- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
Gergello #14515 üzenetére
Rossz irányból közelítesz, általánosságban kell nézni. Mivel én dolgoztam, és dolgozok Ausztriában, tapasztalati konklúziót tudok levonni, ami bizony ég és föld.
Részemről vége, te nem köszönsz és kész.
_
Csináltam képeket a gépről.
Amiért megvettem:
Magyarországi, Moto Italia Kft. által forgalomba helyezett, típushibát nem fedeztem fel, egyenesfutása rendben volt, szépen járt, gyári - repedésmentes üléshuzat, tárcsákon nulla váll - nem tekergetett órás, rendszámos, két gyári kulcs, immo. kóddal, nem 16 éves sufnituned tulaja volt és az utolsó kép..
Bár, a fotókat kicsinyítettem a feltöltés miatt, de azért a rázoomolva látszik a "sérülés", de újra fogom fújatni.
Tegnap próba szerencse alapon írtam a Moto Italina-k a gyári színkód miatt, a mai napon jött is a válasz.
Amiben megfogalmazták, h a gyári színkód; 384 Giallo Lemon.
Jee.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest