Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Qru

    MODERÁTOR

    válasz stickermajom #122886 üzenetére

    Sok cikket olvasni erről de nem barokkos túlzás micsoda összefonódások vannak. Haver megvette élete első hön szeretett autóját, kintről behozott csinos JDM-es autót a neppertől, névre írva, ahogy kell. Igen ám de miután elhozta az autót akkor vette csak észre, hogy bizony az okmányirodás hölgyike a teljesítményrovatba az autó lóerőben mért teljesítményét írta. Ennek hála a 175 lóerős gépből rögtön 234 lóerős lett (175kW). A teljesítményadó difi meg ugye smafu... :U

    Ok okmányiroda felhív, ez és ez a gond. Jó, menjünk el az NKH-hoz, speciális vizsga, bemérik mennyi a valós teljesítmény. X ezer huf. Kapsz egy igazolást vissza a okmányirodába új forgalmi és ennek költsége. Ha megreklamálod 1,5 év múlva talán visszakapod a költséget (vagy nem).

    Fejvakarás. Ok vissza a nepperhez. Nepper jófej, kézenfogta a kisbarátom, besétáltak az okmányirodába, szólt a portán, hogy Marikához jöttem. A km-es sort lepipálva soron kívül besétáltak Marikához. Haver elmeséli, hogy el van rontva az egyik rublika. Mancika bociszemekkel ránéz? Jó és mennyi akkor a helyes érték? Mondja haver, hogy 130 kW. Mancika elkéri a forgalmit összetépi, és azzal a lendülettel kinyomtatta az újat a bemondott értékkel.

    De ha haver bemond mondjuk 100kW-ot akkor azt írja bele. Pff...

    mod:

    mdani01: Az nekem is most lesz esedékes.

    [ Szerkesztve ]

    #nincsbennetarcsi

Új hozzászólás Aktív témák