- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
válasz
#79335424 #152 üzenetére
Először is köszi a segítséget
, és hát nagyon megköszönném, ha tájékoztatnál a fejleményekről. Anno még néhány hónappal ezelőtt tanácsoltad, hogy szerezzek be egy LAN Adaptert, és szintén Neked köszönhetően az általad becsatolt link-ről be is rendeltem egyet Kínából, ami időközben meg is érkezett. Szóval ezért gondoltam, hogy itt volna most már az idő megpróbálkozni ezzel az (első látszatra) nem túl egyszerű Asterisk beüzemeléssel. Nekem ugyan van okos és buta telóm is, de rövidesen mennék ki külföldre, és ott, ha csak nem találok free wifi-t, nem igazán lesz Net-em, ezért gondoltam, hogy nem lenne rossz ezzel az alternatívával élve kapcsolatot tartani a szeretteimmel.
Azt mondjuk sajnálom, hogy nem lesz dual boot a miniPC, mert filmeket ezzel szoktam kirakni a TV-re házimozizás céljából, de végül is van egy ezCast Dongle-m is, legfeljebb majd arról adom a műsort, ha igény lesz rá. (Bár most kérdésként vetődik fel bennem az, hogy a linux alap alól nem lehet avi, mp4 filmeket lejátszani? Egyesek szerint a Linux okosabb a Windows-nál.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Facebook és Messenger
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Synology NAS
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÚJ 4K CORE i5-14400F Gamer ERŐMŰ PC 10X4.6GHZ 32Gb RAM 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR
- Mini pc (I5 8250u - 16Gb ddr4 ram - 128Gb nVme ssd + 500Gb hdd)
- ÚJ 4K MSI CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD ÚJ RTX 3080 12GB DDR6 2ÉV GAR!
- ÚJ ASUS 4K CORE I5 12400 Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD EVGA RTX 3060 12GB DDR6 2ÉV GAR
- Asztali PC , R5 4500 , 1080 8GB , 16GB RAM , 256GB m.2 , 750GB HDD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest