- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Revolit #42930 üzenetére
Azzal megnyugtatlak, ha azt mondom, hogy 900-1000 (de hülye ez így, egymillió.) körül sem találtam jobbat?
Az én tapasztalatom az, hogy ez a kategória (megbízható, egymillió körül, kicsivel 10 év alatt) most piszkosul keresett, és akinek jó van, nem is adja el, mert nincs hova felfelé mozogni. Az 5 éveset nem adják el, mert nincs pénz újra, a 10 éveset nem adják el, mert nincs mire (5 évesre) cserélni. Ami rendesen működik, azt most semmi pénzért nem adják el. Vagy csak marha nagy mákkal.
Focusból rengeteg a céges, azoknak a torka rend szerint véres, ami nem az, az is szívás. Privátban huszadszorra ütnek, hogy írjam meg a bejegyzést a kálváriámról, de most diplomát írok, nincs idő, de ha leírom lesz mit olvasni (ha gondolod elmondom azé', hijjafe ahogy egy tanult kolléga szokta bofögni volt)
Amit láttunk, az vagy a halálból volt feltámasztva (tekeredett kasztni, légzsák csak bemondva, kormány cserés, kerék kanyarodáskor beleér a nemtommibe), vagy nem volt rajta egy módon fényezett elem (bal oldal rücskös jobb oldal tükrös), vagy nem volt rajta párhuzamos illesztés, vagy 220k vezetett pöcsétes szevízkönyv után foszlott a kormány.
Két tanult kollégával beszéltem (rákúr és gepprádd csak hogy inkognitóban maradjanak) mindkettő végignyalta nekem a hahu-t és kijelentették, hogy ilyen állat nincs. Ezek után hiába 4 ajtós, minimális alku után megvettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Notebook hibák
- Diablo IV
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Update 05.13 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest