Hirdetés

Aktív témák

  • Soká

    senior tag

    válasz henny #6106 üzenetére

    Bocs, hogy egy olyan kotyog bele, aki maga is tanácsért jön ide, de ha nincsenek különösebb márkapreferenciáid, akkor érdemes inkább konkrét gépeket összehasonlítanod a márkanevek helyett. Ha árérzékeny vagy (mint általában mindenki) :) akkor inkább az éppen aktuális jó vétel felől érdemes érdeklődni. Mindig van ilyen, hol egyik márka ilyen, hol másik. A garanciaidő is lényeges szempont, noha nem műszaki paraméter. Miért hagytad ki a Dell-t, Lenovot, Fujitsu-t, ezeket legalább annyira ajánlják :)

    Ha Photoshopról van szó, és tényleg komoly minőségben, akkor az olcsó gépek között jószerivel nem akad olyan, amire rá mernék bízni nyomdai előkészítő jellegű munkát. Ezek a kijelzők nem arról híresek... de ez most az én magánvéleményem. Nekem is fontos lenne ez a része, de ezt a tegnapi kérdéseimben meg sem említettem mert én igazán szép képet produkáló kijelzőt csak drága Sony meg Mac-es laptopokon láttam.

    Az AMD kontra Intel proci kérdéséhez nem értek, csak azt látom, hogy például az engem érintő Dell 5010-es gépeknél az AMD-s verzió (M5010) határozottan olcsóbb. Az Ipon oldalán van erről egy bemutató is:
    http://ipon.hu/elemzesek/dell_inspiron_m5010_es_n5010_csinos_belepok/808/

Aktív témák