Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    válasz lafaty80 #18282 üzenetére

    Azért azt még szeretném tisztázni - és részemről ennyit erről a témáról -, hogy eredeti kérdésedre a válaszom az volt, hogy a 3 munkanapon belüli cserével a 8 munkanapos visszaküldési lehetőség elvész. Ez nem "értesüléseim szerint" van, hanem ez a folyamatunk. Erre mondtad te, hogy a fogyasztóvédelem szerint a 8 nap is újraindul. Ám legyen, de én tartom magam az én verziómhoz.

    Ezek után második kérdésedre is válaszoltam (mikortól indul a 8 munkanap), amibe megint csak belekötni próbáltál (miszerint T-Pontban is leadhatod), miközben a példa nem a leadás helyére hanem időszakára irányult.

    Elismerem, az, hogy "értesüléseim szerint" a Telekom WebShop-jára már nem is vonatkozna a távoli szerződők közötti rendelet, csak felesleges olaj volt a tűzre, mert ha még igazak is az értesüléseim, annak sincs jelentősége, hiszen ettől függetlenül továbbra is követi eme jogszabályt a WebShop. Ha igazam van, akkor elég lesz ezen akkor aggódni, ha valaki panaszát azzal utasítják el, hogy az említett jogszabály nem köti a céget. De szerencsére rajtad és Pug-on kívül a többiek ezt nem úgy értékelték, hogy ez a hülye még azt sem tudja, hogy ez a törvény...

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák