Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• DBAtti

aktív tag

Sziasztok!

Csak egy kis szösszenetet írok, mert megjött a Fiio E5.

Hát tökjónagyon :C - jól megtámogatja a D2-t, és sokkal jobban meghajtja a Beyer 231-et, mint a sima kimenet. Sokat nem hasonlítgattam azzal/anélkül alapon, de zajosodást nem igazán vettem észre. Mintha a magas kicsit sziszegősebb lenne a végén, de ezt lehet hogy csak álmodom, és annyira nem zavart eddig. Kisebb hangerőn is van a hangban erő, több dög, szóval csupa jóság. Az EQ gombja mélybe kiemel erősen, amolyan loudness funkció. Nem terveztem használni, de ezt sem mondanám rossznak.
    Amíg erősítés nélkül ki kellett olykor tekerni maxra a lejátszót (50/50 hangerőérték), most ebből vissza lehet venni egy 10-est, és szebben, részletesebben szól - ezzel nő a lejátszó üzemideje is, bár nem az a szűk keresztmetszet általában ;)
    Ha már üzemidő, első hosszabb útján mentem egy kb 2 órás kört Budapesten, majd megtettük a Bp-Pécs-Bp vonat utat (szumma 8óra kb háztól házig oda-vissza), és nem merült le, tehát 10 valós órát kibír, ami dicséretes.

Figyelembe véve hogy Dealextreme-ről kb 3600HUF-nak megfelelő USD-ért érkezett (alacsony volt az USD is), rádobnék egy ajánlott plecsnit. Azért nem különösen ajánlott, mert a 250Lineart már csak teljesen kimaxolva hajtja meg normálisan vele a D2, pedig rá van írva, hogy jó 300Ohm-ig ;]

Beyer 235-höz ajánlanám utcára, a kettő együtt jó esetben kijön 12.000-ből.

HOPP, megnéztem az argepet, és 7600HUF a Beyerdynamic DT235!!! Aki keres utcára jó zártat, az most emelje a popsiját, és célozzon meg egy ilyen boltot, mert jobbat nem nagyon talál ennyiért.

Üdv!
    Attila

Aktív témák