Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Revolit

    senior tag

    válasz DeFranco #42927 üzenetére

    Üdv! Ugye Te vettél nemrég focust? :)
    2004 előttieket, de lehetőség szerint facelift utániakat nézek, és már eléggé elkeseredett vagyok :(
    700 ezernél nem akarok többet adni az autóért, hogy maradjon is valami ha gáz lenne. Ennyi pénzért, 6-700-ért pedig ugyan szépen ki szokták suvickolni őket (azt se mindig, de ha csak koszos lenne az autó... már venném is), de mindig van valami. Vagy kiégetett ülések és/vagy repedezett műszerfal, hiányzó elemek, vagy körbekoccolt sarkok
    (komolyan mondom.. megnéztem autót, 3 sarka sérült volt, mondom megnézem már 4. sarkát is csak kíváncsiságból, az is meg volt húzva :D Most akkor ez milyen gazdára utal? Oké, meghúzod az autót, talán 2 helyen is, de körbe mind a 4 sarkot?!?! És más - más sérülés: horpadás, repedés, guminyom, karcolás...)
    Esetleg egyszerűen "valami bűzlik" az autó körül, ilyen is volt. Valahogy nagyon sumáknak tűnt eladó (értsd: kereskedő).
    De a kedvencem hogy meg se nézem a kilóméterállást, de már tudom: száz-nyolcvan-valahány ezer kilóméter :) ez már tényleg szánalmas...

    Na mindegy, kicsit hosszúra sikeredett, a lényeg, hogy van esélyem 6-700-ért normális állapotú 2001-2004 közötti focust találni? :P Vagy emeljem az összeget/keressek olyat, ami helyre pofozható?

Új hozzászólás Aktív témák