Új hozzászólás Aktív témák

• 1430

senior tag

válasz Fulmi #3171 üzenetére

A Domino Felhasználó rögzítésekor a Domino előfizető jogai nem szünnek meg. Tehát ha van egy Domino számom (én vagyok a Domino Előfizető), amihez Téged rögzítenek (Te leszel a Domino Felhasználó) és összeveszünk, akkor bemegyek egy T-Pontba, és megszüntetem a számod egyenlegestűl, mindenestűl. Ez nem igazi átírás. Ez akkor tudatosult bennem igazán, mikor egy ügyfélnél a Domino Előfizető rendszeresen SIM kártyát cseréltetett, és a Felhasználó betelefonált, mit tehetne, mert ha most ő is bemegy kérni már megint egy új SIM-et (akkor még csak 3000 Ft volt, ma már 4000 Ft), akkor az Előfizető is megteszi újra. Én azt javasoltam neki, hogy a kártyacserét követően váltson előfizetésre.

Ha havidíjasból Dominora váltotok (feltéve, hogy nincs hűség), akkor annak 2700 Ft-os díja van (ez lebeszélhető lesz a Dominon) és az esetleges arany/platina szint nullázódik. Utána rögzítenek, mint Felhasználót, az díjmentes. A Dominoból havidíjasra váltást követően a 2700 Ft-ot az első számlából jóváírják majd (tehát nem vész el), de ha nem vállalsz hűséget, akkor 5000 Ft a belépési díj, míg 1 év hűséggel 810 Ft. Természetesen az egykori Domino Előfizető így már semmibe nem tud beleszólni a hívószámodon, de ez a művelet nem 6 perc, illetve hűség vállalása esetén 810 Ft (a 2700 végül is "leforgalmazható"), ha nem vállalsz hűséget, akkor 5000 Ft. Ráadásul ha eleve hűség van a hívószámon, akkor az egész tárgytalan (a kötbér gondolom több lenne, mint 6000 Ft). Jut eszembe, az előfizető/számlafizető módosítás bruttó 6000 Ft, tehát az ÁFA-át tartalmazza, és az esetleges arany/platina kedvezmény jogosultsági szint is megmarad.

És persze a hitelképességi vizsgálatról se feledkezzünk meg, amit átíráskor (különösen ha nincs még előfizetésed) vagy Dominoról havidíjasra váltáskor ugyan úgy elvégeznek.

Új hozzászólás Aktív témák