Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • freelanced

    addikt

    Üdv!

    Kiránduláshoz, horgászathoz stb keresek strapabíró, lehetőleg víz és ütésálló telefont, az alábbi paraméterekkel.

    Árkategória. 10-20.000 Ft körül első körben, ha pedig ennyiért használtan sem létezik ilyesmi akkor kérlek navigáljatok el mennyi az az összeg amiért már használható készüléket lehet venni, mennyit kéne hozzátenni.
    - Használt vagy új - Elsősorban Használt, de az újak közül is meghallgatnék opciókat.
    - Hol vennéd meg? Használtat az aprón, újat akár szolgáltató, akár szaküzlet.
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel, Inkább hosszabb távra, de mivel jó lenne valami minél hamarabb egy rövid távú is megfelel amit később hasonló áron értékesíteni lehet.
    - Mire használnád? Telefonálás és SMS küldés a legfőbb prioritás, fontos lenne a jó üzemidő, mivel bármikor szükség lehet egy hívásra, emiatt az antenna minősége a térerő miatt is szempont. A fényképező nem lenne rossz ha használható, de erre nem fizetnék tetemes összeget, ha jól tudom az ilyen készülékeknél nem lehet csodát várni. A multimédia nem szempont, semmi ilyesmire nem terveztem használni egyelőre, ahogy az üzleti alkalmazások sem, sőt jelenleg az emailezés sem lényeges. Azt mondjuk nem feltétlenül bánnám ha esetleg GPS vagy valamilyen térkép lenne rajta, netán alap dolgokra használható böngésző, de ezek sem feltételek az ár miatt igazából. Ami tényleg fontos az a strapabíróság, hiszen ütődhet, eshet, koszos és vizes lehet ellenben ha kell álljon rendelkezésre mindezek ellenére is.
    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, A zárt sem gond.
    - Milyen kialakítású telefont keresel? Első sorban hagyományos, egyszerű változatot.

    Köszönöm mindenkinek! :R

    [ Szerkesztve ]

    Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.

Új hozzászólás Aktív témák