Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    sziasztok,

    tanácsot szeretnék kérni, de nem vásárláshoz, hanem eladáshoz (csak nem találtam ilyen topikot).

    adott egy 14 éves Toyota Corolla Verso. 5 éve van nálunk, én vagyok a második tulaj, előélete ismert, lekérdezhető. kevés km-es, karambolmentes, műszakilag hibátlan állapotú, egyedül a külsőbe lehet belekötni (pár karc, ütődés, kisebb horpadás, de ez benne is van a hirdetésben). népszerű autó, ráadásul a "pont megfelelő cm3-es" benzinmotorral. az árát a kínálati ára alsó harmadába lőttem be, mert eladni akarom, nem árulgatni. ennél olcsóbban csak sokat futott roncsok vannak, és 10x annyi példányt hirdetnek drágábban ebből a típusból és évjáratból, mint olcsóbban.

    3 hete hirdettem meg, személyesen megnézték eddig közel 10-en, és több, mint a fele hozott szerelőt is. nem találtak semmit, nem tudtak belekötni semmibe, az autó olyan, mint amilyennek elmondtam. beleülsz és használod.

    de egy se vette meg. aki tett vételi ajánlatot, 20-30%-al a meghirdetett ár alatt, gyakorlatilag kevesebbet mondott, mint a legolcsóbb hirdetett "roncs". a többiek "még átgondolom", és elmentek. így is 3 érdeklődő nepper jött már, aki láthatóan elviszem-kiglancolom-eladomdrágán céllal jött, mert az ár már éppen azon a határon van, ahol ez is megérheti nekik.

    tapasztaltaktól kérdezném: mit csinálok rosszul? hátha ti mondotok olyat, amire nem gondoltam.

Új hozzászólás Aktív témák