Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Harbinger85

    aktív tag

    Köszönöm azinfókat és v éleméyneket. Tényleg szomorú, hogy a mai alap telefonok legtöbbje messze gyengébb, mint a régi modeleké.

    quailstorm: tudom, hogy talán lehetetlent írtam, de megjegyeztem a zár nem mérvadó, ha létezik a kiszemelt speckójú teló.

    Luck Dragon: a felsorolt telókat én is szemügyre vettem. Sajnos povlastam hogy mind aFlip, mind a Tough modelek lasúak, bugosak és ehhez mérten aránytalanul drágák. A 225 és az 5310 viszont ígéretesnek tűnik. Egyéb model felejtős? 130, 150
    A kamera menyire kuka kategória? Mint írtam nem várok el tőle sokat.

    A zenehallgatást meg kb. annyira tartom/érzem fontosnak, hogy amíg boltba megyek, buszon, várakozva valmit tudjak hallgatni. A zenehallgatáshoz van PC-n egy Razer fülesem, meg Deezer Hi-Fi előfizetésem. Utcai zajba úgysem élvezhető úgy. Rádióból meg engem egyedül a Retro érdekel, érdesség hogy a spéci HTC okostelón minden befogható csak az nem. :))

    Fancy-boy: nem létlem hogy egy régi model jobb választás, de nem hiszem hogy akad olyan, amilyen kellene fóliásan rá mvárva. És őszintén nincs is türelmem vadászni rá. Ezért érdekel hogy a jelenlegi piacon lévő modelekből melyik lenne a nyerő.
    Azt a Beafont mintha láttam volna. De mennyire jó és megbízható márka? Az Alcatelt úgy vettem hogy kell egy teló és ami a legolcsóbb a szemközti Eurnicsba, csak azért vettem meg nyugodtan mert 'Alcatel' név azért rémlik.

Új hozzászólás Aktív témák