- Google Pixel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csjohnny
tag
Az MK908 tárhelyei úgy néznek ki hogy van :
egy Belső Tárhely ami 2GB
egy Nand Flash ami 4GB.
És lehet egy SD kártya ami max. 32GB.Ha telepítesz egy alkalmazás az feltelepedik a belső tárhelyre valamint ha az alkalmazásnak szüksége van még további kiegészítő adatokra amiket letölt (data, obb fájlok) ezt a nand flashre tölti le az Andoid/Data vagy Andoid/Obb mappákba.
Az áthelyezés SD kártyára itt valójában azt jelenti hogy a Belső Tárhelyen tárolt programot átmozgatja a Nand Flash-re!
Az SD-re semmit sem tesz, ezért csináltam azt hogy a Nand Flash és a SD kártya csatoláli pontjait felcseréltem.
De hogy ne vesszen kárba a 4GB a ROM felrakásakor a parameter fájlt kicserélem a 2GB helyett a 6GB-osra. Így lesz egy 6GB-os Belső tárhely egy 600MB-os Nand Flash, majd a vold.fstab fájl módisításával ezt a kisebb méretű Nand Falsht cserélem át a 32GB-os SD kártyával.Igy a következő tárhelyek fesznek az MK908-ban:
egy Belső Tárhely ami 6GB
egy Nand Flash ami 32 GB (ez a SD kártya)
egy SD kártya ami 600MB (ez a Nand Flash)Angry Birsd-nél én csak egérrel játszottam, igazából nem próbáltam mappot csinálni rá.
A HUB kap tápot az Mk908-tól USB-n keresztül.És ezt fordítva is elmondhatom hogy ha csak a HUB-ot kapcsonád be a tápjáról az MK-t még nem az is bekapcsolna, mert a HUB adna neki tápot.
Jól gondolod hogy valami kéne a HUB-ba. Én egyszerűen lekötöttem a HUB-ban az USB csatlakozó felé menő piros táp kábelt. Így csak a tápjáról kap 5V-ot.Biztos lehet FAT32-őn kívul másra is leformázni az SD-t és akkor lehet symlinkelni, nem próbáltam még ezt.
Egy 5V-os ventit pedig ilyen esetben érdemes rátenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest