Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tatabike

    őstag

    válasz zseko #33175 üzenetére

    De akkor zárjuk rövidre, már unom idézgetni az egymásnak ellentmondó kijelentéseidet.

    Felenged 4G-re?

    Te magad írtad, hogy használtad 4G-n, akkor nem értem, ez miért kérdés? Ha nem lehetne használni 4G-n, akkor fel sem tudnál rá csatlakozni, ezt írták már előttem is, ergo ha nem tudnál felcsatizni 4G-n, nem is tudna ledobálni, mert elmondásod szerint viszont ledobál 4G-ről, otthon, máshol meg nem. Azt hiszem ez is evidens, szóval még mindig nem értem az alap kérdést.

    Egy szó sem esett arról, milyen telefonod van, de ha biztos vagy benne, hogy tud működni a telenyomor 4G hálózatán, akkor meg ne hagyd magad a technikusok meg az ügyifogyik által megvezetni (ahogy előttem is írták), mert a hálózatban van a hiba. Nekem is volt ilyen, meg akarták magyarázni, hogy az általuk adott, amúgy addig és azóta is hibátlan készülék a rossz, azért ingadozik a 4G térerő, csak én nem vettem be. Aztán már arra hajlottak, hogy valószínűleg túlterhelt a hálózat, aztán már bevallottak, hogy volt valami karbantartás-féleség is, a végén meg kisült, hogy ők a hunyók.

    Na, ennyi. Remélem tudtam segíteni.

    [ Szerkesztve ]

    Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

Új hozzászólás Aktív témák