Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dptrsk

    Topikgazda

    válasz Landsmann #37026 üzenetére

    "A ciklus első napja a szolgáltatás első igénybevételétől számítódik. Ha nem használja előfizetését egy 30 napos ciklusban, akkor nem vonjuk le az adatforgalmi díjat."

    Itt te is leírtad, hogy a szolgáltatás első igénybevételétől számítódik. Ha kihagysz x napot az első aktiválás után, akkor az már a többedik aktiválás lesz. Szerintem egyértelműen van fogalmazva.

    A beállítások részben pedig a Domino Web szolgáltatás újul meg. Ez azt jelenti(habár tényleg furán van fogalmazva), hogy 30 naponta (használattól függetlenül) megújul a kereted. Ebben sincs benne, hogy 30 naponta levonnak pénzt, csak 30 naponta megújul a keret.

    Az, hogy mitől vontak le pénzt nem tudom, sok minden lehet, pl ha telefonban használod és van engedélyezve az adatkapcsolat, már a bekapcsolás pillanatában forgalmazhat a teló. Ha PCn automatikus csatlakozásra van téve a beállítás, ha belépsz a programba elindul a forgalmazás. És ez a 2 eset elegendő ahhoz, hogy habár te nem neteztél, az eszköz használta az adathálózatot és jogosan levonták a pénzt.

Új hozzászólás Aktív témák