Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz interstate76 #4941 üzenetére

    Meggondoltam magam! A GB legutóbbi hírlevelében volt egy 5 usd-s kupon, amivel kevesebb, mint 30 usd-ért meg tudtam rendelni egy MK808B Plus-t. Ez már tényleg az az összeg, amennyiért nem szabad otthagyni!

    Tartom, hogy ha valaki böngészni is szeretne a mini pécéjén, és mindezt néha legalább 4-5 nyitott lappal tenné, akkor kevés az 1 GB RAM, de - ha valaki nem futtat folyamatosan legalább több tucatnyi torrentet, akkor - a letöltésekhez és ezek megosztásához, ill. néha egy kis böngészésre, TV okosításra bőven elég. Remélem, ennél az összegnél a vámosok sem lesznek szőrösszívűek és kijövök kb. 8.500,- Ft-ból, amennyit a GB-nek fizettem érte. :K

    (#4985) SanyiSay A beszámolód (és persze Somatom gyakori NAS-dícsérete) miatt én is elgondolkoztam egy NAS beszerzésén, de olyan keveset töltök le, hogy úgy döntöttem: maradok a mini pécéknél. Rendeltem egy MK809III-ast is - megpróbálok rá linuxot hegeszteni és arra bízni az eddig egy MK908-as által ellátott feladatokat. A NAS hogy szuperál? Sikerült belakni?

    [ Szerkesztve ]

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast M50 tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák