Hirdetés

Aktív témák

  • Soká

    senior tag

    válasz trollreign #6453 üzenetére

    Teljesen igazad van, de nem részletezem hosszan a magam speciális nézőpontját, mert nem akarok offolni. Formatervezőként furcsa módon sokkal toleránsabban viszonyulok például egy laptophoz, mert feltételezem, hogy a tisztelt kollégák nagyon nagy hülyeséget talán nem csináltak... Hogy ez mennyire nagy naivitás a részemről, rád bízom :))
    Ezt a Dellt úgy vettem, hogy nem tapiztam meg, bíztam a fotókban és ti véleményetekben. Két nap elteltével korai lenne sommás véleményt mondanom.
    Az ujjlenyomatokban igazad van, de talán az is igaz, amit tegnap írtam, ha "áttörlöd" ujjlenyomatokkal, vagyis kap egy kis szerveskosz réteget, akkor nem lesz annyira feltűnő. Ne félj, ez a bizonyos réteg minden cuccon rajta van, csak van amin jobban látszik, van amin kevésbé.
    Általában pedig elmondható, hogy a fényes sötét felület a legkényesebb. Sajnos nincs tökéletes megoldás, a fényes felület ujjlenyomatos, a matt meg idővel kifényesedik, lekopik róla a festékréteg, stb. Az idő igyekszik kiegyenlíteni a szélsőértékeket. Csak a tiszta, bevonat nélküli fém felület az, ami felújítható - az is csak elvileg.

Aktív témák