Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    válasz Sn[4k3] #17561 üzenetére

    Domino díjszabás 3.4.: Domino Friends kedvezmény:
    "...A Domino Friends kedvezmény a Domino díjszabásban szereplő összes díjcsomaghoz igényelhető, Domino iWiW és Domino Net díjcsomag kivételével."
    Tehát igen, aktiválhatod Domino 5-höz is, és megadhatod ugyanazokat a számokat is, mint a Domino 5 kedvezményhez (de a Friends szám csak hálózaton belüli lehet).

    Veriakilis
    Állíts be hívásszűrést, ha van ilyen funkció a készülékedben. Hálózati oldalról nem tudod tiltani a szám nélküli hívásokat, és nem mondják meg, milyen számról jön a hívás, ahogy ezt már 20-23 hozzászólással korábban letisztáztuk.

    csibor & Vangelis
    Csak jelzem, hogy 06.01-től kikerült az árlistákból az Optimus Black, szóval legfeljebb az üzletekből visszacsurgó utolsó darabok kerülnek ki WebShop-ra, ezért lehet sokat kell várni, illetve a csibor számhordozása is legfeljebb WebShopon keresztül valósulhat meg, ha ragaszkodik az Optimus Black-hez (miután lett készleten 1-2 darab).

    SPF
    Majd adnak egy tól-ig összeget, amin belül választhatsz új készüléket a kisker akciós árlistából. Az összeget megtudod akkor, mikor jóváhagyják a csereigazolást illetve bemész a szervizbe.

    [ Szerkesztve ]

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák