Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tailor

    őstag

    válasz HdRew #14338 üzenetére

    Szia! Erre a távra ilyen korú dízelt.... háát... Ausztriából giga rizikós venni, ez a széria rozsdásodik is, és odakint garantáltan kapta az ívet. Még ha kívülről nem is látszik, a lemezek alatt, a bölcsőn stb garantáltan lesz. Nekem benzines CLK-m van, hobbiautó, télen nem használom, de még így is, hogy igen szép állapotot vettem, 2 év alatt ráment 1 milla. (És még hátra van a futómű felújítás, szélvédő csere. apróbb rozsdák kezelése stb stb...) Motorikusan semmi baja, csupa-csupa apróság, vagy picit nagyobb bosszúság mechanikailag.
    A dízelnél még motorikusan is van rizikófaktor, szóval én a helyedben erősen átgondolnám a régi prémium dízel dolgot. Sztem nézz inkább egy benzinest (ne a Kompressort...), és igen, nagyobb lesz a fogyasztása, de cserébe nincs benne, hogy egyszer csak kér 500 ezret hirtelen, és állsz az M2-es közepén, este...
    Ettől függetlenül készülj fel, hogy sok apróság lesz, ami előjöhet, ami vagy zavar, és megcsináltatod (= pénz!), vagy nem zavar, nem csináltatod meg - de akkor meg minek a prémium autó? :)

Új hozzászólás Aktív témák