Hirdetés

Aktív témák

  • greenfairy

    tag

    válasz slfln #23127 üzenetére

    Ahogy írtam is a fülesekkel kapcsolatban nincsenek túl nagy kételyeim, hogy sok fejhallgatót aláznának, sőt akár a legjobbakkal is pariban lennének. Technikailag olyan dolgokat említesz, aminek a felét sem értem, de nem is baj. Kicsit a fórumhoz nem illően engem szinte csak a zene érdekel. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem akarok ehhez is érteni, úgysem fogok fülhallgatót gyártani. :)
    Egyszer szívesen megfülelném majd azért a csecsebecséidet. mondjuk egy találkozón majd.

    Az R10 természetesen csak poén volt hordozhatónak. Amúgy van egy a HF-en 3800 dodóért, egy másik is volt mostanság 4500 környékén, persze ezeket jól meg kell nézni vásárlás előtt. Meg meg is kéne hallgatni, amire szintén kicsi az esély, de mint írtam ez fél éven belül úgysem nagyon foglalkoztat.

    Nincs olyan hit bennem, hogy ne lehetne megoldani az utcai zenehallgatást úgy, hogy a külső zajokat kizárom, de ritka, hogy sétálgassak, szóval a hordozhatóságnak ezen formája nem is érdekel. Vezetés közben meg kimondottan veszélyes, ha elveszel egy inputot, mivel elég sokat vezetek bátran kijelenthetem, hogy ezt nem akarom kipróbálni sem, annak ellenére, hogy az autók hangrendszere számomra mindig szörnyű élményt jelentett.

    Nem vagyok elég szemfüles. Csak egy emberre tudok gondolni, de nem találom az összefüggést. :F

    #23133 Mivel még nem időszerű, ezért szinte mindegy is, de fontos lenne az a sok jó tulajdonság, amit a UE8-nál említenek. Igazából nem nézetem még eléggé utána, de igazán rossz véleményre nem emlékszem, persze ettől függetlenül biztosan van. Az ár meg biztosan túlzó, de ha összességében elég jó akkor egy "kis" pluszra hajlandó vagyok költeni. Ehhez természetesen meg kell és meg fogom hallgatni, ha tényleg odáig jutok.

    A Staxot azért merem megvenni meghallgatás nélkül, mert a Basic rendszerhez képest érzem az óriási javulást a mostanival. (Amikor elmentem megvenni, akkor még erősen gondolkodtam, hogy a basic, vagy a mostani, mivel már akkor is sejtettem, hogy cserélni fogom.) A másik, hogy csak jót írnak róla, ami kevés pedig rossz az pedig nem zavar annyira, továbbá pont azok a dolgok tetszenek amit dicsérnek benne. Remélem már nem kell sokat aludnom.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák