Hirdetés

Aktív témák

  • Soká

    senior tag

    válasz bdfhz #6069 üzenetére

    bdfhz, Chaser,

    köszi a válaszokat! Én ebből azt szűrtem le, hogy inkább a RadeOn HD5470.

    A játék nem elsődleges, én nem is játszanék rajta csak a gyerekek, de ők még nem nyomják nagyban (8-12évesek) és nem is cél, hogy tudjanak.

    Viszont fontos lenne, hogy tudjak rajta RAW formátumú fotókat konvertálni és netán egy kis videót vágni. Emellett 2D-s tervezőprogramok és könnyedebb alkalmazások.

    Még egy fontos kérdés: egy ilyen Dell N5010-re fel lehet-e telepíteni azt a WinXP-t amit az elhalálozott 2-3éves FuSi laptopunkhoz mellékeltek? Ha buta a kérdésem, akkor bocsánat, de nekem megtenné ez az XP is, nem hiányzik a W7-es.

    Itt jegyzem meg, kapcsolódva a többiekhez: ha az említett FuSi garanciája 3év lett volna és nem 1év, akkor most nem kéne új gépet vennünk... A FuSi elromlott 13 hónaposan (nagyon kevés használat mellett, párszáz óra volt benne) persze alaplaphibával, egy javítást lenyeltünk, aztán elromlott közel háromévesen, és akkor megfogadtam, csak olyan gépet veszek, amire 3év gari van. Ha annyit kibír, illetve nem kell rá külön költenünk addig, akkor már rendben, de kevesebb az fájna...

Aktív témák