Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Brian_GT

    őstag

    válasz netboy #2502 üzenetére

    Szia!!

    Nos hát végülis én szerintem ez teljesen mindegy ha a géped Iőjéről beszélünk mivel a fix Ip arra jó ha te például sokat játszol neten vagy haverokkal ilyesmi és akkor nem változik az IP-d....
    Viszont nem tudom pontosan jól mondani neked mivel nem tudom router mögül netezel e mert ott teljesen mindegy hogy fix vagy dinamikus mivel kapsz egy belső IP-t a routertől ez végülis teljesen mindegy neked max akkor kell ha rádakarna kapcsolódni vki játék miatt de ott meg úgy is a WAN IP számít.

    ha meg nincs routered akkor igen azért piszkál mindig a windows hogy nem talál netkapcsolatot mivel ott mikor te rendesen úgymond ,,tárcsázol'' ,,felkapcsolódsz'' akkor a net modemen át csatlakozol és ott mindig a frissítések miatt új IP-t kapsz. ( ez routernl a WAN IP változása ).
    Azért nem találja a netkapcsolatot mert sokkal gyakrabban frissít a net router nélkül mint routerrel és ha te beállítasz egy fix IP-t akkor azon át akar kapcsolódni a modem de hát neked nincs fix IP-s neted mivel azt külön havi elég kemény összegekért kell kérni az internet szolgáltatódtól ha olyat akarsz.
    Ezért kell automatikus IP és DNS cím lekéerrést hagyni úgy ahogy van hogy mindig az új frissített IPt kapja meg a gép a modemtől.

    - Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Új hozzászólás Aktív témák