Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Revolit #42930 üzenetére

    Azzal megnyugtatlak, ha azt mondom, hogy 900-1000 (de hülye ez így, egymillió.) körül sem találtam jobbat?

    Az én tapasztalatom az, hogy ez a kategória (megbízható, egymillió körül, kicsivel 10 év alatt) most piszkosul keresett, és akinek jó van, nem is adja el, mert nincs hova felfelé mozogni. Az 5 éveset nem adják el, mert nincs pénz újra, a 10 éveset nem adják el, mert nincs mire (5 évesre) cserélni. Ami rendesen működik, azt most semmi pénzért nem adják el. Vagy csak marha nagy mákkal.

    Focusból rengeteg a céges, azoknak a torka rend szerint véres, ami nem az, az is szívás. Privátban huszadszorra ütnek, hogy írjam meg a bejegyzést a kálváriámról, de most diplomát írok, nincs idő, de ha leírom lesz mit olvasni (ha gondolod elmondom azé', hijjafe ahogy egy tanult kolléga szokta bofögni volt)

    Amit láttunk, az vagy a halálból volt feltámasztva (tekeredett kasztni, légzsák csak bemondva, kormány cserés, kerék kanyarodáskor beleér a nemtommibe), vagy nem volt rajta egy módon fényezett elem (bal oldal rücskös jobb oldal tükrös), vagy nem volt rajta párhuzamos illesztés, vagy 220k vezetett pöcsétes szevízkönyv után foszlott a kormány.

    Két tanult kollégával beszéltem (rákúr és gepprádd csak hogy inkognitóban maradjanak) mindkettő végignyalta nekem a hahu-t és kijelentették, hogy ilyen állat nincs. Ezek után hiába 4 ajtós, minimális alku után megvettem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák