Hirdetés

Aktív témák

  • agabe

    addikt

    ezeket be kell linkelnem, nehogy valaki megvegye (bar nem biztos, hogy bejon ide aki megvenne ... de hatha):

    [one x 120-ert]

    [sxs 90-ert]

    persze a hirdeto nehany napja csatlakozott, es semmi eloelete (es nem ma kezdhetett hirdetni, hiszen a jellemzo beszamitasi, csereajanlatokat egybol kizarja a hirdetes szovegeben), a keszulekek mind elofizusak (lehet hamarosan lesz tobb is amit hirdet...ki tudja), es az sem lehet veletlen, hogy mindketto majus 9-tol lesz atveheto...feltehetoen akkor lesz penze arra, hogy az elso hqvidijat befizesse aminek fejeben odaadjak neki a telokat.
    A letiltas elleni gari semmit nem er. Van re esely (eleg nagy), hogy megveszi marha draga elofizus csomagban olcson a keszuleket (sot lehet hogy reszletre), es esze agaban sincs befizetni a havi dijakat.
    persze nem 100%, de ha valami admin ranezne erre a felhasznalora, hogy legalabb ip alapjan, vagy barmi modon azonosithatoan tobbszori reggel van, akkor jo lenne tiltani, es megkimelni a penzkidobastol az apron vasarlo naivabb embereket...nem tudom meg mi modja van az ellenorzesnek, mert kis esszel a srac masik, eddig nem hasznalt ip-rol jelentkezik, vagy 3G-rol.

    Semmikepp nem javasolt a fenti, vagy hasonlo telefonok vasarlasa....10-15%-kkal kedvezmenyesebb az ar, de marha nagy a riziko.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák