Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz cocka #40983 üzenetére

    Mire érted hogy ellentmondasz? Mire? Mi a problémád velem? Nem egészen értem ezt az egészet. Mit is szeretnél?
    Ne vádolj azzal hogy valótlant írtam ezzel a szöveggel valóságközelibb legyen. az igazságot írtam le, úgy ahogy történt. Ha mást írok az a hazugság. Ezen nincs mit megcáfolni. Mert cáfolat az lenne hogy nem úgy történt, márpedig ez így volt, ez tény.
    De ha felmerül mindig írom hogy nem mindenkinek működik, az leírás elején is írom: Van rá megoldás, bár nem mindenkinek sikerül a PayPal ügyfélszolgálattal feloldatni a számla hozzáadás blokkolást.
    Többen megtudják erősíteni, hogy hozzá lehetett adni és használjuk is.
    Te is azt szeretnéd hogy töröljem ezt a tapasztat leírást, mert neked nem jött össze?
    Ami meg virtuális nyavalygásuk illeti, mert azt azt írják, ami egyébként nincs benne a PayPal szerződési feltételekben, addig hülyeség az elutasításuk, a Gránit bank is virtuális lényegében azért meg nem szólnak. Ezzel a téveszméjükkel én nem tudok mit kezdeni, nem az én felelősségem.

    De hidd el rákérdeztem hogy melyek az ismérvei ennek a virtuális dolognak és miként értékelik hogy ez bank az amerikai banki jogszabályok alapján működik így nincs nagyobb kockázata a pénzkezelésnek, mint a PayPal-ra bízni a pénzünket. Természetesen erre még nem sikerült válaszolniuk.

Új hozzászólás Aktív témák