Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz Makaveli #4122 üzenetére

    szerintem N81, de én azon kevés perverz emberek közé tartozom, akiknél egy telefonban a legkevésbé fontos funkció a kamera. viszont sosem vennék olyan telefont, ami buta, és/vagy csúnya (jelenleg a Nokia teljes termékpalettájáról 3 telefon tetszik: N81, 6110N, E51).
    amúgy meg mindenki más azt fogja mondani, hogy N82-t vegyél.

    amol: nincs akkora tapasztalatom több márkát illetően, csak két példa: az E2-ről nem lehet tömegesen semmit csinálni a névjegyekkel, csak SIM-re másolni sajno. az X700-ban ami előtte volt meg BT-n nem lehet tömegesen küldeni, csak emailben, ha jól emlékszem... a legtisztább a számítógéppel szinkronizálás, vagy a kézzel beírás (számítógép segíségével, emrt amúgy elég lassú). bár régebben okozott azért problémát, hogy nem tudja a szinkronizáló szoftver kezelni az unicode karaktereket (ékezetes betűk, kínai...).

    blueMerle: sajnos a SIM kártya csak akkor játszik, ha mindenkihez egy telefonszámom van rendelve. viszont errefelé a legtöbb embernek két telefonja van, ráadásul a cdma számoknál ha sms-t akarok küldeni, akkor kell egy előtag a szám elé, így a legtöbb emberhez 3 számot tárolok, plusz még néha email és IM azonosító.
    ezen kívül még az sms-eket lenne érdemes lementeni cserekor, de erre gyakorlatilag eddig egyetlen programot láttam, a motorola phone tools néha (csak akkor tudtam belépni abba a menüpontba, ha volt olvasatlan üzenet a telón) engedi lementeni az üzeneteket. hívóképet nem nagyon használok, csengőhangot meg két kattintás rátenni egy telóra.

Új hozzászólás Aktív témák