Hirdetés

Aktív témák

  • el_bandi_2

    csendes tag

    válasz Gh0sT #1694 üzenetére


    Először is, leszögezem, hogy nincs bennem semmi sértődöttség - pont ezt az őszinteséget vártam, és köszönöm, hogy nem kíméltél! (Ezután is légy hasonlóan őszinte!)

    Tudod, igazad is van meg nem is. (Amúgy ez majd' mindig így van, bármi nőügyben, bárkivel... hajj, de elkapott a filozofálás... )
    Ha nem érted az én helyzetem, az azért van, mert még nem voltál hasonló helyzetben - ha nem is leszel, akkor nagyon irigyellek!
    A pasik, sőt, az emberek túlnyomó része legalább egyszer átesik ilyesmin. Lehet hogy rontom az átlagot, de nekem ez egyelőre a második... és remélem hogy nem lesz több.

    Kitérő feléd:
    Én viszont a Te gondolkodásodat nagyon is megértem - főleg, hogy évekig éltem ezt a gondolkodásmódot tartva szem előtt. Ez kétféleképpen sülhet el (megfogalmazta valaki feljebb is): vagy rábukkansz egy lányra, aki női mivoltából hasonlóan (többé-kevésbé) így viselkedik, úgy érzed, megtaláltad őt végre, ő azonban valamiért vagy rád sütötte már a ''jóbarát'' bélyeget avagy betett a ''jóbarát'' skatulyába, és erről tájékoztat amikor közelednél, vagy csak szimplán egy újonnan érkező, frissiben megismert férfiú és az új élmény és a szerelem reménye őhozzá vezeti. A másik eset, amit a többiek kapásból levettek és irigyelni is kezdtek Téged, hogy a körödben lévő hölgyek némelyikével történik ugyanez, csak az ő esetükben nagyobb bátorság szükségeltetik a kezdő lépést megtenni; általában ők várnak, és próbálnak jeleket küldeni hogy lépj, de a küldhető jelek már nem elegendők mivel ezek már részét képezik az eddigi kapcsolatotoknak.

    (Kitérő a kitérőn belül: alapvetően hibás az a mondatod (#1695), hogy ''itt még szó sincs érzelmekről''. Meglehet hogy ezt csak definícó kérdéséről tartod, de a barátság egy nagyon komoly érzelem, és ez is nagyon sérülékeny tud lenni. Az a barát, akihez nem fűznek érzelmek, nem igazi barát, csak söröző-focizó-stb-cimbora, legfeljebb haver...)

    Szóval, sokáig voltam úgy, mint Te, bár nekem azért nemigen volt arcom vagy bátorságom a potenciális barátnőkkel való együtt alvásig illetve kézenfogva járásig elmenni, megrekedtünk a gyakori ölelkezés és karonfogva járás szintjén.
    Egy olyan társaságban volt mindez, ahol az emberek a közös hobbi jellege miatt hozzá vannak szokva a közvetlenséghez (a testi közelség a hobbi műveléséhez szükségszerű - mondjuk ki, ez a hobbi az egyik táncműfaj), így ha néha megölelsz valakit, vagy hogy több lánynak köszönsz két puszival, nem okoz megrokönyödést a társaságban, mégis, egy idő után elterjedt a ''micsoda nőcsábász'' hír, annak ellenére hogy mindig abszolút úriember voltam és udvariasan viselkedtem mindenkivel. És valóban, többször visszahallottam hogy (mivel az alapértelmezésben erre használt jelek nálunk a mindennapi rutin részét képezték) a köreim néhány hölgytagja azt hitte hogy, miközben pedig nem... és nyilván ezért zokon is vette amikor látott mással hasonló közelségben (pedig tudhatta), illetve ha újonnan bekerült valaki a körbe, azt nehezményezte stb. Ja, és persze amikor megjött a ''szikra'', hogy nekem a Julcsa kell, akit már több hónapja igen jól ismertem, ugyanezen jeleket már nem értette ő sem, és roppant nehéz volt tudtára adni, hogy tényleg elfogadja, hogy igen, én őt szeretem, és akarom. Végül sikerült :), de hirtelen roppant nagy problémát okozott az eddigi körrel fentartott közeli kapcsolat. Ő igényelte volna, hogy ezután a többiektől meglegyen a 3, de inkább 4 lépés távolság, amit pedig azok, akikkel tényleg jól működött a barátság, nehezen értettek meg... nagyon kemény kihívás volt nem elveszteni őket, mint barátokat (ami pedig óriási hiba lett volna).

    Szóval, csak arra akarok kilyukadni, hogy próbáltam, tapasztaltam - a Te módszered, és annak összes velejárója sem fenékig tejfel... ha nem olyan a társaság, ahol ez megszokott (de még így is lehetnek gondok, ld. én esetem), ezek a lányok szintén roppant sajnálnivalóak.
    Én sem ítéllek el, nem tehetném de nem is lenne szándékom - csak előre szólok, hogy gondold át, légy tisztában vele, mennyire veszélyes vizek is ezek. Vigyázni kell egymásra...




    Az ember önző, valóban. Én is, nem tagadom. Azt sem, hogy sokszor megkaptam már sokaktól, hogy ''a mai világhoz'', meg ''a mai lányokhoz'' nem vagyok elég önző... Meg azt is, hogy tanuljam meg valóban szeretni magam, mert különben nem lesz rendes boldog kapcsolatom...
    Zsófi egyébként állandóan azért nyüstöl, hogy ''gondoljak magamra is''. Bármi dönteni való van, azt nézem, mi az ami neki jó, ő mit szeretne, és csak másodsorban, hogy én mit szeretnék. Bár ez a látszat ellenére nincs semmiféle ellentmondásban azzal, hogy valójában önző vagyok (komolyan mondom).

    De nem ez(ek) a lényeg(ek).

    Sajnos tisztában vagyok vele, hogy valóban ''gond van'': elmúlt az az időszak, amikor bizonyos voltam benne, hogy ő lenne az igazi.
    Tudom, hogy nem fogom Zsófit elvenni feleségül (dacára annak hogy ideális feleség lenne), illetve hogy előbb-utóbb ennek vége lesz.
    Eddig általában úgy értek véget értek a kapcsolataim, hogy én úgy éreztem, hogy igen, ő kell csak, és senki más - magyarul általában a lány dobott ki, szenvedtem egy kicsit, vagy éppen sokat (egy alkalommal röpke 3 évet), és talpra álltam.

    És igen, önámítás van, de... igen, hogy Zsófi kiheveri-e, hogy mi lenne vele, érdekel. De nem sajnálatból - nem szorul rá, ő jóval erősebb mint én (nemcsak ''ahogy a nők általában'', hanem tényleg). Hanem mert szeretem. De lehet, hogy nem eléggé, vagy nem megfelelő módon...?

    Egyesek egyszerűen úgy megmagyarázzák a dolgot, hogy ''pasi, a farkában van az esze, hülye, stb'', meg ''genetikai program'' stb.
    De tény, hogy ha részt vennék a Kísértés c. ertéelklubos szörnyűségben, én elbuknék (elcsábulnék, mire a párom kidobna). Bár az is lehet, hogy gyáva lennék elcsábulni...? Mit gondolsz? (Mellesleg erre jelentkezni szerintem felér egy szellemi szegénységi bizonyítvánnyal... sajnálom azokat a párokat, hogy lehetnek ilyen hülyék. Hacsak nem _akkora_ svindli ill. műsor a dolog, hogy mindenki jól/rosszul fizetett színész...)

    A koromról: sajnos túl vagyok a negyedévszázadon. És lehet hogy éretlen vagyok, és lehet hogy mindig az is leszek. De az is lehet, hogy csak még nem találtam meg az igazit...?

    Végső kérdés (szintén nem sértődöttségből, hanem mert tényleg kíáncsi vagyok a válaszodra):

    Aki ilyen helyzetben nem őrlődik úgy mint én, hanem napok/hetek után salamoni döntést hoz, és szakít a barátőjével, és újra vadászni indul, az érett? (Mondván hogy vállalja a felelősséget a döntéséért stb.) Az esetemre lefordítva, szerinted, ha jól meggondolva, szakítanék Zsófival (tudván hogy nem fogom feleségül venni avagy a sírig együtt élni vele) és vállalnám a ''kockázatot'', érett lennék?


    (tudom hogy hülye vagyok - csak azt nem mindig, hogy mitől...)

  • el_bandi_2

    csendes tag

    válasz Goose-T #1700 üzenetére

    Hogy fogadta a rózsát?
    Ez nem általános érvényű, de a lányok legtöbbje azért egyértelműen beazonosítja a vörös rózsa-adást azzal, hogy szeretnél tőle valamit.
    Ha egyértelműen eldöntötte volna a majdani beszélgetés fonalát, akkor szerintem erősen szabadkozott volna a rózsa miatt.

    De mondom, nem akarok alaptalan reményeket kelteni, Gh0st jól lefestette, akármi lehet, vagy akár az is, hogy neki ez szimplán csak egy virág (ilyen is van, bár ritka).

    (tudom hogy hülye vagyok - csak azt nem mindig, hogy mitől...)

  • Gh0sT

    addikt

    válasz Goose-T #1700 üzenetére

    Nekem nagyon bejön a Belga söröző és a Mangó. De igazából az otthoni főzőcskézésre esküszöm. :) Annál romantikusabb nincs...

    Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

  • Goose-T

    veterán

    válasz el_bandi_2 #1702 üzenetére

    Nem tudom. Mondta, hogy nem lett volna fontos felköszönteni őket (étterembe két nappal azelőtt vittem), de azért örült neki. Na meg csak elbeszélgettünk másfél órát (a vizsgára tanulás helyett). Szóval szerintem ebből nem igazán lehet semmire sem következtetni. Az a baj, hogy amikor a szemembe néz és rámmosolyog, akkor elolvadok és nem bírok semlegesen gondolni rá. Ez elég gyakran megtörténik, ezért is nagyon nehéz nekem.

    Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar

  • Gh0sT

    addikt

    válasz el_bandi_2 #1701 üzenetére

    Na, erre dobok este meló után egy jó tartalmas választ. :)

    Most csak erre reagálnék:
    ''Aki ilyen helyzetben nem őrlődik úgy mint én, hanem napok/hetek után salamoni döntést hoz, és szakít a barátőjével, és újra vadászni indul, az érett? (Mondván hogy vállalja a felelősséget a döntéséért stb.) Az esetemre lefordítva, szerinted, ha jól meggondolva, szakítanék Zsófival (tudván hogy nem fogom feleségül venni avagy a sírig együtt élni vele) és vállalnám a ''kockázatot'', érett lennék?''

    Szerintem egy ember érzelmileg akkor tekinthető érettnek, ha nem kerül ilyen helyzetbe. Ha nem fajulnak odáig a dolgok, hogy ezen kelljen gondolkodnia.

    Nézd, egy kapcsolatban mindkét félen nagyon sok múlik. Jelen esetben - úgy vélem - rajtad áll több, mert valamilyen szinten a Te kezedben van a döntés. Itt most nem arról van szó, hogy érett-e az, aki szakít, illetve éretlen-e az, aki nem. Szerintem azon érdemes elgondolkodni, hogy miért? Miért van az, hogy nem tudjuk megbecsülni kellően a pillanatot? Értékelni egy embert, akibe beleszerettünk? Valóban igaz az, hogy egy több éves kapcsolatban már nem úgy szeretjük a társunkat, mint a kezdet kezetén. Ezzel nem is vitatkoznék. Ugye milyen jó érzés az, amikor még csak bimbózik egy kapcsolat és alakulnak a dolgok? És mennyire más az, amikor valakivel már régóta együtt vagyunk... Nem szabad hagyni, hogy megfakuljanak a dolgok! Át kell értékelni magunkban, hogy mi is az, ami nekünk fontos. Ugyan miből gondolod, hogy a következő kapcsolatodban nem történne meg ugyanez? Miért ne lehetne? Mert minden unalmassá válhat, ha hagyjuk hogy azzá váljon. A megszokott dolgok nem jók... A változatosság kell, de ennek bele kell férnie az éppen aktuális kapcsolatba.

    Hogy mit tennék a helyedben?
    Nem szeretnék soha ilyen cipőben járni... Talán megpróbálnám feléleszteni azt, amit halottnak hittem. Nem tudom... Itt jó döntés nincs, csak lehetséges alternatívák vannak, amelyek jónak tűnhetnek, de végleges megoldást egyik sem ad. Nekem alapvetően más a beállítottságom... Én nem érzem azt, hogy ki kell még élnem magam. Ergo nem tudok ''jó'' tanácsot adni.

    Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

  • Gh0sT

    addikt

    válasz Goose-T #1700 üzenetére

    ''Remélem, ő nem döntötte el előre a beszélgetés kimenetelét.''

    Ez egy érdekes gondolat... Én úgy vettem észre, hogy a nők gyakran előre eldöntenek dolgokat. Mindezt érzelmi alapon. Sokszor van az, hogy az ép ész más diktálna, mint a szív, de nem hallgatnak rá. Nekik sokkal fontosabban az érzések, az érzelmek, mint nekünk férfiaknak. Persze nem azt akarom mondani, hogy mi ki lennénk égve, egyszerűen csak logikusabban tudunk szemlélni egy kapcsolatot. Nálunk van ésszerűség is, és nem csak érzelmek. És ez bizony hasznos! Néha igenis el kell nyomni az érzelmeket! Nem szabad elvakultan cselekedni és dönteni.

    Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

  • el_bandi_2

    csendes tag

    válasz Gh0sT #1705 üzenetére

    Na akkor én is :)


    ''Szerintem egy ember érzelmileg akkor tekinthető érettnek, ha nem kerül ilyen helyzetbe. Ha nem fajulnak odáig a dolgok, hogy ezen kelljen gondolkodnia.''


    Hááát, ez szép lenne... attól tartok, hogy nem lehet ezt tudatosan megvalósítani. Ha tudsz valakit, akinek sikerült (akár Neked, akár másnak), akkor le a kalappal előtte... Komolyan.
    Nem tagadom hogy előfordul hogy valakinek ez megadatik - csak úgy vélem, ebben a tudatosságnak, annak, ahogy ő alakítja a sorsát, csekély a szerepe; egyéb tényezőknek (erről lehet külön fejtegetést tartani, miknek is) jóval nagyobb...

    Na de várom a tartalmas választ este!

    (tudom hogy hülye vagyok - csak azt nem mindig, hogy mitől...)

  • QuarK

    senior tag

    Hát igazán nem tudom mit kezdjek magammal meg másokkal... :F

    Nézem, nézem ezt a totyikot, olvasom a saját és mások hsz-eit, és voltaképp mindenhol valami hasonló bibi van a fiúk részéről. Megy it ezerrel a női egyenjogúságért vívott harc, de én mostanság úgy látom, ez marhaság - már felülkerekedtek, legalábbis nagyon jó úton haladnak.

    Én nem sok sráctípust tudok megkülönböztetni. Vannak a ''rendes srácok''. Ők azok, akik kissé feminim beállítottságúak, tudnak érezni, és általában a jutalmuk azért, mert törődőek, odaadóak: hogy arcra esnek, és sérülnek egyfolytában. Azt hiszik (hiszem / hisszük), hogy ha megadjuk a nőknek azt, amivel egyfolytában traktálnak, ha hallgatunk azokra a ''kritériumokra'', amelyek minden csapból folynak (hűség, önzetlenség, odaadás, kedvesség), akkor minden oké, aztán értetlenül állunk, amikor átb@sznak minket a palánkon, és sz@rnak a fejünkre. És egyrészt irígykedve nézzük, akiknek mindig van nő az oldalán, de ugyanakkor azt mondjuk: mi nem vagyunk képesek arra, hogy egyéjszakás dugásokba bonyolódjunk.

    Aztán jönnek a kőagy macsók, akiknek hasonló üres fejű (erre viszont még visszatérek) libák jutnak, ők kurelnak állandóan... Azt hinnénk, de jó nekik, de párszor úgy hozta az élet, hogy egy ilyen üresfejű izomállat meg néhány ''plázacica'' feel nő kiöntötte a lelkét nekem vagy ismerősömnek, és a konklúzió: sokuk (nem mind, aki tényleg hülye, arról ne is ejtsünk szót (értsd: Balázsós emberkék)) szenved, ki akar törni valamiféle béklyóból. Szexisen öltözködik, aztán nem érti, miért mindenki csak szexre használja... Ott valami MTV-s személyiségferdülés van. Ez se jobb, mint az előző.

    És vannak a látszólag boldog emberek... Akik se nem csúnyák, se nem szépek, valami körüllengi őket, és tiszta happy kapcsolatban élnek... Fene se érti... De a tapasztalat úgy hozza, itt is lappang valami a felszín alatt, és egyszercsak ezek a tündérálmok a lehető legcsúnyábban érnek véget... Biztos mindeki látott már ilyen álompárt, akik úgy szétmentek, hogy mindenki nézett csak az okon.

    És minden tele van rosszal. A leghűségesebb srác is megcsalhatja barátnőjét, mert felgyülemlett valami, amit nem vezetett le, és egyszer kirobbant. A nők meg gyakran egy tartós de nem totál intenzív kapcsolatot képesek felrugni egy pillanatnyi nagyobb élvezetért, aztán később marcangolják önmagukat, de már késő.

    Nagyon össze van manapság kavarodva valami, és úgy tűnik, a taktika se vezet eredményre, se az érzelem, se az ész. Csak a jó szerencsében bízhatunk... Olyanokat kell látni, hogy több értéket fedezek fel valakiben, akiről semmit se néztem volna ki, és csak csodálkozok, és sajnálkozok, és akiért tűzbe tenném a kezem, arról derül ki, hogy a legnagyobb genyó a világon. Fonákul van, és összekuszálódva minden.

    Végletekbe zuhanunk: hol azt hisszük, most megtaláltuk azt, aki végre az, akire szükségünk van, mindenünket feltesszük a kapcsolatra, és hatalmasat bukunk, aztán át a másik végletbe: akkor szemétkedjünk, tuti, hogy igaz szíveket törünk össze.

    Igazi jó szerelem akkor szövődik, ha ezek a hullámok épp metszik egymást,és megakadályozzák, hogy tovább lengjenek... Csak akkor meg épp elkezd feszülni a húr, és egyszer elszakadhat, hogy újra tovább lengjen.

    Hát akkor mit tegyek? Hagyjam magam az árra, és gondoljak vissza a jó dolgokra, éljek a mának? Ne változtassak az elképzeléseimen, csakazért is legyek ugyanúgy rendes (balfék, papucs)... Aztán időnként amikor túl sok a sebem vonuljak vissza, szomorkodjak, essek depresszióba...

    Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én már nagyon unom ezt a színjátékot, és egyre kevésbé hiszem, hogy lenne megoldás. Tudom jól, hogy mások is így vannak vele, de hiába. Te is unod, én is unom, akkor csináljuk másképp -> lecsillapodnak a dolgok, eljön a jó, egy ideig értékeljük... majd többet akarunk, és ismét el van b@szva.

    Ez van. :(

    Bocsi ezért az okfejtésért, ez most kikívánkozott... Nem hinném, hogy bármit is változtat a dolgokon, talán majd örülök, ha más is mondja, vele is így van, de gyakorlati érdeme lesz-e? Sebaj, elnézem ezt a kis papírcsónakot, milyen szépen libeg a patakban, míg el nem ázik, és nem tűnik el a habok közt.

  • tildy

    nagyúr

    válasz QuarK #1708 üzenetére

    Minden változik.Ez az élet alapja.

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

  • QuarK

    senior tag

    válasz tildy #1709 üzenetére

    :)

    Majd csak megtanulom szeretni...

    Imádok húsz éves lenni.

    Mondjuk tényleg nincs sok értelme sírni, sajnálkozni, de néha óhatatlanul rájön az emberre, ha érzi, nincs minden rendben körülötte... és ha van olyan hülye, hogy még utolsót rámosolyog arra, aki szíven szúrta.

    Köszi... ez a tömör válasz tiszta jó. Kissé közhely, kissé tömör... DE :)

  • Gh0sT

    addikt

    válasz QuarK #1708 üzenetére

    Elovassa az ember és elmegy a maradék életkedve is... :( Azért ennyire nem szomorú a helyzet...

    Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

  • QuarK

    senior tag

    válasz Gh0sT #1711 üzenetére

    Nem, tényleg nem ennyire szomorú... Még ennél is jobban... :DDD

    Csak hát emberből vagyunk, és elég egy fantasztikus éjszaka ahhoz, hogy ismét mindent rózsaszínben lássunk, pillangók repkedjenek, és madarak csicseregjenek...

    :))

    De most fáj a fejem, úgyhogy... inkább alszok :P

  • Forest20

    csendes tag

    Hello
    Gyakorlatilag már folyik a szemem mivel végig olvastam a topicot, úgyhogy kéretik a helyesírási hibákat elnézni.
    Sajnos a tapasztalataimat alapul véve ma már a NŐK azt se tudják mit akarnak és, hogy ezt miből gondolom??? Állandoan sírnak, hogy nekik megértő pasi kell olyan akivel tudnak beszélgetni, aki ott van mindig, aki vicces, aki komoly, meg még lehetne sorolni a kritériumokat de könyörgöm aki mindennek megfelel az szerintem komoly személyiség gondokkal szenved...
    De QuarK (bocsi ha rosszul írtam) hsz-e a legidevágobb mert ma már télleg szinte csak ez a két kategoria van (tk) :( én sajna az első kategoriába tartozom, hogy miért is ha valakit érdekel egy következő hsz-ben leírom.
    Most megyek alszom mert az agyam már nem bír el több inputot :DD meg holnap meló
    Jó éjt mki-nek

  • nofene

    aktív tag

    válasz Gh0sT #1690 üzenetére

    Végre egyet ért valaki :) Mellesleg mostanára hideg fejjel és egy jó baráttal átgondoltam a dolgokat és valahogy megnyugodtam. Lehet valamikor összejövök Vele de ha nem valószínű, hogy most. Idő kell. Mindenesetre most újra megjött az életkedvem és szeretnék valami kapcsolatba beleugrani. Úgyhogy valami lesz, csak most segítsetek nekem! Vajon ha beleugrok egy kétes ''csakhogy valaki legyen az oldalamon és tudjak kivel moziba menni'' kapcsolatba azzal elfordíthatom magamtól az áhított hölgyet? Sokak szerint egyértelmű a válasz de szerintem nem mert a tapasztalataim szerint a lányok sokkal inkább szeretnek egy szekér után futni mintha eléjük dobnánk magunkat vagy minden olyasmit amire ''állítólag'' vágynak. Nektek mi a véleményetek?

  • Gh0sT

    addikt

    válasz el_bandi_2 #1701 üzenetére

    Na akkor ahogy ígértem: :)

    Valóban, belátom... Féligazságokról beszélünk... Tény, hogy nem voltam még hasonló helyzetben és úgy érzem, nem tudnám megtenni azt amit Te egy nővel. Persze most még szó nincs tettlegességről, csak magáról a gondolatról beszélek. Én nagyon remélem, hogy soha nem fogok átesni ilyesmin.

    Eddig mindig én voltam a szenvedő fél, és nem akarom másnak ugyanazt a fájdalmat, szenvedést, elkeseredést okozni, amit anno nekem kellett átélni. Lehet, hogy ez gyengeség, vagy egy teljesen eltorzult idealizált álláspont, de egyenlőre úgy érzem, nem tudnám megtenni. Lehet, hogy idővel alábbhagy a ''lelkesedésem'' és belátom, hogy azoknak van igaza, akik gátlástalanul átgyalogolnak másokon és azok érzelmein, de még kitartok. :) Hinni akarok valamiben, amiért érdemes még élni... Hinni akarom azt, hogy van hozzám hasonló gondolkodású lány, akivel összeköthetem az életem...

    ''vagy rábukkansz egy lányra, aki női mivoltából hasonlóan (többé-kevésbé) így viselkedik, úgy érzed, megtaláltad őt végre, ő azonban valamiért vagy rád sütötte már a ''jóbarát'' bélyeget avagy betett a ''jóbarát'' skatulyába, és erről tájékoztat amikor közelednél, vagy csak szimplán egy újonnan érkező, frissiben megismert férfiú és az új élmény és a szerelem reménye őhozzá vezeti.''

    Ez a beskatulyázás valamilyen szinten működik, ha hagyja az ember. De miért hagyná? A legtöbb lány tényleg úgy gondolkodik, hogy vagy barát, vagy haver. És sokuknál nincs átmenet a kettő között. Ha haver, akkor szigorúan az, ha viszont barát, akkor megpróbálnak elzárni a külvilágtól. Szinte magukhoz láncolnának. Valahogy úgy kell ismerkedni, hogy ez a határvonal (haver és barát között) elmosódjon. Nem, nem tudnám megmondani, hogy hogyan csinálom, de nagyon sok esetben sikerül. Talán azzal, hogy rettentően közvetlen vagyok. A lányoknak nagyon fontos, hogy érezzék, hogy foglalkoznak velük. Imádnak flörtölni, szükségük van pozitív visszajelzésekre. Ez nekik ösztönösen megy, szinte játszanak velünk. És ha találnak valakit, aki ebben a játékban partner, akkor azt a szálat ők is fenntartják.

    ''(Kitérő a kitérőn belül: alapvetően hibás az a mondatod (#1695), hogy ''itt még szó sincs érzelmekről''. Meglehet hogy ezt csak definícó kérdéséről tartod, de a barátság egy nagyon komoly érzelem, és ez is nagyon sérülékeny tud lenni. Az a barát, akihez nem fűznek érzelmek, nem igazi barát, csak söröző-focizó-stb-cimbora, legfeljebb haver...)''

    Jogos a felvetés... Nem ezt akartam írni, és nem is ezt gondoltam, de valahogy így sikerült. :F Egyetérek az általad leírtakkal.

    ''egy idő után elterjedt a ''micsoda nőcsábász'' hír, annak ellenére hogy mindig abszolút úriember voltam és udvariasan viselkedtem mindenkivel.''

    És ez nem jó érzés? Ennél pozitívabb visszajelzés nem kell. :) Egy ilyen dolog egyrészt iszonyat sok energiával tölti fel az embert, másrészt a lányok részéről bekerülsz a ''jó pasi'' kategóriába. Ha folyamatosan más lányokkal látnak, akkor ők is meg akarnak ismerni. Sokan persze nem merik maguknak ezt bevallani, de amint ők is bekerülnek a látókörödbe hirtelen nagyon fontos leszel nekik. Egyszerűen féltékenyek... De ez már nem a Te gondod, ezt rendezzék le egymás között. Ha kell, versenyezzenek érted. :)

    Julcsa esete: igen, miután választ az ember egy neki tetsző barátnőt iszonyat nehéz lesz fenntartani a korábbi kapcsolatokat. Egyrészt mert ők sértve érzik magukat, másrészt mert Julcsa kellően nő ahhoz, hogy Téged megpróbáljon a lehető legnagyobb mértékben elzárni a korábbi ''riválisoktól''. Nehéz kérdés, hogy mit lehet ilyenkor tenni. Valami ésszerű kompromisszumra van szükség, de ez technikailag szinte kivitelezhetetlen, mivel nőkről van szó. Azt vettem észre, hogy amíg két pasi le tud ülni és meg tudja beszélni férfi módjára a problémákat, addig erre két nő képtelen. Inkább széttépik egymást, csak beszélni ne kelljen.

    Nem fenékig tejfel... Ez így van. A veszélyekkel tisztában vagyok, de úgyis lesznek még akadályok. Az érzelmekkel nem szeretek játszani, de elsősorban a magam boldogságát keresem ezen a kevésbé kitaposott ösvényen. Remélem nem tévedtem el nagyon és ha úgy alakulna, még visszatalálnék a fényre. :)

    ''Hanem mert szeretem. De lehet, hogy nem eléggé, vagy nem megfelelő módon...?''

    Miért, hogy szereted? És ha nem eléggé, akkor miért nem? Tudnál valakit jobban szeretni?

    Majd ha elveszíted, akkor fogsz rájönni, hogy mennyire is szeretted...
    Belegondoltál abba, hogy mi lenne, ha egyik hétvégén hazamennél hozzá és azzal fogadna, hogy legyen vége?! El tudnád képzelni, hogy egyik napról a másikra egyedül maradnál az érzéseiddel? Azzal a ''kevés'' szeretettel, ami benned van... Hidd el, nem tudnál mit csinálni még azzal a kevéssel sem...

    Kísértésről: az egy olyan műsor, amit szánalmas emberek készítenek szánalmas szereplőkkel szánalmas nézőknek. Ez az érzelmek megcsúfolása. Ha 5 percnél tovább nézem, egyszerűen elfog a hányinger. Mert ez már nem játék... Milyen értékeket közvetít az a mocsok műsor? Hát ezen kell felnőnie a tizenéves korosztálynak? Csodálkozunk, ha ott tart a világ, ahol tart?



    Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

  • Gh0sT

    addikt

    válasz nofene #1714 üzenetére

    Szerintem ha igazán nőből van, akkor nem hogy nem fogod elfordítani, hanem ő fogja keresni a Te társaságodat. Mit veszíthetsz? Most őszintén? Jól fogod érezni magad így is úgy is... Élvezd az életet! :)

    Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

  • nofene

    aktív tag

    válasz Gh0sT #1716 üzenetére

    Idézek magamtól: ''...Mindenesetre most újra megjött az életkedvem...'' Szóval így lesz, élvezem az életet csak a fránya vizsgaidőszak ne közeledne :P

  • QuarK

    senior tag

    Valahogy rá kéne venni magamat, hogy igenis rosszalkodjak... És ezt mindenki megfontolhatja... Ráadásul úgy, hogy mégse okozz senkinek fájdalmat. De ez már inkább művészet :))

    Élvezzük az életet, használjuk ki, hogy változik, hullámzik, és legyünk rosszak ;]

  • maniac

    senior tag

    válasz QuarK #1708 üzenetére

    Nekem is azzal van a tele a tokom , hogy az egesz ugynevezett parkapcsoalt nem az oszintesegen alapul hanem azon hogy hogy jatszuk meg magunkat, hogy taktikazzunk, hogy ne mutassuk meg azt amit valojaban erzunk, mert ha megmutatod azt amit valojaban erzel, mar nem kellesz. Hogy ez mi miatt van, azt nem tudom, de ehh tokom tele ezzel...

  • QuarK

    senior tag

    válasz maniac #1719 üzenetére

    Mutasd ki! Aztán mondd, hogy csak vicc volt. Aztán ismét legyél elfolyós... Majd megint... Aztán mikor már végképp nem tudja mi van, akkor pedig addig... míg nem lesz csurom víz és szempilláját se lesz ereje mozdítani.

    Tuti, hogy ura leszel...

    Ez kell :(

    Ha megszereted, hogy ezt kell csinálnod, boldog, és kiegyensúlyozott leszel.

  • Gh0sT

    addikt

    válasz QuarK #1720 üzenetére

    Jól nyomod... :) Osszd még az észt! :)

    Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

  • QuarK

    senior tag

    MOD: Ha netán betoppan ide egy lány, és azt mondja, Hé, nekem nem ilyen táncoltatás kell, hanem igaz érzelem... Nos: ugye, hogy foglalt vagy? ;) Mert kincs vagy. :)

  • el_bandi_2

    csendes tag

    válasz Gh0sT #1715 üzenetére

    Hiszed vagy nem (a hozzászólásaim alapján), de Te és én jobban hasonl0tunk, mint gondolnád... mindenesetre nagyobb a hasonlóság, mint a különbözőség. Remélem, ezzel nem bántottalak meg :), nem állt szándékomban.

    Most, a késői órára való tekintettel, rövid leszek, de majd jól kifejtem egyszer :)

    Szóval, én is elhamarkodottan fogalmaztam néha, úgy látom.
    Az a ''kevés'' szeretet Zsófi iránt ugyanis egyáltalán nem kevés... Jobban szeretem, mint bárkit, a szeretet talán nem is csökkent a hónapok során. Csak a rajongás kopott meg talán... Szóval, még mindig nagyon, és nagyon... csak emlékszem, hogy volt ennél még jobban. De valamiért ez a most irt bekezdés se tetszik... de nagyon bizom benne (az ezen hozzászólásbeli első mondatomra alapozva is) hogy érted, csak kötözködsz egy kicsit... :)

    A Kisértés c műsorról mondottakkal kapcs. teljesen egyetértek (nézd csak meg, mit irtam anno megjegyzésként vele kapcs.), csak valamiért hirtelen nem tűnt rossz ötletnek a hasonlatként (ill közvetett magyarázatként) történő felhasználása.

    (tudom hogy hülye vagyok - csak azt nem mindig, hogy mitől...)

  • Gh0sT

    addikt

    válasz QuarK #1723 üzenetére

    Remélem nem fajultak odáig a dolgok, hogy már komolyan is gondolod, amit írsz. :) Egyszerűen csak rossz napod van... (Vagy rossz heted?) :) Ugye így van??? :DD

    Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

  • Gh0sT

    addikt

    válasz el_bandi_2 #1724 üzenetére

    ''Hiszed vagy nem (a hozzászólásaim alapján), de Te és én jobban hasonl0tunk, mint gondolnád... mindenesetre nagyobb a hasonlóság, mint a különbözőség. Remélem, ezzel nem bántottalak meg , nem állt szándékomban.''

    Valahogy éreztem, hogy ezt a hasonlóságot valamelyikünk elő fogja hozni. Már nekem is megfordult a fejemben... :) Szóval nem haragszom! :)

    Miért nem ''szeded fel'' Zsófit újra? Vagy ez hülye ötlet? Bocs, hogy ilyen görcsösen ragaszkodom hozzá, de ugyan miért ne dobnád fel a kapcsolatotokat?

    Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

  • QuarK

    senior tag

    válasz Gh0sT #1725 üzenetére

    Hááát... Nincs fronthatás? :))

    Amúgy pedig szerintem annak is betudható, hogy a kvázi-barátnőmet nem láttam idestova 3 hete... Ami ugye valami másnak a hiányát is előrevetítheti a figyelmes gondolkodó számára...

    ...elvonás :(

    Megyek és... alszok. :)

  • djtörök

    senior tag

    Sziasztok!
    Nos ugy alakult hogy 3hete ismerek 1 csajt, igaz kisse fiatal, de remelem ez nem gond:))
    Na szal, en szeretnem ha lenne koztunk kapcsolat(1honapja szakitottam a regivel), csak nemtom hogy neki mi a velemenye a dologrol, neha ugytunik hajlana ra, neha nem.
    Mit ajanlotok? Vessem bele magam es mondjam a frankót???

  • Gh0sT

    addikt

    válasz QuarK #1727 üzenetére

    Húúú, ez a kvázi-barátnő szóösszetétel nagyon ott van. Fel is veszem a szótáramba, nagyon tetszik. :)

    Amúgy ne szomorkodj, 3 hét nem a világ, majd amikor 3 hónap lesz... ;] :DD Itt a tél, vegetál a természet is, vegetálj Te is. :DD

    Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

  • QuarK

    senior tag

    válasz djtörök #1728 üzenetére

    Aha. Mondd meg a frankót. Tuti kamikaze.

    Jah: ne halgass rám, nem vagyok magamnál. :DDD

    Ghost: Szobatársam berakta azt az albumot, amire Vele először...

    Mod: Vegetálás??? Nekem a tél a legaktívabb időszakom, én nyáron szoktam vegetálni... Fenét. Azt, amit fentebb is írtam. Játék. Egyszer élek. Ki kell próbálni. Unom a jófiú szerepet.


    [Szerkesztve]

  • Gh0sT

    addikt

    válasz djtörök #1728 üzenetére

    Csak úgy kiváncsiságól, nálad mit jelent a kissé fiatal? :) Azért 18 már elmúlt ugye?

    Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

  • djtörök

    senior tag

    válasz QuarK #1730 üzenetére

    kivancsi vok ez a kamikaze modszer vajon hany szazalekban valik be, amelyik utosebb azt kene alkalmazni.
    Elozo csaj az erdekes szitu volt, kb. 2honapig ismerkedtem vele, kizarolag neten, aztan megbeszeltuk a talalkat.
    A helyszinen nem ismertem meg, o szolitott meg, eloszor ugy tunt semmi nem lesz, de aztan megis sikerult...hipp-hopp masfel eves kapcsolat

  • djtörök

    senior tag

    válasz Gh0sT #1731 üzenetére

    az a helyzet hogy en se vok tul oreg:)))
    en vok 19 o meg 16

  • Gh0sT

    addikt

    válasz djtörök #1733 üzenetére

    Hát én azt mondom, hogy keress egy 25-30 éves NŐT! Attól legalább lehet tanulni mindenféle téren. :DD Vagy legalább a korosztályodból válogass az istenért. Mit lehet csinálni egy 16 éves kislánnyal?

    Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

  • djtörök

    senior tag

    válasz Gh0sT #1734 üzenetére

    nekem eddig semmi gondom nem volt a fiatalabb korosztallyal, sztem a 16koruliekkel is el lehet tevekenykedni.... :DDD
    De ennekellenere lehet igazad van, de hat ezt szemeltem ki, es ilyenkor sajna meg vok bolondulva nem tom magam helyesen iranyitani

    SZerk:Na joejt mindenkinek

    [Szerkesztve]

  • maniac

    senior tag

    válasz QuarK #1730 üzenetére

    Na en a kill bill 2 focimzenejetol kapok idegbajt (dvd fomenu... :D), ugyan amaitt mint te az albumtol,
    (#1733) djtörök: sztem 19, es 16 eves kozott nincs nagy kulonbseg, habar azert ovatosan az ekoru lanyokkal mert amilyen szepen neznek es amilyen artatlanok (legalabbis annak tunnek), annyira tudnak gonoszak lenni! (jo igen, volt 14 eves baratnom is, meg ev elejen, de nem tudtam hogy annyi csak kesobb :) )
    (#1734) Gh0sT: Azert hidd el hogy a 16 eves kislanyok nem is annyira artatlanok...

  • Gh0sT

    addikt

    válasz maniac #1736 üzenetére

    Én nem azt modtam, hogy ártatlan, mert azzal én is tisztában vagyok ''vénségemre'', hogy manapság a fiatalok hamarabb érnek. :) Csak egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egy 16 éves lány mennyire gondol komolyan egy kapcsolatot. Egyáltalán mit jelent neki a szerelem? Bizonyos téren valószínűleg nagyon őszintén tud szeretni, mert még szinte romlatlan, nem érte annyi csalódás. Másrészről viszont gyerekesnek gondolnám a hozzáállását. De ez csak előítélet, nulla tapasztalattal. Szóval nyugodtan figyelmen kívül hagyható. Mondjuk azt, hogy hangosan gondolkodtam... :)

    Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

  • maniac

    senior tag

    válasz Gh0sT #1737 üzenetére

    Hogy mennyire veszik komolyan? Egyaltalan nem mert ebben a korban van az h az elerhetetlenbe szerelmesek. Ha megis elerte alt. csak kihasznaltak, aztan emiatt csalodott a ferfi nemben. Nem tudnak szerelmesek lenni beled, csak masba, ha megis abba szerelmes akibe jar az nem veled van :). Szoval csak a legrosszabbakat lehet elmondani roluk, 1 -2 kiv.tol eltekintve.

  • csimpifon

    csendes tag

    előszöris nagyon jó a topik, bár csak 1500tól olvasom folyamatosan (most kezdtem 9kor) valahogy erős párhuzamot érzek az Elhagyott a barátnőm topikkal csak az most lehalt egy kicsit. :)
    én is 20on túl de 25ön innen vagyok és most szakítottam másfél hónapja barátnőmmel egyéves kapcs. után. ebben több dolog is közrejátszott:
    1. a végefelé tök sokat veszekedtünk, mert olyan dolgokat nem mondtam el neki amit ő fontosnak de én lényegetelennek tartottam. (pl. mit reggeliztem, mit csináltam egész nap, mi volt iskolában, ilyenek)
    2. szeptembertől új fősuliba járok (elsős vagyok) egy olyan 100as évfolyamon, ahol 80 lány van. Namost ezek a lányok valami istentelen módon ''küldik felém a jeleket'' (sokan és sokat - ezt többen szóban is a tudtomra adták:D) de én most nem akarok egy darabig új barátnőt, no nem azért mert nem hevertem ki a régit, hanem csak egyszerűen kell egy kis ''levegővétel'' de kb. minden reggel amikor bemegyek isibe látom az arcukon, a ''legalább egy szót szólj hozzám lécci'' kifejezést és valahogy sajnálom őket, de talán ez nem is jó kifejezés, hanem tehetetlennek érzem magam, nem tudom hogy mit csináljak. ilynekor most mi van?
    azelőtt fiú(fő)suliba jártam és ott ilyen nem volt. azt hiszem nem tudom lekezelni a helyzetet rendesen.
    ti mit tennétek?
    (akiknek az tűnt ki a fenti sorokból hogy beképzelt v. nagyképű vagyok, azoknak mondom, hogy soha nem tartottam magam jó ''pasinak'' meg semmi ilyesmi.)

    ...dögvész pusztít majd a cápák között.

  • Rez_Grof

    őstag

    3 féle nő van: a facér, a nagyon facér, meg a melyik él hal a facér!

    ghost: A 30-40 tavasz meg élt NŐKtől tényleg lehet tanulni! :DD

    török: A 18- korosztály :( minden 18+ os férfi próbálja meg elkerülni, veszélyes lehet. 2-5 év, vagy komoly pénz a csajocskának, ha te vagy az apuka. :(((


    A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....

  • Rez_Grof

    őstag

    válasz csimpifon #1739 üzenetére

    Tanács1.: Örülj!

    Tanács2.: (Tán Bólyais voltál?)Saját csoportodból ne válasz barátnőt. :) Tapasztalat. :DDD

    Tanács3.: Tuti, hogy már kialakultak a barátnői körök, mindegyikből egy-kettővel legyél olyan jóba, hogy bármikor összefuthasatok, ill. néha megkérdezék, hogy elmész-e velük ide-oda. Járj előttük mindig egy lépéssel.

    Szvsz: Fősulin nekem bejött, hogy nem egyénenként kezeltem egy lánykört, hanem mindig az egész csapathoz intéztem a fontosabb kérdéseimet. Aztán a tapasztalatokat leszűrve választottam. :D

    Aztán koppantam egy olyat, hogy azóta is fáj. :(

    A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....

  • Rez_Grof

    őstag

    válasz maniac #1741 üzenetére

    Ha nem ilyen furán irta volna akkor szvsz: Piár kecsó vagy Bencések pannonhalma. :DDD:DDD

    A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....

  • Rez_Grof

    őstag

    válasz emvy #1744 üzenetére

    Nekem semmi.

    ''fiú(fő)suliba''
    Tudtommal ez a két ''komolyabb'' nem koedukált kolis suli ungarishe viszonylatban. De lehet, hogy tévedek. Ha Fősuli akkor meg Bólyai, de szerintem ott van sok lány, újabban.



    A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....

  • csimpifon

    csendes tag

    azelőtt Kandóra jártam egy évet (erre értettem, hogy fiúfősuli) és ott vékony volt a lányok felhozatala, mondhatni semmi, most egy vidéki főiskolába járok gazdálkodási szakra.... :D és hát mit mondjak, dömping van. :D


    [Szerkesztve]

    ...dögvész pusztít majd a cápák között.

  • el_bandi_2

    csendes tag

    válasz Gh0sT #1734 üzenetére

    Elég OFF, de talán mégsem... :))

    Valóban nem olyan ártatlanok ám a mai lányzók... Sokuk egy 2x éves pasit megszégyenítő tapasztalattal, vagy ha nem azzal, hát olyan veleszületetett szenvedéllyel-tehetséggel-kisugárzással bír, hogy... brrr. Olyannyira, hogy jómagam is majdnem elcsábultam (ez még Zsófi előtt volt) egy párszor...
    Van valami rejtélyes női vonzerő, ami csak a 18-20 éves korosztályban van meg általában, de néha felfedezhető egy-egy 16-17 évesnél is, és náluk olyan elemi erővel jelentkezik, hogy gyakran nem könnyű ellenállni :B

    Sőt, volt egy (akkoriban én 23 voltam) 16 éves kedvesem is, aki, ciki részemre vagy sem, jóval felnőttebb volt nálam... (pár dologban nyilván nem, de túlnyomórészt igen).

    Viszont, életem eddigi legvillámcsapásszerűbb élménye egy nálam pár hónappal idősebb (akkor 26 volt, én 25) NŐ-höz kötődik... Se azelőtt, se azóta nem volt olyan, senkivel. Megközelítőleg sem. Sajnos Zsófival sem... Apró probléma, hogy a hölgy bár boldolgtalan házasságban, de akkor is házasságban élt, sőt már egy kissráca is volt. Ezért eleve halálra volt ítélve a kapcsolat... Vagy ez pont kellett ehhez az elsöprő erejű varázslathoz, amit ő tud...?
    Na mindegy, ennyit az ömlengésről... :D
    A lényeg, hogy ha nem is annyira, mint ez esetben (őneki - enyhe (valóban enyhe) túlzással - szinte egyetlen csókja felért egy mással eltöltött szeretkezéssel), azért igen jó esély van rá, hogy igen sok mindent lehet tanulni egy idősebb nőtől, avagy a vele való kapcsolatból. Valószínűleg nincs mindig így, de nagyon nagy eséllyel az tapasztalható, hogy egy ilyen nő nemcsak ''nő'', hanem ''NŐ'', akikhez korban stb. passzolunk, azok ''csak'' lányok... jó esetben nők, nagyon jó esetben Nők.

    Már megint elragadott a hév meg a szavakkal való játszadozás :))

    Akárhogy is: ha szerencséd van, a 16 éves hölgy is lehet igazi Nő. De ha lesz ''legközelebb'' (márpedig a legtöbb 16 évest ismerve ez valószínű...), akkor hacsak teheted, ha van alkalmad, ne szalassz egy idősebb nőt...

    [Szerkesztve]

    (tudom hogy hülye vagyok - csak azt nem mindig, hogy mitől...)

  • tildy

    nagyúr

    válasz csimpifon #1746 üzenetére

    :Y:Y
    AZért 300 főből voltunk vagy 10en:U

    Mellesleg ha lánydömpinget akarsz csak a szomszédos könnyűiprarira kellettv olna átugranod, ami most már a suli része..
    Méghogy vékony felhozatal...Mindjárt összeszedek magam mellé még pár kandós lányt azt neked megyünk!;]

    [Szerkesztve]

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

  • Gh0sT

    addikt

    válasz el_bandi_2 #1747 üzenetére

    ''Apró probléma, hogy a hölgy bár boldolgtalan házasságban, de akkor is házasságban élt, sőt már egy kissráca is volt.''

    Ebből engem csak az zavarna, hogy házasságban él. Komolyan mondom egy olyan nőt, akinek van már egy gyereke valamiért sokkal többre tudok értékelni... Talán a tudat, hogy felelősséggel tartozik valamiért. Komolyabbnak, érettebbnek gondolnám...

    Most eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne ha találnék egy olyan normális egyedülálló csajt, akinek ott van a 4-5 éves kisfia, kislánya. Jobban vágyom egy ilyen kapcsolatra, mint a 18-23 éves főiskolás lányokra, akik lehet hogy gyönyörűek és ott a karrier előttük, de sok esetben teljesen üresek.

    Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

  • tildy

    nagyúr

    válasz Gh0sT #1749 üzenetére

    Ilyen csajt én is ismerek. A barátnőm. 2 éves fia lesz lassan, férje elhagyta nem sokkal a gyerekszületés után. El még nem váltak, kapott egy esélyt is az elműlt évben, de rosszul élt vele. Közben kicsit úgy tűnik terrorizálja a barátnőm(féltékenykedik, rá akarja venni, hogy vele közös legyen a kocsi, miközben az esküvőre kapott dolgokat-amit az ő rokonsága hozott- hazapakolta, miközben tudja, hogy a 2 éves gyerekének mondjuk jobb lenne, ha ott hagyta volna az automata mosógépet...) A csaj már nem akar tőle semmit. Hagyja őket békén.

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Aktív témák