-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
1430
senior tag
A Domino Felhasználó rögzítésekor a Domino előfizető jogai nem szünnek meg. Tehát ha van egy Domino számom (én vagyok a Domino Előfizető), amihez Téged rögzítenek (Te leszel a Domino Felhasználó) és összeveszünk, akkor bemegyek egy T-Pontba, és megszüntetem a számod egyenlegestűl, mindenestűl. Ez nem igazi átírás. Ez akkor tudatosult bennem igazán, mikor egy ügyfélnél a Domino Előfizető rendszeresen SIM kártyát cseréltetett, és a Felhasználó betelefonált, mit tehetne, mert ha most ő is bemegy kérni már megint egy új SIM-et (akkor még csak 3000 Ft volt, ma már 4000 Ft), akkor az Előfizető is megteszi újra. Én azt javasoltam neki, hogy a kártyacserét követően váltson előfizetésre.
Ha havidíjasból Dominora váltotok (feltéve, hogy nincs hűség), akkor annak 2700 Ft-os díja van (ez lebeszélhető lesz a Dominon) és az esetleges arany/platina szint nullázódik. Utána rögzítenek, mint Felhasználót, az díjmentes. A Dominoból havidíjasra váltást követően a 2700 Ft-ot az első számlából jóváírják majd (tehát nem vész el), de ha nem vállalsz hűséget, akkor 5000 Ft a belépési díj, míg 1 év hűséggel 810 Ft. Természetesen az egykori Domino Előfizető így már semmibe nem tud beleszólni a hívószámodon, de ez a művelet nem 6 perc, illetve hűség vállalása esetén 810 Ft (a 2700 végül is "leforgalmazható"), ha nem vállalsz hűséget, akkor 5000 Ft. Ráadásul ha eleve hűség van a hívószámon, akkor az egész tárgytalan (a kötbér gondolom több lenne, mint 6000 Ft). Jut eszembe, az előfizető/számlafizető módosítás bruttó 6000 Ft, tehát az ÁFA-át tartalmazza, és az esetleges arany/platina kedvezmény jogosultsági szint is megmarad.
És persze a hitelképességi vizsgálatról se feledkezzünk meg, amit átíráskor (különösen ha nincs még előfizetésed) vagy Dominoról havidíjasra váltáskor ugyan úgy elvégeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged