Hirdetés

Aktív témák

  • slfln

    senior tag

    válasz szabolcs1975 #22973 üzenetére

    Ami még fő problémám és egyelőre nem tudom, hogyan találjak rá gyógyírt, hogy azt se tudom mit kellene hallanom. Úgy értem, nem voltam ott a felvételnél, ezért fogalmam sincs, hogy élőben milyen lenne. Az elektromos zenéknél meg még bonyolultabb a helyzet. Szóval ezért inkább az van, hogy 'szerintem' így lenne jó. Ez meg nem helyes.
    Gondolom az lenne a legjobb, ha feljátszanék több általam profin kezelt, nagyon jól ismert hangszerrel pár cuccot és azt hallgatnám vissza a rendszeremmel, hogy hogyan viszonyul a valósághoz. Ez azonban nem fenyeget, mert semmin nem tudok játszani. Meg még mindig lehetne magyarázkodni azzal, hogy a mikrofon stb. volt a szar akkor.

    Bármelyik fejesemhez/fülesemhez tudok olyan zenét találni pillanatok alatt, amivel rendkívül hülyén fognak muzsikálni. Az előrehozott középtartomány rendkívül fura pl. metállal. A V alakúval meg elvész a gitár 'harapása' és odalesz az ének bensőségessége... etc.etc.

    Közben azon is érdemes elgondolkozni, hogy azok a cuccok, amivel a hangmérnök kevert, vajon kitettek e olyan összeget, mint amin egyesek hallgatják...

    #22975: : O Mennyiségileg pedig nem kéne gondnak lenni vele... Miről jössz? Mármint mihez képest érzed kevésnek. A Pro-kban egyébkén is 'elvileg' több a mély a nagyobb szorítóerő miatt. Az erősítő nem hiszem, hogy megszenvedne vele nagyon. Még a$ 600ohmosakra is azt szokták mondani, (96db érzékenység mellett) hogy könnyebben hajthatóak, mint pl. a K601. Bár ezt nem tudom, hogy ténylegesen így van e.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák