Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proof88

    addikt

    válasz proof88 #4488 üzenetére

    Ma úgy jöttem el a cégtől, hogy töröltem a nyomtatót, feltelepítette és persze úgy megint működött. Utána újraindítottam a gépet és még mindig működött... kíváncsi leszek, holnap ha bekapcsolom működni fog-e még. Ez így nem poénos, mert az egy dolog hogy én simán törlöm a nyomtatót az xp meg utána felismeri és ismét tud nyomtatni vele, de egy cégnél dolgozó ember akinek ezt nem kell tudnia az nem tud mit kezdeni ha nem nyomtat a nyomtató. És én sem tudok, mert végeredményben ez nem megoldás hogy törlöm és felismertetem újra...

    Ja egyébként az még az érdekes, hogy a neten az epson web oldaláról leszedtem egy progit, Epson Status monitor, jó XP-hez is, támogatja is az FX-880-at. Nos az folyton azt írja hogy Searching..., meg hogy nem találja a nyomtatót. De akkor is ezt írta, amikor töröltem és felismertettem újra az xp-vel a nyomtatót és már működött a nyomtatás... persze ez lehet valami bug is abban a programban, de akkor is fura.

    Van egy másik gép arra is ma raktam XP-t, ahhoz is van kötve egy mátrix nyomtató lpt porton, Epson LX-300, bekapcsoltam, ott nem ismerte fel, gondolom az a nyomtató a 880-assal szemben még nem plug&play? Mert manuálisan telepítettem és utána nyomtatott, 880-nál ugye az xp automatikusan felismeri.

Új hozzászólás Aktív témák