Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    Na akkor Oliverda-hoz hasonlóan, most én mondok neked ellent V/. De nem azért, mert ez a heppem, hanem azért, mert ezek a tények.

    Tehát annak rendje és módja szerint, Link a US bank accountra rámegyek, kiválasztom, hogy checking stb... beírom a tw-s adatokat és természetesen "you can't link this bank account right now." a válasz.

    Írtam a PayPal ügyfélszolgálatnak hogy segítsenek, pár perc múlva jött az automata segítség, arra válaszul elküldtem ugyanezt a kérést.

    Tegnap vártam több, mint 24 órát az ügyfélszolgálatos chates ügyintézőre. Nem jelentkezett senki. Szóval az bőven nem pár perc volt. Konkrétan azt írtam, hogy adják hozzá az US számlámat, itt vannak az adatai. TW-ről egy kukkot nem írtam, nehogy a virtuális bullshit miatt ne sikerüljön.

    I have successfully added this bank for you.

    Ja persze, csak ez nem így megy! Lehet hogy ment régebben, valamikor, amikor még azt a posztot írtad, de az már több, mint egy éve volt, tehát változtathattak azóta a policyjükön.

    Ma hívott Írországból egy hadaró nőci, hogy ugye én vagyok én, és hogy ő most akkor küld egy security smst, amit diktáljak neki vissza.

    A chaten a válasz ez volt:

    Thank you for accepting my call today. As you passed the security check, Please try again to add your US bank.

    Tehát elvileg a jó kódot diktáltam be és úgy mond sztornózta a próbálkozásaimat.

    (Please note that you may not be able to add a virtual bank). We don't recommend virtual banks as there is a risk of lost transfers. If you have a virtual US bank, please consider adding a local Hungarian Bank instead

    Nekem igazából az jutott eszembe, hogy ha valakinek valódi számlája van a Community Federal Savings-nél, akkor vajon ő hozzá tudja adni a sajátját? Vagy a számlaszám és a routing number valamilyen módon utal rá, hogy "virtuális"? De hát ezek gyakorlatilag fizikailag létező számlák.

    Természetesen újrapróbáltam és nem sikerült, egyik opcióval se.

    Úgyhogy amire hivatkozol a leírásban és amit írsz én simán átfogalmaznám, hogy valóságközelibb legyen.

    Biztos csak véletlen az is, hogy a Paypal community fórumon számtalan "nem tudtam hozzáadni a bankszámlámat" típusú topic van.

Új hozzászólás Aktív témák