Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dare2Live

    nagyúr

    válasz diegho #180830 üzenetére

    A kérdés pontosan az, hogy milyen kompromisszumra vagy hajlandó.
    Nálunk úgy indult, hogy nem akartunk földre ülős autót mert gyerek, város berak, kirak + túl hosszú se lehet de legyen min 400+literes csomagtartó. És csak nagyon indokolt esetben akartam 5misi fölé menni.

    Így lett a venga 4.5ért. Egyterű magas üléspozició, méretéhez képest belűl óriási, nagy csomagtartó és ehez képest nagyon rövid. És gyerek mellett áldás, hogy tolható a hátsó üléssor az 500literes csomagtér már tényleg jó és 105cmes kis gyereknek nem kell nagy lábtér.
    És 4.5ért van benne digit klíma, ülés, kormány fűtés amit már most imádok... részecskeszürő meg nincs benne ami 10éves távban azért komoly előny.
    De a navigáció egy tomtom nem adok neki hotspotot forgalmat se tudja az egész olyan mint vmi az elöző évezredből. Nem tudtam bele kulcs nélküli indítást rendelni és zavar, hogy nem nyilik ki az autó ha odaérek, indításnál bele kell rakni kulcsot. Beltere meg "sivár/hányás álló". Gondolkodok veszek bele vmi minőségi alcantara huzatot vmi jó szinnel.

    Ha nekem lett volna, de 80%ban feleségem fogja használni S-Cross lett volna. Az 1.4turbo nagyon fain, vátó is. 5misibe befér a GL+ kulcsnélküli ajtónyítás, indítással, andorid autoval kb hibátlan. De nem nekem lett és feleségem azt mondta a másik rövidebb. :) Meg olcsobb is volt ~fél misivel. :)

    És persze néha nap bánom, hogy mért nem vettem extrazott C-MAXot vagy egy VW GOLF Sportsvant 1.5TSI DSGvel kb 6.5ért... mert tény az sokkal jobb autó. De ha azt veszem akkor meg azon tűnödnék el mire lehetett volna elkölteni 2misit, mennyi nyaralás, élmény..... és amúgy is haver céges X3a megint egy fényévvel jobb. Kompromisszum. Vmi fájni fog akárhogy döntesz.

    [ Szerkesztve ]

    don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák