- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
Egy bajom van a FFVIIR-el: hogy nem a Crisis Coreval kezdik. Annyira imádnám azt is újrajátszani ebben a formában!
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Rigormortiis #267251 üzenetére
Mivel a Remaster
megkavarja a Crisis Core eseményeit nem kicsit, így nem véletlen, hogy még nem jött abból felújítás. Live-Die-Respawn
-
KaitouP
nagyúr
válasz Rigormortiis #267253 üzenetére
Remélem azért nem azt olvastad el, hogy mi történik, eléggé rontja ez a spoiler a játékélményt.
[ Szerkesztve ]
Ezek a játékok biztosan kapnak PS5 Pro patchet: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/lista-minden-jelenleg-ismert-ps5-pro-enhanced-jatek
-
Mr.Wiking
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani esetleg valami ügyességi, logikai játékot, amit tudnánk ketten játszani a barátnőmmel?
-
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #267259 üzenetére
Vagy inkàbb a PS a szerencsétlen, amiért ezeket a 15GB-okat hozzàadogatja. Nekem még mindig 59.3GB az utolsó update-tel.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
ProEvoFan
nagyúr
Ja, XSXen 59.3GB a mai patchel.Érdekes hogy itt nem.
-
Rigormortiis
veterán
válasz KaitouP #267254 üzenetére
Nem kerültem a spoilereket, mert úgy voltam vele, hogy képben vagyok az eredetivel, és ez a rész az első lemez eseményeit dolgozza fel.
Ehhez képest sok mindet átvariáltak, időben ugrálások, bővítések...és ennél jobban nem is tehették volna. Csak abban bízom, hogy a többi epizódot hamarabb össze fogják kalapálni.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
KaitouP
nagyúr
Hízik bizony a game, kiváncsi leszek, hogy mekkora lesz, mire "jó" lesz.
Ezek a játékok biztosan kapnak PS5 Pro patchet: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/lista-minden-jelenleg-ismert-ps5-pro-enhanced-jatek
-
KaitouP
nagyúr
válasz Rigormortiis #267264 üzenetére
Képben voltam én is vele, de úgy voltam vele, hogy no spoilers, hátha valami itt máshogy történik. Amikor még a játék eleje után nem sokkal megtörténik az első "máshogyan történés", onnantól sejtettem, hogy itt sok más is változhat, ezt meg semmiképpen se lőném le magamnak.
-
S e t h
nagyúr
Két hete mondtam, hogy akár egy garázscég, kipukkant a lufi.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Carlos Padre
veterán
válasz Rigormortiis #267229 üzenetére
A lehető legőszintébb jószándékkal mondom, hogy ebben az esetben engedd el a fenébe.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #267269 üzenetére
Pontosan.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
nanorambo
őstag
válasz Carlos Padre #267269 üzenetére
A ps5 is?
Amúgy annak mi köze ahhoz hogy hogy működik a patchelés?
Abszolút a játékot fejlesztőkön múlik hogy milyen megoldást használnak. A legtöbb játék nem vagy csak picit nő a tartalmat nem hozó patchektől. Sőt van amelyiknek meg csökken is a mérete.[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
-
Jim74
nagyúr
válasz FollowTheORI #267197 üzenetére
Végre "kiplattintottam" a HZD-t. Az a trial, amivel szenvedtem, most pár nap pihentetés után második próbálkozásra megvolt. Ráadásul az 1:05 perc helyett, amit eddig lehetetlennek hittem, 44 másodperc alatt megcsináltam.
A lootolást bénáztam el eddig. -
saelin
veterán
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
vargalex
félisten
-
Mrdevil
addikt
Januári PS Plus?
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
wolf13
őstag
Hyper X cloud II-nek hangerő szabályzója működésre bírható PS-nél? Állítólag sem USB-s sem Jack csatlakozásnál sem működik.
-
saelin
veterán
válasz marilllyo #267276 üzenetére
Biza, de ilyen hosszú projektet én még nem láttam tőlük. Nálam két dolog teljesen kiverte a villanyt:
- Npc walk speed, ami gyorsabb mint a séta, de lassabb mint a futás...
- meg astealth jelenet amikor a friendly npc-ket nem veszi észre az ellenséges ai...Az utolsó nálam frissnek hatott, mert a Ghost of Tsushima-ban és a Valhalla-ban is volt ilyen élményem. Lopakodok mint az állat a hülye társam meg az npc előtt sétál. De az Assasin's Creed-ben is jó amikor lebuksz lopakodás közben, fújnak egy riadót, kiszúrnak és te próbálsz elmenekülni előlük. Na, ilyenkor az npc-kből előtör az assasin vér és falat, házat meg minden vackot hirtelen meg tudnak mászni. Why?
Bírom amikor ennyire tré az ai kódolása, mert halálra tudom magam röhögni rajtuk. Ebben a GTA AI-ja a legjobb. Hihetetlen ott mit ki nem lehet hozni belőlük.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Woodslave
félisten
válasz S e t h #267286 üzenetére
Jó de ez direkt van igy hogy az ai balfaxsaga miatt ne halj meg
Egyelőre az ac odyban még nem figyeltem de nekem az a halálom amikor találnak egy hullát kis kiabálás aztán mintha mise történt volna. Persze valszeg ez is azért van hogy játszható legyen. Azt hiszem sikerül elengednem ezeket
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Wlac
Ármester
válasz F-ECT$ #267287 üzenetére
Akkor kezdett el lövöldözni, ha észrevették.
Jobb is amúgy, hogy nem vették észre, így is sokszor nagyon ki voltak centizve a lopakodós részek. Ha minden egyes harcba bele kellett volna állni azért, mert kiszúrja a társunkat az AI, akkor szerintem nem sok embernek lenne meg a hard/grounded végigjátszás.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
S e t h
nagyúr
válasz Woodslave #267288 üzenetére
A Valhalla esetében páran már azért panaszkodnak, mert elég jó eséllyel szúrják ki őket lopakodás közben, de azt én is megerősíthetem, hogy sokkal óvatosabban kell eljárni, mert nyakunkba szakadhat egy egész helyőrség.
Persze messze van még a tökéletestől, de maradjunk annyiban, hogy amit most a Cyberpunk prezentál, az inkább az anarciához van közel ami az AI-t illeti.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
nanorambo
őstag
válasz S e t h #267292 üzenetére
A ghost recon wildlands nagyon furcsa ilyen szempontból. Előfordul, ogy álcaruhában befekszem egy bokorba 300 méterre az ellenségtől. Mesterlövész puskával kilövök egy enemy-t, észreveszi a társa a holttestét kiszúr a lézerszemével és a géppisztolyával mesterlövészeket megszégyenítő módon elkezd osztani
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Nyomom mostanában a Hotshot Racing-et,egy tök jó kis árkád versenyzős játék,hasonló a régi autós Sega játékokhoz meg a Daytona USA-hoz,meg egy kis Ridge Racer érzés is van benne,és ezen el is gondolkoztam hogy mennyire hiányzik már egy fasza RR játék... Rég volt már mikor kaptunk egy normális RR részt,talán még anno a Ridge Racer 7 volt igazán jó,meg PSP-n a RR2. Az Unbounded meg a Vitás rész már borzalmas lett,remélem ha egyszer visszatérnek a sorozathoz nem utóbbiak alapján fogják csinálni
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Bad Pritt
félisten
válasz Carlos Padre #267295 üzenetére
CP-ben azért nagyon látványos ez, mert általában egy játékban ha ilyen gondok vannak, akkor vagy az AI vagy a hit scan van elszarva. Na itt mindkettő.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
válasz Bad Pritt #267296 üzenetére
Az melyik hibába tartozik, amikor egy random npc térdig jár az aszfaltban? Ma volt 3 ilyen hiba is. Meg egy totál fagyás, amikor csak tápkábel ki/be segített. De maga a játék jó lenne. Érdekes lesz. Remélem a bugokat javítják hamarosan.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
S e t h
nagyúr
válasz nanorambo #267293 üzenetére
Nagyon szívesen játszanék egy olyan játékkal, ahol az AI a nevéhez híven próbára tenne, de persze nem úgy, hogy a nehézség lenne skálázva és 1 hitelne bárhonnan.
Ennek jelenleg kicsi az esélye, de ha meg is valósulna, akkor sem lehetne fokozatok nélkül bedobni, mert akkora sírás lenne, mint a souls játékoknál.Flankeljen, használjon gránátot, kényszerítsen helyváltoztatásra, hívjon erősítést, de addig se hajtson végre öngyilkos rohamot, használjon aktívan fedezéket.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest