- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Netfone
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Egy párszáz hozzászólás óta követem a topicot (ahogy nemrég írtátok, vannak olvasóitok, időnként jól szórakozom rajtatok
), és a napokban felmerült bennem egy kérdés.
Nemrég (fél éve) vettünk egy D Corsát, 1.4, benzin - családi, kisvárosi kisautó, mellette van egy öreg 2000-es Vectra, 2.0, dízel minden másra.A Corsának van egy olyan baja, hogy a tompított fényszórónál éjjel lakott területen kívül nem lehet látni. Próbálkoztunk többféleképp - csak elöl ülve, vagy az autót megtöltve, a fényszóró magasságát minden helyzetbe állítva, de az úttestet nagyjából 15 méterig (!) világítja meg (3 terelővonal), viszont a táblákat és minden fényvisszaverő felületet akár 40-50 méterre is simán lehet látni. (ezen el is vitatkoztunk apámmal, hogy akkor most meddig lehet látni. az úttestből semmit, de a táblákat igen..) Néhányszor már villantottak a szembejövők (most nyilván a legmagasabb állásban van), szóval a fényszórót nem tudom, hogy lehet-e még magasabbra állítani a szembejövők zavarása nélkül, de értelmes távolságra csak reflektorral lehet látni. (Mondom mindezt úgy, hogy a jogsim még nincs meg (3 hetet mondtak az okmányirodában, ebből 2 eltelt), de a tanulókocsi, amivel mentem (Swift Sedan, benzin-gáz) tompítottal elvilágított legalább 10-15 terelővonalig (kb. 30-40 méter lehet), ott lehetett látni, mi történik).
Kérdésem: itthon tudom valahogy állítani a fényszórót? Lehet, hogy szar benne az izzó? Egyszerűbb beállíttatni valahol? Vagy vegyünk egy Megane-t?
u.i.: tudom, hogy alapvetően off, de a beszélgetésbe remélem belefér
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kuponkunyeráló
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 4 - i7-11G I 16GB I 256SSD I 15" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest