- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsanya
aktív tag
Sziasztok!
Valahogy rá lehet venni ezt a Tabot GPS-s navigálásra?
Köszi
Sanya -
csibu99
tag
válasz
Keresztapper #572 üzenetére
Fakósáág??
Az, hogy valamihez képest fakóbb valami, nem jelenti azt, hogy fakó!
Az MVA LED kijelző tökéletes. Milliószor jobb, mint bármelyik LCD kijelző. Király betekintési szög, jó megjelenítés. Az IPS azonban tény, hogy jobb. Azonban ha ilyen áron 10 colos IPS-t akarsz, akkor a többi funkcióban kell számtalan kompromisszumot kötni... De ezt is kifejtettük már bővebben.Hangerő: semmi gond nincs vele, Equalizer és MXPlayer (ingyenesek) kellően erőssé teszi azt.
Tapasztalataim szerint három dolgot tehetsz:
1. 120-150e forintot költesz egy tabletre
2. egy vagy max 2 szempont alapján veszel tabletet és mondjuk csak filmnézésre, könyvolvasásra, netezésre, geoládázásra, stb. akarod használni azaz nem használnád ki minden funkcióját: veszel 40-50-ért egy olyan tabot, ami egy-két dologban kiváló de minden másban kuka
3. megpróbálod a lehető legkevesebb kompromisszumot kötni és megpróbálni minél jobb tabot venni 100e forint alatt. tisztában kell lenni vele, hogy így sem lesz mindenben kiváló, viszont ez a kis masina eddig teljes mértékben megérte az árát (én utólag már csakegy GPS-t hiányolok belőle). -
hamikike
tag
Eddig kb. 200 alkalmazást telepítettem (na nem használom mindent, csak kipróbáltam), 1-2-vel volt az említett gond.
Persze van 1-2 dolog ami például nem működik, pl. tarfipax figyelő, de hát nincs gps benne, meg olyan dolgok, amelyekhez bizonyos szenzorokkal nem rendelkezik, pl. iránytű, stb. De ez érthető.
Én főleg netezésre, újságok, hírek olvasására, TV műsor megnézésére, könyv olvasásra, videók képek nézésére (ezeket ritkábban) és néha játszásra, de ezt minimálisan - használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox Series X|S
- Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Futás, futópályák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Parfüm topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest