- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sifarr
senior tag
válasz mindenkinek1 #2222 üzenetére
szasztok sorstársak!
egy kis infó a Robitól hátha segít vagy nem.
Szerintem te Robi vagy. Miért írsz magadról 3. személyben?Kérem, hogy bocsásson meg és ne haragudjon a történtekért. Nem akartam Önnel és senkivel sem kiszúrni. Nem ez volt a célom.
Ez igazolja az előző vélelmemet.
Viszont becsülendő a megbánás és a bocsánatkérés.
Egy tanulság neked is lehet az ügyből:
"Mert minden rossznak gyökere a pénz szerelme" 1Tim 6,10el kell érni hogy, szolgálattevő légy!hogyan?
Ne tetézd a bajt!
Szolgálattevővé hitből válik az ember. És önzetlenül, nem anyagi (tarifa) kedvezményért.[ Szerkesztve ]
-
lamazonia
tag
válasz mindenkinek1 #2224 üzenetére
tehát Te tudod hogy mit kérnek egy szolgálat tevőtől?
tehát Te vagy Róbert? 0 napos regAz elmúlt 20 év legjobb Tankcsapda refrénjét a Krúbi írta.
-
llaszlo
veterán
válasz mindenkinek1 #2250 üzenetére
Kösz végre valami konkrétum.
A kérdés, hogy hogyan és hol van vezetve a heti 2 óra?
Na meg, hogy melyik plébániák és egyéb szervezetek vannak már csatlakozva. Heti 2 órát szívesen dolgoznék így még többet is.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz mindenkinek1 #2254 üzenetére
Továbbra sem értem, hogy a lopott*, de eredeti engedély mitől lenne érvényes Ha az utcán parkoló eredeti mercedest ellopom, attól még nem lesz az enyém, pedig eredeti Amíg a T nem szól, addig viszont kár ezen pörögni...
*visszaéltek a kiadásával
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
sifarr
senior tag
válasz mindenkinek1 #2224 üzenetére
Kicsit mellé nyúltál de nem gond.
Nekem a Róbert ezt válaszolta mikor mail-ban megkerestem.
Elnézést, hogy tévesen azonosítottalak! Nem elemeztem elég mélyen a mondataid összefüggését.
Viszont a téves vélelmezésért te is felelős vagy.
Ha idézünk valakit, akkor az idézetet illik egyértelműen jelezni az olvasó felé.
Mondjuk így.
XY ezt írta, kettős pont, idézet idézőjelek között, esetleg dőlt betűkkel is.Attól nem leszünk előrébb hogy, sárral dobálkozol.próbálj meg inkább segíteni
Próbáltam én segíteni - mégpedig időben! Lásd ittAmíg nem tudod mit kérnek a szolgálattevőktől addíg ne keverd bele a hitet.
Tudom.
Már llaszlo kérdésére is szívesen válaszoltam volna.
De katolikus szolgálattevőről (kritériumokról) nem lehet hit nélkül beszélni.
Amit a katolikus.hu-n erről olvasni lehet a flottával kapcsolatban, az nem bárkinek szóló reklám, hogy gyertek hozzánk heti pár órát dolgozni és cserébe flottatarifát kaptok. Az az oldal a belső (!), az egyházon belüli tájékoztatást szolgálja.
Ha leírom, hogy hogyan válhatsz bármely egyház igazi szolgálattevőjévé, az akár vallásos "propagandának" is minősíthető, ami - gondolom - nem tartozik a fórum profiljához.
És nem szeretném, ha emiatt moderátori dorgálást/kitiltást kapnék.[ Szerkesztve ]
-
Stafni
aktív tag
válasz mindenkinek1 #2303 üzenetére
Viszont, ha tovább folytatod a brutál telefonálást és 1 év múlva jön a lepedő, az jobban fog fájni. Ezért lenne jó, ha a flotta írna nekünk, vagy a honlapra kiraknának valami tájékoztatót.
Nekem nem akkora érvágás, ha nem leszek bent. Nem sokat dumálok.Robi se tisztességes, mert itt mindenkinek vissza kellene adnia a pénzt. Erről részéről szó sincs! Sokan 2 évere elkötelezték magukat az is vezeklés. Jó kis tanulópénz! Ki mennyire volt bátor a szerint csenget.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz mindenkinek1 #2367 üzenetére
A T..mo nál havonta 1 csomagváltás lehetséges.
Ez nem igaz! Egyszer válthatsz díjmentesen, minden további díjcsomagváltás díja az adott díjcsomag havidíja!
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest