Hirdetés

Aktív témák

  • cnor

    csendes tag

    válasz Picicicus #29027 üzenetére

    Akkor van értelme a független telefonnak ha nem akarsz elköteleződni újabb X évre a szolgáltatódnál. Én kb 1-2 évente áthordozom a számom másik szolgáltatóhoz ha van olyan ajánlata ami miatt érdemes. "Hetvenes" a számom, de a T-nél egyszer és a Pannonnál (Telenor) meg már kétszer járt. Idén pedig visszavittem a "gazdihoz".
    De van egy másik telszámom (az már nem munkához hanem személyes) ami már sok éve a T-nél van (még eredetileg Westel-es előfizetés volt). Annyi hűségpontom van, hogy igencsak zsíros kedvezményekkel tudok készüléket váltani. Ez is egy előny. Döntsd el!

    Saját kérdés: Kicsi asszonkám' telefont váltana, mert egyrészt elavult a mostani, másrészt meg unja a gombnyomkodós SMS írást. Egy Xperia minit néztünk ki neki, de nem tudom, hogy érdemes-e azt megvenni (nem vészes az ára szerencsére), vagy nagyot spórolva elég lenne-e neki az X10 Mini? Email, MSN, Facebook, Skype, zenehallgatás és egy kis netezgetés lenne a cél vele (utóbbi nem túl hangsúlyos, de azért az is kell).

    A Mobilaréna teszt szerint frankó telefon, meg sokkal jobb, mint a régebbi modell. De mivel az ember szeret spórolni ezért megkérdezem: Érdemes ezen? Vagy van annyival jobb az új modell? Azért ő sem akar akadós, döcögős rendszert.

    Amit ma megtehetsz, halaszd holnapra! - Garfield

Aktív témák