Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mrhitoshi

    veterán

    Üdv!
    Mivel nem találtam más topicot, illetve nem találtam erre semmit a honlapon, ezért itt próbálkozok be. Van előfizetésem mobilnetre (asszem Gonet S vagy M, nem tudom), 100MB van a havidíjban, és túl forgalmazás nincs.
    Kérdés, hogy megyek külföldre, és ha igénybe veszem a Roamingot, akkor ugyan úgy el tudom használni a 100MB-ot, ugyan annyi pénzért, vagy pedig itt is érvényes a magasabb ár, ergo hamarabb levonja a 100MB-ot, vagy pedig utólag hozzá adják a Roaming díjat ?
    Illetve másik kérdés, hogy ha már elkaszáltam a 100MB-ot, akkor ugye itthon nincs túlforgalmazási díj, akkor Roaming hálózaton sem lenne, vagy pedig ott is hozzá adják utólag a díjakat ?

    Szerk.: Arról tud valaki valamit, hogy ha mondjuk kinti hálózathoz gyorsban akarok venni valami pre-paid kártyát mobilnethez, akkor azt minden benzinkútnál meg tudom tenni, vagy valami infót ehhez tud-e valaki szolgáltatni, mert gondolom, ha veszek egy net pre-paid kártyát, amit a kinti T-Mobile hálózatához veszek, akkor gondolom olcsóbb lenne, mint a Roaming + tudom használni T-s telóval. :F

    Szerk.: [link] ennyi infót le tudtam vadászni, de létezik az, hogy 20 kunáért 500 MB-ot szolgáltatnak, meg ez használható e telóval ? :F

    [ Szerkesztve ]

    PS4

Új hozzászólás Aktív témák