok a másik topikban feltett kérdésedre Egyelőre csak tervezem megvenni a tabletet. Jövő héten vagy utána. Eddig még nem sikerült kipróbálni, bp-i Laptopszalonban már elfogyott (gondolom megrendelve lehet kapni persze), a mammutos extreme digitalban pedig csak a nagyobb testvérét tudtam megnézni (8.0 Pro Duo), de az ugye több dologban is különbözik, nem csak képernyőméretben, szóval nem teljesen mérvadó a 7-es megítélésében.
De valószínűsíthetően a gyári rom alapból nem támogatja USB-n a BT-t. Ha lesz alternatív rom, azzal elképzelhető h lehet majd.
-
korcsillio
addikt
tt egy frissítés hozzá: 17-10-2012
-
babaresz
csendes tag
mikortól lesz frissíthető jelly beanre?
-
Gabor12
tag
válasz
korcsillio #2 üzenetére
Ezek a korrekt specifikációk:
Manufacturer Article PMP5570C_DUO
Manufacturer PRESTIGIO
Product Type PC Tablet
Series and Family MultiPad 7.0 Pro Duo
Features Video Accelerator, G-Sensor, OpenGL ES 2.0, 3D Accelerometer, USB OTG Support
External Color Black
Package Type Retail
Procesor
CPU Dual Core ARM Cortex A9 Rockchip RK3066
CPU Internal Clock Rate 1.60 GHz
Display
Display Size 7.0"
Display Resolution 1024x600
Display Technology Backlight LED IPS
Display Features Capacitive multi touch screen, IPS
Screen rotation G-Sensor
Memory
Internal Memory Size 8 GB
Installed RAM Storage Capacity 1 GB DDR3
Flash Card Supported 32GB Micro SD/Micro SDHC Card
Interface
Interfaces Micro SD, Micro SHDC, Mini USB 2.0, Wi-Fi, Mini HDMI
Interface Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n
Interface Bluetooth No
Interface USB 1 x Mini USB
Interface HDMI 1 x Mini HDMI
Interface Audio 1 x 3.5 mm jack
Interface VGA No
Multimedia
Digital Camera Back : 2 Mpixel, Front : 0.3 Mpixel
Supported eBook Formats EPUB, PDF, TXT, FB2
Supported Audio Formats APE, AAC, MP3, WAV, OGG, FLAC
Supported Picture Formats GIF, JPG, PNG, BMP
Supported Video Formats H.264 HD, MKV, MP4, MPEG-2, MPEG-4, AVI, RMVB, VOB, WMV
Video Features FullHD Playback
Sound Features Stereo Audio Playback
Software
Operating System Android 4.0.4
Battery
Battery Technology Lithium Ion Polymer
Battery Current Capacity 4100 mAh
Battery Video playback Time Max 5.5hr
Battery Audio playback Time Max 36hr
Battery Standby Time Max 120hr
Miscellaneous
Built-in Devices Card Reader, Microphone, Stereo Speakers
Included Accessories Quick Start guide, OTG-cable, Stylish leather pouch, Power Adapter, USB Cable
Applications Installed Twitter, Youtube, eBook, Music, SugarSync, OTA updates, Google Play, Video Player, Gallery, Calendar, Calculator, Google Maps, Office Suite, Blue, Facebook, Chess Free, 250+ Solitairs, Camera, Skype, eReader Prestigio, Browser, Explorer, E-Mail, Gmail, FreeNote, Stock Alert, Barcode Scanner, Currency Converter, Angry Birds
Dimensions&Weight Device
Width (mm) 195
Height (mm) 123
Depth (mm) 12
Nominal Weight 356 g
Warranty
Warranty Products returnable Yes
Warranty Term (month) 24
Warranty validation Criteria Serial Number
Warranty Term Notes The warranty period for the battery is 6 months -
b0bcat
addikt
Szerintem többünket érdekelne egy részletes, pontos adatokkal szolgáló akkuidő teszt. Arra gondolok, hogy nem mindegy, hogy milyen tevékenységek mellett mennyit fogyaszt egy gép. Engem például nem csak az érdekelne, hogy bekapcsolt wifivel netezve kábé hány órát megy, hanem az is, hogy mennyit eszik e-book olvasgatás közben, kisebb vagy nagyobb gépigényű játékok futtatása közben, stb.
Már elhangzott az androidos tablet-es topikban, hogy megbízhatatlan az akkuidő-kijelzése. Mindenki ezt tapasztalja? (Ha ez általános jelenség, akkor az akkuidő teszteknél is mért értékekre lenne szükség.
) És tényleg olyan sokat eszik sztendbájban?
Kikapcsolt wifivel szerintem nem lenne szabad egy éjszaka alatt néhány százaléknál többet veszítenie a töltöttségéből (persze itt megint visszatérünk oda, hogy vajon helyes értéket ír-e ki...).
Szóval én személy szerint kíváncsian várom a "teszteket".
-
Destr4ct
aktív tag
válasz
korcsillio #2 üzenetére
-
korcsillio
addikt
Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo
Specifikáció:
Gyártó: Prestigio
Processzor típus: RockChip RK 3066 Dual Core 1,6 GHz, ARM Cortex A9
Processzor frekvencia: 1,6 GHz Dual-Core
Kijelző mérete: 7"
Kijelző felbontás: 1024 x 600 pixel
Memória: 1 GB RAM, 8GB belső memória
Memória bővítés: MicroSD
Operációs rendszer: Android 4.0.4
Csatlakozás: 3.5mm audio jack, mini HDMI, mini USB, WiFi
Beépített kamera: 0,3 megapixeles, 2 megapixeles
Akkumulátor kapacitás: 4100 mAh
Méret: 123 x 195 x 12 mm
Súly: 356 g
Tartozékok: bőr védőtok, OTG kábel, USB kábel
Extrák: 8GB beépített háttértár, előre telepített alkalmazások, gravitációs szenzor, kapacitív kijelző, multi-touch kijelző, ultravékony kialakításLetöltjük a SuperOneClick2.3.1-et [link] és elindítjuk.
Bekapcsoljuk a készüléken az usb hibakeresőt,majd rádugjuk a gépre.Keresni fogja a drivert de valószínű nem találja(az eszközkezelőben egy felkiáltó jel lesz az eszközünk mellett).A programban rákattintunk az Advenced fülre,majd ott a Check Drivers-re és telepítjük a drivert.Ekkor már felismeri a számítógép a készüléket.
Ezek után letöltjük a ZhuoDaShi-2.2.0-t [link].
Feltelepítjük,elindítjuk ha minden jó akkor megjelennek a készülékünk adatai.Rányomunk a ROOT-ra és megvárjuk még végez(pár perc) és készen is vagyunk.Prestigio MultiPad 7.0 Prime Duo
Specifikáció:
Gyártó: Prestigio
Processzor típus: AML8726-M Cortex-A9
Processzor frekvencia: 1,5 GHz Dual-Core
Kijelző mérete: 7"
Kijelző felbontás: 1024 x 600 pixel
Memória: 1 GB RAM, 16GB belső memória
Memória bővítés: MicroSD
Operációs rendszer: Android 4.0.4
Csatlakozás: 3.5mm audio jack, micro-USB, WiFi
Beépített kamera: 0,3 megapixeles, 2 megapixeles
Akkumulátor kapacitás: 3200 mAh
Méret: 120 x 191 x 8.9 mm
Súly: 305 g
Tartozékok: bőr védőtok, OTG kábel, USB kábel
Extrák: 16GB beépített háttértár, előre telepített alkalmazások, gravitációs szenzor, kapacitív kijelző, multi-touch kijelző, ultravékony kialakítás[ Módosította: Prof01 ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Mini PC
- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest