Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz Andralin #32667 üzenetére

    Röviden néhány dolog.
    Minden pénzügyi intézmény profit érdekelt, a bankod jó eséllyel többre lehúz a zsíros profit miatt, mint a PayPal és ott a bankodban nem igazán tudod befolyásolni, hogy milyen költséggel dolgozzanak, de ebbe nem igazán ebben a topikban akarok belemenni.
    Tény az, hogy a PayPal biztosít lehetőséget arra, hogy bankkártya esetén az ő devizaváltásuk, vagy a saját bankunk devizaváltása legyen használatban, így okafogyott azon agyalni, hogy lehúznak vagy nem húznak le. Mi válasszuk ki.

    Általában úgy fizetünk a PayPal-al, hogy van egy fizetési kliens rész az adott web-es vásárlási helyen, de ezeket a klienseket személyre szabottan is használhatják.
    Van olyan beállítási lehetőség is, ahol semmit nem lehet állítani a fizetéskor a vevőnek, beléptet a PayPal-ra és szedi a pénzt. Mivel ez így működik, nem hiba. Erre akartam utalni.

    Nem tévedek a kártyával kapcsolatban, eltérő a logikai következtetési rendszerünk.
    Az hogy valami használható még nem jelenti azt, hogy az lenne a megfelelő az adott helyzetben. Az egerek ellen használhatok egérfogót és fel is robbanthatom, mert mindkettő lehetséges, használható módszer.

    A magyar PayPal fiókok forintos alapúak. Itt megint nem egyről beszélünk, te másra gondolsz.
    Be lehet állítani hogy mi legyen az elsődleges PayPal deviza egyenleg, de ez nem az amit én írtam.
    Amikor az országot választjuk egy csomó dolgot meghatározunk a jogi feltételektől kezdve a forint alapig.
    Ha az nem forint egyenlegről küldesz ki pénzt, az a magyar beállítás miatt csak forintban megy ki a bankszámlára. Csak forintos bankszámla ami írnak, hogy hozzárendelhető, ha létrehozod a PayPal fiókot alapból a forintos egyenleg az elsődleges, a jutalékot 3,4%+90 Ft-al számolják és a sávtáblázat szintén forintra határozza meg a %-os értékeket, a fiók limiteket forintban határozzák meg.
    Vitázhatsz velem, de fentiek alapján forintos alapúnak tekinthető a magyar PayPal fiók.

    Természetesen nem arra utaltam hogy "rossz fát tettél volna a tűzre" csak itt sem lehet a szerződési feltételeket a felhasználó részéről átírni.
    Ha abban az van, hogy te EUR alapú kártyával fizethetsz a PayPal-on akkor tedd azt. Ezzel nem vitatkozom.
    Nekem nincs deviza számlám, kártyám, így marad a forint számla és forintos kártya, neked más van, ezzel sem vitatkozom.
    Valójában az sem vita tárgya ahogy használod a PayPal-t, neked így jó, akkor csináld így.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák