- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Üdv!
Van egy weboldal, aminek a HTML forrását fel kellene használnom egy feladathoz (egy elemzést kellene bizonyos részein végigfuttatni). Próbáltam PHPban feldolgozni, de sajnos nagyon sok hibát kaptam
(csak HTMLként szerettem volna betölteni)
Kipróbáltam validator-ral, és ugyanazokat a hibákat kaptam, mint amit a scriptben levő metódusom is dobott.Egy példa a hibára (validator dobta):
"Line 110, Column 600: end tag for element "BUTTON" which is not open"
Méghozzá itt:
<button type="button" id="bbccookies-continue-button">Continue</button>
Akárhogy is nézem ezt a kódrészletet, a <button> element elég jól létre van hozva, szinte pontosan a closing tag előtt. Akkor mi a fészkes fenéért nem tudja értelmezni a validator? (mivel a metódus is ugyanilyen hibákat dob (ebben az esetben pl: "Warning: DOMDocument::loadHTML(): Unexpected end tag : button in Entity..."), ezért ha valahogy sikerülne megoldanom a problémát HTML szinten, akkor a metódus is jól menne).Ha kitörlöm a closing tag-et, akkor jól működik, de automatizált eljárást szeretnék írni, tehát kézzel nem tudok beletúrni a HTMLbe.
Mi lehet a gond, illetve a megoldás?
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6 400NIT 100% sRGB Garis!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest