Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • korpicschess

    veterán

    válasz Roli93 #41508 üzenetére

    S2 elég jó vétel, 85k az is normális ár végülis. Ha gyári garanciális akkor csak az alap dolgokra kell figyelni, ha szolgáltatós, akkor az esetleges letiltás veszélye az, amit törekedni kell elkerülni, de nemigazán van rá jó módszer. Egy adásvételi nem sokat ér.
    Az szerintem "rootolt" lesz "bootolt" helyett, a root egy olyan művelet androidon, amivel hozzáférsz a teljes fájlrendszerhez. S2-nél ha már volt főzött ROM telepítve, akkor amikor bootol (betölti az OS-t), akkor egy sárga háromszög látszik a kijelzőn. Ez régi bootloadernél JIG-gel, új boatloadernél egy programmal törölthető. Remélem ezek nem tántorítanak el, nem olyan bonyolult minden, mint ahogy látszik, de ez minden droidosra igaz kb. (mondjuk ilyen számlálóval másnál még nem találkoztam).

    Magam részéről inkább egy korrekt használt készülék mellett vagyok, inkább megbízható eladótól vedd, kicsit többért, esetleg a gyári függetlenségért is érdemes adni. Jobban jársz, mintha újat vennél, és a rizikót is csökkented. :)

    szerk:
    Regiee:
    Hát igen a vaku. Sokszor jól jön nekem a LED-lámpa sötétben. Egyébként O2X-ről hogyhogy letettél? Nem egy S2, de SGS-nél szerintem mindenképp jobb.

    [ Szerkesztve ]

    Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

Új hozzászólás Aktív témák