- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKaresz45
senior tag
válasz Lackooo84 #267940 üzenetére
Akciós az AC Syndicate Gold Edition meg az AC Ezio Collection. Én most ezeket húztam be, már vártam hogy akcióba kerüljenek, szerintem a maguk idejében elég AAA címek voltak (a collection 3 AC egyben).
Persze tudom, ezer évesek ezek is.
A Syndicate-ben grafikai glitch-ek vannak PS5-ön, ezt érdemes tudni ha valaki azon tervezné nyomni.
-
Frod
addikt
válasz oliwire #267933 üzenetére
1 havi EA Play 1229 Ft, könyörgöm nehogy megvegye valaki ennyiért a JFO-t
@Lackooo84: a Doom Eternal Deluxe szerintem jó vétel ennyiért, lemezesen sincs az alap 8e-nél olcsóbban, és ebben a két dlc benne. (én is ezért vettem digitbe, pedig nem szokásom)
Mellé még egy doboz Valeriana Relax igény szerintDo you see the white shadow?
-
conorr
tag
válasz Lackooo84 #267958 üzenetére
Ha jól nézem 1292 db játék van leárazva. Azért az annyira nem rossz, ha jól emlékszem egy átlag learázáskor 500 db játékot szokott kb leértékelni a sony.
Én kicsit japán és vr centrikus vagyok, de szerintem vannak jó dealek, nekem már megvan a nagyja ezeknek a címeknek de másnak jól jöhet:
Japán:
13 Sentinels: Aegis Rim 12.053 Ft
Yakuza: Like A Dragon 13.492 Ft
Disaster Reports 4 10.794 Ft
Persona 5 Royal 9.225 Ft
The Legend Of Heroes: Trails Of Cold Steel IV 15.742 FtVr:
Budget Cut 6.118 Ft
Vader Immortal 5.554 Ft
The Walking Dead: Saints & Sinners 8.394 Ft
Deemo 8.394 FtMost én az összes Senran Kagurát vettem meg, mert kimaradt az életemből ez a perverz japán sorozat. Illetve szerintem megveszem az összes Earth Defense Force-ot is, mert kipróbáltam a 4.1-et és elégé guilty pleasure cím. Illetve ha valaki szokott EDF-el játszani, az rám írhat, ha akar coopozni.
[ Szerkesztve ]
-
-
saelin
veterán
válasz Senior60 #267945 üzenetére
Ráadásul mindig az AAA játékokon kívül szoktak lenni a legnagyobb meglepetések. Tavaly (?) a Plague Tale nálam nagyot ütött pl. Semmit nem vártam a játéktól csak egy viszonylag érdekes setting-et amit meg is kaptam, és mellé pár elképesztően jó karaktert is felmutatott a játék.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Lackooo84
nagyúr
Amúgy ezt egy kicsit tisztába teszem már... Én psnprices-en eleve bejelölöm a pipa ikonnal azokat a (számomra jó) játékokat amiket már megvettem, így azokat már nem is mutatja nekem. Ami marad sallang,meg ... hát... az nekem általában... kaki. Ezek a mostani kedvezmény %-ok nem valami acélosak. Igen, nem csak az AAA játékok jók, de ennek ellenkezőjét sem állítottam sosem, sőt. Csak legalább dealenként legyen már legalább 1db AAA játék is leárazva, és ne csak 20%-okkal... Szerintem nem kell taglalni, hogy a Sony mostanság nagyon elszállt... szar store, szar PS5 launch, magas árak.... Ennyi a lényeg.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
WhiteWalker
nagyúr
Angol profilt van lehetőség migrálni magyar profillá?
-
balazs025
senior tag
válasz WhiteWalker #267967 üzenetére
Nincs.
-
nagyúr
válasz WhiteWalker #267967 üzenetére
Nope
-
nagyúr
válasz WhiteWalker #267971 üzenetére
MS-nél nem tudom mi a helyzet, itt sajnos nincs ilyen lehetőség. Elég szopás, főleg azoknak, akik régen hozták létre az accountjukat, amikor még nem is lehetett magyar régiót választani.
-
válasz WhiteWalker #267971 üzenetére
Id változtatásra van 1 ingyenes lehetőség, de régiót nem válthatsz.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
penge111
addikt
Én most végül az Óperenciát vettem meg, hogy hátha kihúz a TLoU 2 utáni depressziómból. Tegnap csak egy órára volt időm, úgy tűnik visszatérek konzolozni Aki nem tudná, magyar cég (Zen Studió) csinálta, van benne magyar felírat, hagyományos dungeon crawler játékmenet, amely a magyar folklórt dolgozza fel. Grafika ebben a stílusban kiemelkedő, zene idáig nagyon tetszik, meglátjuk...
UI: Tekken V, SoulCalibur IV vagy Mortal Kombat XI? Ki melyiket venné, miért?
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Petreszku
senior tag
Hellpoint végigjátszva, vannak hibái, de összességében nekem tetszett a játék. Vannak benne kimondottan jó ötletek a pálya szerkesztés is jó. Keresgélni és fejlődni is lehet benne bőven. Ami nem tetszett a játékban az a ugrás lehetősége. Nem igazán volt kidolgozva és így igen csak kérdéses volt, hogy mikor és, hogy fog sikerülni.
A következő amivel szemezek az a Immortal: Unchained. -
MODERÁTOR
válasz Lackooo84 #267966 üzenetére
Rendben van amit írsz, ez is egy érv, de azt ugye azért mégsem róhatod fel nekik, hogy nem a személyedre szabják az akciókat. Gyakorlatilag folyamatosak a leárazások, egyértelmű, hogy nem lesz benne mindig olyan ami mindenkit érdekel. Viszont attól még, hogy már megvásároltuk a minket érdeklő címek zömét, a többi meg nem érdekel, az nem a Sony hibája. Ha valami várt játék meg nem került bele, akkor marad a várakozás, vagy a tejes ára. Vagy pénzzel, vagy pedig idővel és türelemmel fizetsz.
[ Szerkesztve ]
<-ƘƘ->
-
kovsol
titán
válasz nanorambo #267954 üzenetére
Én az AC Valhallát karácsonyra megkaptam asszonytól lemezesen. Már 30 órát bele is nyomtam, nagyon bejön.
Én az Assassin's Creed® Odyssey Ultimate Edition 30$ árával szemezek (USA profil) és azzal együtt akkor megkapom az AC3 és AC liberation remasteredet is.May the Force be with you!
-
nanorambo
őstag
válasz kovsol #267981 üzenetére
AC Valhallát a cyberpunk refundból vettem meg. Illetve remélem tényleg visszautalják majd a pénzt
Az odysseyből én is az ultimate editiont vettem meg. 8700 FT és minden benne van + ac 3 remastered, ez így önmagában baromi jó vétel. Vártam hogy le legyen végre árazva. Ahogy az ezio collectiont is vártam, hogy beessen 5ezer alá. Most így hogy hozzáadtak még egy csomó játékokt, elég ütős lett szerintem a january sale. -
kovsol
titán
válasz Woodslave #267983 üzenetére
Én anno a Dragon Age 3 esetében lettem pipa teljesen. Megvolt az alapjáték, aztán később vártam hátha akciós lesz majd a season pass hozzá, de nem jött el ez a pillanat. Később olcsóbb volt megvenni leárazva az teljes csomagot az alapjátékkal együtt, mint a korábbi alapjáték tulajoknak külön a DLC ket.
May the Force be with you!
-
F-ECT$
titán
válasz kovsol #267986 üzenetére
Idővel minden olcsóbb lesz, ezt el kell fogadni, és nem szabad utólag nézegetni a játékok árát, pláne ha játszottál is vele, amikor megvetted.
Ha csak betárazol, és hónapokig / évekig ül a backlogban az adott játék, az már sokkal fájdalmasabb, mert akkor tényleg csak pénzkidobás volt megvenni, ráadásul drágábban, mint később tudtad volna.Dive ever, work never.
-
Frod
addikt
válasz kovsol #267986 üzenetére
Ez általában standard eljárás.
A season pass-okat ritkán akciózzák, és valóban sokszor tényleg jobb a vétel egy komplett pakk.
(pl anno a Prey-hez a Mooncrash dlc 3e volt , míg a Deluxe Edition szintén 3e... Nyilván megvettem újra alappal együtt.)Do you see the white shadow?
-
Lackooo84
nagyúr
Nem az a lényeg, hogy személyemre szabják, hanem, hogy régebben sokkal jobb akciók voltak, most meg van ami akciósan is drágább, mint anno alapáron, ami egy vicc.
The Truth is out there...
-
MODERÁTOR
válasz Lackooo84 #267991 üzenetére
Mivel közben itthon volt pénzromlás miatti általános áremelés (a kenyér is drágult), ezért ezen nem kell csodálkozni. De ha alaposan megnézed ezt az akciót, akkor tele van jó és AAA játékokkal, és komoly mértékű leárazások is vannak. Ne csak azt nézd, hogy téged most mi érdekel, hanem úgy, mintha még semmivel sem játszottál volna, és semmi játékod sem lenne. Én végiglapoztam, és vannak benne igencsak jó ajánlatok is.
<-ƘƘ->
-
MODERÁTOR
válasz tboy93 #267994 üzenetére
Ugyanígy voltam vele anno én is. Az első pár évben Kánaán volt, mindig találtam nagyon jó akciós ajánlatokat. Persze nem a legfrissebb címekre kell gondolni, hanem főleg visszamenőleg. De most is ott van benne pl. a TLoU Part II, a maga 43%-os leárazásával. 24 ezer helyett 13.700, és a tavalyi GotY-ról van szó.
[ Szerkesztve ]
<-ƘƘ->
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest