Hirdetés

Aktív témák

  • Forestjo

    senior tag

    Sziasztok! Az én nagy dilemmám a SE L. W. Walkman és a hasonló, bár a T-nél pár ezressel olcsóbb Nokia 500 Belle Symbiannal, mellyel már kissé pörgősebb és nem fagyogat, mint az Annával, de mégsem az igazi - tán a hiányzó grafikus gyorsítás miatt.

    (Egyébként itt jegyezném meg, hogy az N8-ban lévő grafikus gyorsítás - és a jó optimalizáció - miatt a 680 MHz sem tűnik olyan vészesen kevésnek, de azért nyilvánvalóan olyan az N8-as ezzel az erősen alul méretezett procival, mint ha a Ferrariba akarnál Golf motort rakni :) Tehát a Ray-el szemben nem tartom méltó ellenfélnek.)

    A mobil a feleségemé lenne, melyiket tartjátok egy kezdő okos mobilos jó vételének? A SE LWW-t, vagy a Nokia 500-t? A Nokia olcsóbb(!), elegánsabb, szebb (bár ez nyilván relatív), a Walkman pedig szerintem akadásmentes és kiforrott androidos, melyre nemsoká jön a ICS frissítés is. Nem is beszélve a grafikus gyorsítóról, melyet valamiért a SE nem felejtett ki.
    Ha így nézzük nagyon a W felé billen a mérleg nyelve, de a Nokia "nagyon tetszik" az asszonynak... Érdemes azt megvenni, vagy harcoljak a szerintem jobbért?

    [ Szerkesztve ]

    Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.

Aktív témák