Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mákos7észta

    aktív tag

    Sziasztok!

    Épp új telefon vásárlását tervezem, zenei telefonok környékén mozgok, végül eljutottam a Samsung F400- hoz. Mivel eddig csak és kizárólag S60- as Nokiáim voltak, se a Samsungban nem vagyok otthon, se a Samsung UI- jában. Szóval egy-két kérdés, ha nem haragszotok meg :) :

    1. Hallottam ilyen mendemondákat, hogy a Samsungra nehéz progikat felrakni. Szóval hogy van ez? Pl. hogy kell felrakni egy játékot vagy egy Opera Minit? Vagy ezzel kapcsolatosan, pl. egy szimpla 240x320- as játék el fog indulni? Nem lesz inkompatibilitás? Plusz, ezeket milyen sebességgel játssza le? Mert a régebbi S60- as telókon elég 'megfontolt' volt a java motor. :F

    2. Sony Ericsson W szériát kizártam, mert nincs rajtuk 3,5mm- es jack dugó, és ez a soktűs adatcsatlakozó elég gyorsan kilazul, ezért biztosra szeretnék menni. Vagy tévedek ezzel kapcsolatban?

    3. En bloc mi a véleményetek erről a Samsung modellről? Mondjuk zenei és UI téren mennyire hasonlítható össze egy Nokia (5310, 5610) vagy egy Sony Ericsson (W880, W890, W910 stb.) telefonnal?

    Előre is köszi a segítséget! :R

    Üdv.
    Marci

    Csak óvatosan, még nem kávéztam..

Új hozzászólás Aktív témák